Angoria Bölüm 44: Turnuva(5)

3.4K 338 42
                                    

Angoria Bö44: Turnuva(5)

Bu bölüm @Husam46 ya ve ilk yorumu yapan kişiye ithaf edilmiştir

------------------------------------------------

Kung Lao, elinde bulunan Azure Qi Düzenleyicisini mekânsal yüzüğündeki boş bir yere koyduktan sonra hızlıca koltuğuna doğru ilerlemiş ve sözü edilen zamanın gelmesi için bekleyişe geçmişti. Bu sırada ise geçen sefer yanında bulunup ona yalakalık yapan Guor Kon Tofu'nun orada olmadığını fark eden Kung Lao kendisini keyifli hissetmiş ve kafasını eli arasına alarak ''İlk görev tamamlandı şimdi ise ikincisi kaldı...'' diye mırıldanarak bekleyişini sürdürmüştü.

Bu sırada ise sahnede bulunan kanlar ve Kung Lao'nun ortadan ikiye kesmiş olduğu Mulang Hui'nin tezeği aar topar temizleniyor insanların bu kötü kokuyu daha fazla çekmemesi için, bir birinden güzel kokular yayan tütsüler yakılıyordu. Tütsülerin aroması o kadar güzeldi ki Kung Lao hayallere dalmış ve elinden tutmuş olduğu Siyah Tavşan ile kasabanın etrafında gülerek turlamaya başlamıştı...

Ne kadar süredir hayallere daldığını bir tek Tanrıların bileceği Kung Lao hakemin sahneye çıkarak ''EVET SAYIN MİSAFİRLERİMİZ!! BEKLEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!! TEMİZLİĞİN BU KADAR SÜRECEĞİNİ BİLEMEMİŞTİK... SIRADA YARI FİNALLER VAR!! BİRAZ ÖNCE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ DÖRT YETENEKLİ YARIŞMACI EN SONUNDA BİR BİRLERİ İLE TEKE TEK BİR MÜSABAKADA DÖVÜŞECEK VE HEMEN SONRASINDA İSE FİNALLER SİZLER İLE BİRLİKTE OLACAK!!'' demiş ve insanları coşkulandırarak sevinç ile haykırmalarını sağlamıştı. Kung Lao hayallerinden uyandığında, insanların kana olan açlığının bu kadar fazla olmasını doğası gereği kabul etmiş ve sıradaki rakibinin kim olduğunu görmek için sabırsızlanmıştı.

Ellerini birbirine kenetleyen Kung Lao hafifçe kambur bir vaziyette oturmuştu. Bu hareketi gören seyircilerde bir kısmı karşılarında en az on beş döngüdür yaşayan birisini gördüklerini sanmış ve küçüğün sanki döngülere meydan okuyan bir aziz olduğunu zannetmişlerdi.

Hakem tekrar ortaya çıktığında Kung Lao daha fazla heyecanını gizleyememiş ve en sonunda ayağa kalkmak zorunda kalmıştı. Elleri ve ayakları heyecandan ötürü titremekteydi. İlk kez bir turnuvada yarı finale çıkmanın vermiş olduğu sevinç kendisini adeta uçuruyordu.

Hakem Kung Lao'nun yapmış olduğu davranışı fark etmiş ve sırıtarak ''SIRADAKİ MÜSABAKAMIZ KUNG LAO VE JUN YEUNG ARASINDA OLACAK KARŞILARŞMA İÇİN YARIŞMACILARIMIZIN SAHAYA GELMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR...'' diye söylemiş ve sonrasında ise Kung Lao ve Jun Yeung'un gelmesi için sahnede beklemişti.

Yapılan hazırlıklar arasında aynı zamanda üç metrelik kayanın kaldırılması da yer almıştı. Arena tam anlamıyla kullanılabilir hale geldiği içinde Kung Lao ve Jun Yeung iki taraftan yavaşça sahaya doğru ilerlemeye başlamıştı.

Bu sırada seyircilerin büyük bir kısmı Kung Lao'ya hakaret eder olmuş kimisi ise bu tanımadıkları çocuk için ağzına gelen küfürleri söyler olmuştu. İçlerinden kimisi Kung Lao'ya tezahürat ediyordu fakat büyük çoğunluk Kung Lao'dan nefret ettiği için kısa süreli oluyor ve yerini suskunluk alıyordu.

Jun Yeung, Arena içerisine girdiği anda kendisini etkileyen bir aura ile karşı karşıya kalmıştı. Kendisi bile ne olduğunu anlayamamış ve bacaklarının titremesini engellemeye çalışmıştı. Kısa süre sonra kaybolan aura yerini bir miktar sakinliğe bırakmıştı. Kalabalığın kendi tarafında olması çok güzel bir görüntü sergilese de Jun Yeung karşısındaki canavarı yenmesi için yeterli olmayacağını çok iyi biliyordu. Bu canavarı yenmek istiyorsa en saklı tekniklerini kullanmak zorundaydı.

ANGORİA Where stories live. Discover now