Çevirmen Alımı

1.6K 29 19
                                    

Noveelz Ailesi olarak sürekli olarak büyümeye ve güçlenmeye devam ediyoruz. Gittikçe daha fazla büyüyen kitlelere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki çabalarımız ve emeklerimiz hız kesmeden devam ediyor. Girişi yaptığımıza göre gelelim asıl konuya.

Hem sitemizde ki içeriği daha fazla arttırmak açısından hem de sizlere daha fazla okuyacak kitap kazandırmak için aramıza katılacak çevirmenler arıyoruz.

Şartlarımız basit;

1-) Aramıza çevirmen olarak katılmak isteyen kişilerden istediğimiz şey istikrarlı olması yani yaptığı çevirileri beklentinin altında olacak şekilde az tutarak hem bizi hem de okuyucuları mağdur etmemesi.

2-)Çevirici yapabilecek düzeyde İngilizce bilmesi.

3-)Ben başladığım işi yarım bırakmam düşüncesinde olması olarak özetlenebilir.

Ben bu işi yaparım diyorsanız gelin ve aramıza katılın. Hep beraber daha fazla büyüyelim.

Çevirmen olarak aramıza katılmak isteyen kişilerden duruma göre İngilizce bir paragrafı veya kısa bir metni çevirmesini isteyebiliriz. Başvuruları bu duyurunun sonunda olan iletişim formu aracılığı ile yapabilirsiniz.

Göndereceğiniz başvuru maillerinde lütfen isminizi, yaşınızı ve bir hafta boyunca çeviri yapabilmek için ne kadar süre ayırabileceğinizi belirtin. Göndereceğiniz başvuru maillerine en geç iki gün içerisinde olumlu veya olumsuz bir cevap gelecektir. En kısa zamanda aramıza yeni katılacak olan kişi veya kişiler sayesinde sizlere okuyabileceğiniz daha çok içerik sunmayı hedefliyoruz.

- Noveelz Ailesi

ANGORİA Where stories live. Discover now