300 000 READS

3.8K 142 20
                                    

Čaute, lásky, nevím kde začít....

Když jsem začala psát tenhle příběh, v hloubi duše jsem doufala, že se bude líbit a že bude úspěšný, a řekla bych, že všichni doufají v to samé, když vydají první kapitolu. Ve většině případů to trvá dlouho, než si příběh najde čtenost a autor ji možná po čase smaže, protože v tom nevidí budoucnost. Já měla štěstí, že jsem překládala příběhy, přičemž jsem si nějakou základnu čtenářů vytvořila. To pořád ale nemění nic na tom, že tohle je teď mj příběh a čte ho průměrně kolem 4 411 čtenářů, což je neuvěřitelný!

Už u prvního dílu Little Girl bylo ohromné BUM a během třech dnů jsme se vyšplhali na 1000 přečtení, ale že to tak zůstane až do nějaké sedmdesáté kapitoly? To jsem teda absolutně nečekala!

Díky tomuhle příběhu jsem poznala úžasné lidi a zjistila, co mě opravdu baví a jakým směrem bych se chtěla vydat.

Vaše zprávy, kde mi píšete, že jsem pro vás nejlepší spisovatelka - i když se mi to slovo příčí. Pro mě je spisovatel napříkla John Green, Jane Austen, Anna Todd (která napsala After), Hemigway a další velikáni. Mě prostě přijde, že toho oslovení nejsem hodna - ale to nemění nic na tom ,že mi to udělá obrovskou radost. Že mi to zlepšuje dny.

Tenhle příběh jste VY dostali do Wattpad Awards, kde sice nevyhráli, ale dostali do TOP 10? (teď si úplně nejsem jistá, protože jsem průběh moc nesledovala) ale už ta nominace tam byla úžasná! A já vám za to všechno strašně moc děkuji!!! ♥♥

Co jsme společně dokázali je opravdu neuvěřitelného. A to je teprve začátek.

Vím že to teď s aktivitou není nic moc, ale slibuji, že se polepším.

Snažím se tenhle příběh dohnat ke konci, protože mi dochází nápady a nechci, aby to bylo zbytečně natahovaný. Toho už jste si asi ale všimli. Kdo také viděl trailer, ví, že jsem strašně odbočila od toho, co bylo v plánu. Každopádně konec příběhu už mám do puntíku naplánovaný a můžu vám říct, že to bude BOMBA všech BOMB.

A samozřejmě pro vás připravuji další příběhy. Jakmile dokončím LG, spustím další, který bude malinko jiného šálku, spíš slaďárna, ale už se neuvěřitelně těším, protože věřím, že se vám to bude líbit tak jako mě. A u sebe v počítači mám tak deset dalších nápadů na příběhy, takže nebojte se, Little Girl to končit nebude.

Nejsem schopna říct, kolik kapitol ještě zbývá do konce, ale už moc ne.

DĚKUJI VÁM MOC ZA VAŠI NEUVĚŘITELNOU PODPORU. DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJI. A I KDYŽ VÍM, ŽE VÁM TO ANI MILIONY DÍKY NEMŮŽU VYNAHRADIT, TAK SI TOHO OPRAVDU STRAŠNĚ VÁŽÍM!

+ plánuji jedno takové překvápko, které se dozvíte po dokončení příběhu. Ještě nevím, zda to vyjde, ale moc bych si přála, aby to klaplo.

Tak jo, asi konec mých žvástů.

Ještě jednou moc moc moc děkuji za splnění mého snu. ♥♥♥

MILUJU VÁS!!!!!

♥♥♥♥♥♥

U další kapitoly, papa. :*

Btw. Až nebudu mít antibiotika a budu zdravá, tak půjdu slavit, protože tohle je snad největší úspěch v mém životě. Děkuji vám moc za všechno!

xx

Little Girl [h.s] CZWhere stories live. Discover now