ŠEDESÁT SEDM

4.7K 242 64
                                    

*Harryho pohled*

V tomto díle jsou shrnuty zhruba 4 díly z pohledu Harryho, abyste to viděli i z jeho pohledu. A také se tu dozvíte jedno velký BOOM, které nám zkomplikuje celý děj příběhu. Jupíííí! :D:D)))


-


Celý den se ji marně snažím dovolat. Prostě mi to nebere. A aby toho nebylo málo, jsem v baráku Tomlinsonových, který je plný těch parchantů ze školy. Už mi to 'Dobrý den, pane učiteli, co vy tady?' a 'Takže vy se znáte s Tomlinsonovými?' leze krkem! Jsem tu jen kvůli ní. Kvůli Elizabeth.

Vyjdu z Elizabethinýho pokoje, kde jsem byl, abych měl klid na ten telefonát, který se stejně neuskutečnil. Jen co otevřu dveře, naseru se ještě víc, protože ten hluk a kurva špatná hudba mě sere. Seběhnu po schodech a zamířím do kuchyně, kde z pultu vezmu vodku a pořádně si loknu. Schytám přitom hodně pohledů těch debilních děcek, ale je mi to jedno. Oni taky chlastají. Klidně bych to na ně mohl prásknout. Ale nic bych z toho neměl, takže zbytečná práce.

Když vyjdu ven na zahradu, uvidím Elizabeth bavit se s tím Beckhemovic rozmazlencem. Kdybych věděl, že není zadaný, hned bych tam vlítl a trošku mu vykrášlil ten jeho namyšlený ksicht. Letmo se na něj usměje a pak se podívá se jinam. Někoho zahlédne a okamžitě se za ním rozběhne. Běží za holkou v bílém tričku a černých kalhotech, kterou neznám - ale určitě není od nás ze školy.

"Je to ta holka, co ji poznala ve městě." houkne na mě Louis, když uvidí, jak tu holku zkoumám.

"Jak se jmenuje?" ptám se, aby to vypadalo tak ,že jsem celou tu dobu koukal po ní a ne po jeho neuvěřitelně sexy sestře.

"Vlastně, nevím. Ani Eli to neví. Ale je to kočka." odpoví mi ve spěchu a pak zmizí. Aha?

Rozhlédnu se okolo a všimnu si v pozadí toho zkurvysyna Zayna. Přísahám, jestli se k ní přiblíží, zabiju ho.

"Harry?" rozpoznám hlas paní Tomlinsonové a tak se uklidím, alespoň navenek, a otočím se na ní.

"Ano?" pokusím se o úsměv a při pohledu na ní to není tak složité. Elizabeth je celá po ní, takže když se teď koukám na paní Tomlinsonovou, jako bych se díval na Elizabeth.

"Chtěla bych ti poděkovat, že jsi na ně dohlížel, když jsem tu nebyla. Že u tebe mohli bydlet." řekne upřímně a já přikývnu.

"Žádný problém. Byla to sranda." občas.

"Chtěla jsem se zeptat na Beth. Našla si někoho přes prázdniny?" ďábelsky se usměje a ve mně to začne vřít. Proč by si jako měla někoho hledat, když má mě, kurva?

"Ne, určitě ne." ujistím ji, ale hlavně sebe. Úsměv ji spadne z tváře, ale jen o malinko. Jasně, že si dělala alespoň z poloviny srandu. Podle mě měla na mysli, zda se třeba nevrátila k šprtovi Zaynovi. Ale to se kurva nestalo a ani nestane. O to se postarám.

"Oh, omluv mě, musím jít. Ale ještě děkuji. Za všechno." pokyne skleničkou vína v ruce a odejde.

Na pódiu se mění kapely a teď tam jde ta oblíbená Elizabeth. The Vamps, nebo jak se jmenujou.

Ještě že tu ne- ..... zahlédnu Elizabeth stát mezi dveřmi s úsměvem na tváři a...no to ne, to je ta holka z města? A tancuje s Louisem? A pak že já byl vždycky na všechno hr. Elizabeth ji půjčila šaty. Ty bílé, co měla na sobě jednou, když jsem ji bral do divadla. Musím uznat, že měl Louis pravdu, je fakt kočka.

"Tohle je jen a jen pro úžasnou, krásnou a jedinou Elizabeth Tomlinson, dnešní oslavenkyni." řekne jeden z nich a Elizabeth se usměje ještě víc. Hahaha, blbečku.

Little Girl [h.s] CZWhere stories live. Discover now