-chapter 8-

4.1K 238 10
                                    

"Je parádní, že se můžeme jít podívat do města," řekla Penelopa, když došla do mé komnaty. Poprosila jsem jí, aby mi pomohla vybrat nějaké vhodné šaty. "Konečně se dostaneme s paláce." 

"Taky se těším," přikývla jsem. "Ty jdeš tady tady v těch?" ukázala jsem na její s dlouhou sukní.

"Jo," odpověděla Penelopa a vešla do mé šatny. "Páni. Máš rozhodně hezčí šaty než já." se smíchem jsem došla za ní. 

"Klidně si můžeš někdy nějaké půjčit," navrhla jsem a Penelopa se na mě přes rameno usmála.

"Co tyto?" zeptala se a ukázala mi šaty, které měli dlouhou a honosnou sukni. Popravdě jsem chtěla mít něco pohodlnějšího.

"Zkus něco s krátkou sukní." poprosila jsem jí. Penelopa přikývla a dala se znovu do hledání. Po chvíli se ozvala.

"Tím pádem tyhle šaty jsou perfektní," nadšeně zatleskala a ukázala mi její výběr. Musela jsem souhlasit. Šaty byli perfektní. Penelopa mi je podala a já se do nich oblékla. Potom mi pomohla splést vlasy do francouzkého copu. "Tu nabídku, že si můžu půjčit tvoje šaty, beru vážně. Máme asi tak stejnou velikost." ušklíbla se. "Včera ráno jsem tě viděla, jak vycházíš ze své komnaty ve sportovním oblečení." překvapeně jsem se na ní podívala. Asi jsem nebyla tak nenápadná jak jsem si myslela.

"Šla sem běhat," odpověděla jsem a radši se vyhýbala jejímu pohledu. 

"Sama?" 

"Ne," povzdychla jsem si. Byla to má jediná kamarádka, pokud nepočítám Ester. "Ale nikomu to prosím neříkej," koukla jsem se na ní a ona přísahala. "Byla jsem s Tristanem." 

"S princem Tristanem?" vyjekla překvapeně a já přikývla. "Páni." vydechla s úsměvem.

"Prosím nikomu to neříkej," zašeptala jsem. "Ani bych neměla mít tepláky a trika. Ale princ Tristan mi je nechal dovést." 

"A jaký je?" Penelopa se posadila na mou postel."Skoro nemluvím a já ho vídám jen u jídel." 

"Je celkem fajn," usmála jsem se. "Jen si o sobě myslí, že je něco víc." zasmála jsem se, když jsem si vzpomněla na to, jak ho porazila. Posadila jsem se vedle Penelopy a všechno jí to řekla. Když jsem domluvila, rozesmála se.

"Opravdu jsi ho porazila?" zeptala se a z očí jí tekli slzy smíchu. 

"Ano," přikývla jsem se smíchem. "Taky tomu nemohl uvěřit. Ale kdyby si věděla jak se tvářil." 

"To věřím," řekla a postavila se. "Měli bychom jít." natáhla ke mě ruku a vytáhla mě na nohy. Obula jsem si baleríny a potom jsme vyšli z komnaty. Na chodbě jsme potkali Mackenzie. Dělala modelku pro jeden časopis a měla vše, co si člověk může přát. Když kolem nás procházela, ani se na nás nekoukla. 

"Nemám ty holky ráda," zašeptala jsem. 

"Já taky ne," souhlasila Penelopa. "Jsem ráda, že je tu někdo jako ty." došli jsme před palác, kde už čekali limuzíny. Všimla jsem si, že u jedné stál i Tristan. "Tvůj miláček jede zřejmě taky." zazpívala mi do ucha a já se na ní zamračila.

"Není to můj miláček," sykla jsme potichu. "A pojď. Jdeme najít své auto." vzala jsem jí za ruku a táhla jí po schodech dolů. Každá limuzína, měla cedulku s jménema. Ale ať jsem se dívala kamkoliv své jméno jsem nenašla. 

"Já jsem tady," řekla Penelopa. "A ty zřejmě budeš v té poslední." ukázala palcem za sebe a usmála se. Věděla jsem proč se tak raduje. Asi před minutou do té poslední limuzíny nasedl i Tristan. "Užij si to." dřív než jsem jí stihla odpovědět vlezla dovnitř. Zhluboka jsem se nadechla a vydala se k poslední limuzíně. 

"Lady," řidič mi otevřel dveře a já vklouzla dovnitř. Když zabouchl dveře, podívala jsem se na Tristana.

"Myslela jsem, že královská rodina bude mít svou vlastní limuzínu," ušklíbla jsem se.

"Ve všech limuzínách jsou dívky po třech. Kdybych s vámi nejel, byla byste sama a to jsme nemohli dopustit." vysvětlil s úšklebkem. 

"Zvládlach bych to," zamumlala jsem.

"Šampaňské?" zeptal se Tristan a já zakroutila hlavou. "Jak chcete." sám si nalil do sklenice a napil se. "Dnes jste mi chyběla, Heaven. Bála jste se, že prohrajete?" 

"Ne," zakroutila jsem hlavou. "Spíš jsem chtěla, aby jste se necítil trapně, až bych vás znovu porazila." Tristan chtěl odpovědět, ale dveře limuzíny se znovu otevřeli. Christian si sedl vedle svého bratra. 

"Slečno Heaven," usmál se. 

"Výsosti," kývla jsem hlavou na pozdrav. Ostatní dívky mě zabijí, až zjistí, že jsem jela v limuzíně s oběmi princi.

"Jedeš s námi, Chrisi?" zeptal se Tristan a Chris přikývl.

"Máma s tátou řeší, jeho a tetiny narozeniny. A táta jí přesvědčuje, že nemusí dělat žádný velký bál, ale o tom máma nechce ani slyšet. Takže jsem se rozhodl, že půjdu za svým jedinečným bratrem a okouzlující dívkou." znovu se na mě usmál. "Nabídl jsi slečně Heaven šampaňské?" zamračil se na svého bratra.

"Ano," Tristan přikývl. "Ale Heaven odmítla." 

"Skvělý výběr šatů," řekl Christian. "Všechny dívky si vzali šaty s dlouhou sukní a podpatky. Ale vy.." 

"Jo," přikývl Tristan. "Slečna Heaven ví, co nosit." jeho pohled spadl na mé baleríny a ušklíbl se.

"To je dobře," zašeptal Christian. "Takové dívky by měli být všechny." 

-Na obrázku Penelopa :))

-Takže společná chvíle Tristan, Christiana a Heaven :D :D 

-Takže společná chvíle Tristan, Christiana a Heaven :D :D 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The princessWhere stories live. Discover now