Bölüm 11 (Aşkın gözü kördür)

4.7K 386 619
                                    


Ben geldim size bölüm ile geldim ;)  Multimedya ya koyduğum piyano müziği çok güzel ;) 

Yine 600 yorum yapalım ;) Lütfen satır arası yorum yapmayı unutmayın nasıl gidiyor kitabımız. Sizleri çok seviyorum ;) 

Alttaki Ekin :) 

Alttaki Ekin :) 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Aşkın Gözü Kördür)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Aşkın Gözü Kördür)

Kalp, her şekilde bir yolunu buluyordu. Aşkın gözü de hep kördü. Ekin, yatağından kalktığında komodinde duran saatine bir göz gezdirdi. Kahverengi beyaz tonlarında döşenmiş odasında, büyük giysi dolabı dikkat çekiyordu. Yatağından kalkıp, kısa bir duş aldıktan sonra o büyük giysi dolabına doğru ilerledi. Takımları sıra sıra dizilmişti. İçlerinden koyu gri olanı aldı. Ceketini ve yeleğini de almayı ihmal etmedi. Üzerini giyinip, saat çekmesini açtı. Saatleri üzerinden parmağını gezdirip, kıyafeti ile uyumlu olanı aradı ve buldu. Sol koluna saatini takarken, kapı tıklatıldı. "evet" dedi hala saatini takmaya çalışırken. Bulut, kapıdan içeriye girdi. "Aaa Bulut, akşam geç mi geldin sen"

"Hayır, odamdaydım. Derslere bakıyordum" Ekin bir kaşını kaldırıp kardeşine baktı. Öz değillerdi ama gerçek kardeş gibilerdi. Bulut Ekin'in yanına gidip, saatini takmasına yardımcı oldu. Gülerek kardeşine baktı genç adam.

"Söyle" dedi Ekin gülerek.

"Benden habersiz Özel Ekibi mi eğitiyorsun"

"Son bulut yapmazsa ilk bulut yapar" saatini takıp abisine şöyle bir baktı. "Bakma öyle tek başına yetişebiliyor musun? Onların da sorumluluklarını yerine getirmesi lazım"

"Tamam ne yaparsan ama eğitimlerine karışmam. Özellikle o Doruk muydu neydi onun"

"Daha yeni dönüştü, beni zorlayacak galiba" gülerek kapıya doğru ilerledi genç kız. "Bu kadar mı yani" kollarını iki yana açtığında kız gidip sarıldı ağabeyine. "Bir daha onların yanına gitmeyeceğini söylemiştin." Genç kız ağabeyinin göğsüne kafasını gömdü. Ağlamamak için kendi ile savaş veriyordu. "Tamam, üzülme" başını salladı sadece. Küçük bir kız çocuğu gibi. "Bence kahvaltı yapmalıyız." Bulut kafasını kaldırdı. "Bugün bize katılmalısın Trollerin inine gireceğiz. Onların ilk saha görevi"

Element Varisleri (Özel Ekip)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin