Bölüm 12 (İçimde ki Sen)

4.3K 363 250
                                    


Yine 600 yorum yapalım. 

beni instagramdan ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip edebilirsiniz:) sizleri seviyorum. Hepinizin şimdiden Ramazan Bayramı mübarek olsun. 

 (İçimdeki Sen)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

 (İçimdeki Sen)

Derin bir nefes verip yatağından kalktığında kalbi amansız bir şekilde atıyordu. Çok fazlaydı hatta. Yatağından düşmesine sebep olmuştu. Nefes almakta zorlanıyordu. Kalbi onu sanki sıkıyor gibiydi. Kesik kesik nefes alıp veriyordu. Elini kaldırıp kapıyı açtı güçleriyle. "Baba" dedi son nefesiyle. Ne olduğunu anlamamıştı. Cihanşah, koşarak geldiğinde oğlunu yerde buldu. Yanına gidip, kolundan tuttu. Yatağına oturttu. Elini oğlunun kalbine koydu Kral. "Biraz acıtacak" elinden çıkan sarı ışıkla Batı, dişlerini sıkmaya başladı. Yukarıya doğru bağırmaya başladı. "Bitecek birazdan" Acı çekmeye devam ediyordu. Dişlerini birbirine bastırıp, acısını dindirmeye çalışıyordu ama kalbine sanki iğne saplanıyor gibi oluyordu. Geriye doğru düştüğünde artık biraz daha rahatlamıştı.

"Ne oldu böyle" diye nefes nefese kalmıştı.

"Bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim" Cihanşah pencereye doğru gidip orada durdu. "oğlumu kaybetmek istemiyorum"

"Baba, ne oldu" hala ona kızgındı hem de çok kızgındı ama yanındaymış gibi durması gerekiyordu.

Kral, oğluna doğru döndü. "Ejderhalar aşık olunca kalpleri çürür evlat. Eğer ki sevdiğini öldürmezsen kalbin seni öldürecek"

"Hayır" inkar etti Batı. Olmamalıydı bu kadar erken olamazdı.

"Şu an bir büyü yaptım iyisin ama fazla dayanır mı ben bile emin değilim. Annen ile sevmeden evlenmiştim. Sizler olana kadar aşık değildim. Sonradan aşık oldum. Sizi kurtarmamı istedi evlat" ve kendini diye geçirdi içinden Prens.

"Bu büyüyü bana da öğretir misin?" başını salladı Cihanşah.

"Ne yapmayı düşünüyorsun" diye bir anda sordu.

"Onunda beni sevmesi lazım değil mi?" gözlerinin dolmasını gizlemek için başını eğdi.

"Evet" diye yanıt verdi Kral.

"Beni sevmesine uğraşacağım ki atalarım, bana istediğimi istediğimizi versin" Cihanşah'ın yüzünde bir gülümseme belirdi.

"Tamam, ne yapacaksın peki"

"Bana birini ayarla bir kız. Maviliye bir iyilik yaptım ve onu o kızla kıskandıracağım." Umarım beni sevmiyordur. Umarım benden nefret eder. Ama seviyor... Kendi ile çelişiyordu Batı. İçten içe bir hastalık kapmış gibiydi. Bir yanı sevinse de diğer yanı kan ağlıyordu. "Ne diyorsun"

"Ataların seninle gurur duyacaktır. O kızı öldürdüğünde altın ejderha gelip ne istediğini soracak kesin cevap vermelisin" başını salladı o ejderhayı görmeyecekti. Çünkü ölen kendisi olacaktı.

Element Varisleri (Özel Ekip)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin