ik ben onzichtbaar!

60 8 2
                                    

Je heldere ogen doorboren mijn ziel. Alsof je niet ziet dat ik besta. Je slanke hand gaat Door je korte, donkere bruine haren. Plots kijk je op. Een seconde lang kijk je in mijn ogen, maar als snel kijken je zoekende ogen verder. ook ik kijk snel weg, bang dat je zou merken dat ik aan het staren was.

Na een paar seconden durf ik weer naar je te kijken. je lippen hebben zich gevormd naar een lach. maar je kijkt niet naar mij, jij hebt alleen oog voor haar. ik wil wel iets tegen je zeggen, maar ik durf niet. Normaal durf ik bijna alles te zeggen, maar bij jou ben ik anders. ik ben bang dat je me raar gaat vinden. maar toch voel ik me zekerder en vrolijker in jou bijzijn.

maar voor jou ben ik onzichtbaar, voor jou ben ik niets, of hooguit een raar meisje van je klas. Want jou gedachten zitten alleen bij haar. de lach die je lacht is alleen voor haar. je ogen schitteren alleen voor haar. Maar mijn ogen schitteren ook, het enige verschil tussen de schitteringen, is een lach op jou mond, en een traan die samen met vele over mijn wang rolt.

More Than Just A SMILEWhere stories live. Discover now