Κεφάλαιο 5

4.9K 711 290
                                    


Εδώ και πόση ώρα οδηγαω.Κάθε τρεις και λιγο τον ακούω , να μου κανει παρατηρήσεις για την οδήγηση μου και εγω εκνευρίζομαι.Ο ηχος και μονο της φωνης του μου τρυπαει τα τυμπανα.Ειδικα οταν κανει "αστεια", γελαει μονος του και εγω τον αποφευγω.Δεν μπορει απλα να σκάσει και να εκτιμήσει το γεγονός ότι τον εσωσα?

Αλλάζω την ταχύτητα του αυτοκινήτου ενώ σκέφτομαι πάλι το οπλο που ειχε.Παραδέχτηκε με τόση φυσικοτητα ότι είναι κάτοχος όπλου , όπως εγώ λέω ότι ειμαι φοιτήτρια Ψυχολογίας.Νιώθω πάλι το παγωμένο μέταλλο να ακουμπάει ελαφρώς το χέρι μου και αισθάνομαι την ριγη που ένιωσα τότε στο σώμα μου, να επιστρεφει.Θεέ μου , δεν θα φανταζομουν ποτέ ότι εγώ θα ακουμπουσα κάτι τετοιο.Όσο χαλαρός και αν είναι ο καθένας με ένα όπλο , το γεγονός ότι το άτομο το οποίο είναι μαζί μου , έχει όπλο με κάνει να ανατριχιαζω.

Κοιτάζοντας μπροστά στον δρόμο, αγνοώ τον καπνό που φυσάει πάνω μου από το τσιγάρο του για χιλιοστη φορα και σκεφτομαι πως όλα είναι ένα λάθος.Όλα είναι ένα τεράστιο λάθος το όποιο δεν έπρεπε καν να υπάρξει.

Για ποιο λόγο βρισκομαι εδώ περα?Για ποιο λόγο ειμαι εγω μαζί του , αργά το βράδυ βοηθώντας τον?

Εγώ κανονικά θα ήμουν στη συναυλία και θα πέρναγα την ωραιοτερη στιγμη της ζωής μου.Θα ήμουν με την κολλητή μου και θα ακούγαμε τα αγαπημενα μας τραγούδια ενώ θα σχολιαζαμε, την φωνή της τραγουδιστριας , την εμφάνιση της και γενικά το στυλ της.Αναμφίβολα θα περνούσα εξαιρετικά.

Ενώ τώρα?

Τώρα κάθομαι εδώ μισό-μεθυσμένη να οδηγαω προσεχτικά και να ακολουθω της οδηγίες ενός ατόμου που ούτε καν ξέρω ποιος στο καλό ειναι.Καθε τρεις και λίγο ανέχομαι να μου πετάει τον καπνό του τσιγάρου του ενώ αισθάνομαι κάθε φορά τα μάτια μου να υγραινουν από αυτή του την κίνηση.

Είναι τόσο ψυχακιας , επικίνδυνος και παραξενος.Απορω για ποιο λογο όλο το σύμπαν συνωμοτησε για να βρισκομαι αυτή την στιγμή μαζί του.Πάντως , αν μάθει κάποιος από την οικογένεια ότι ειμαι με έναν τέτοιο τύπο , την επομενη στιγμη θα σκοτώσει και εμένα και αυτόν.

Φοβάμαι.

Πραγματικά φοβάμαι που είμαι μαζί του.Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ανά πάσα στιγμή και τις προθέσεις του.Από την αρχή μου έδειξε οτι ειναι επικίνδυνο ατομο.Τώρα που τον βλέπω σε αυτή την κατασταση , δεν ξερω τι στο καλο θα θελήσει να μου κάνει.

Baby , Save MeWhere stories live. Discover now