Κεφαλαιο 22

2.8K 520 212
                                    

Ψηφίστε και σχολιαστε😍😙😘

Αγνοω την φωνη του και συνεχίζω να περπατάω ενώ παράλληλα επιταγχυνω  το βήμα μου.Ξέρω πολυ καλα πως το να με φτάσει για αυτόν  δεν ειναι τίποτα , αλλά μια προσπαθεία μου να τρέξω μακριά του , σίγουρα αξίζει.

Νιώθω τα βήματα του να με ακολουθούν και βρίζω την ίδια στιγμή τον εαυτό μου που τόλμησε να έρθει εδώ περα.Γαμωτο , τι θα κάνω τωρα?

"Emmie , σταματά."τον ακούω να μου λεει ενώ αυτή την φορά παίρνει πιο δραστικα μέτρα , τραβώντας με από το χέρι.Γυριζω σε αυτόν και τον αντικρίζω.

Ειμαι παρανοϊκή σίγουρα κάποια εμμονή έχει φυτρώσει για τα καλά μέσα μου , αλλα το μόνο που σκεφτομαι όταν τον βλέπω , είναι το ποσό πολύ τον θέλω.

Τα λόγια μου σίγουρα ακούγονται τρέλα.Πως γίνεται να θέλω έναν άνθρωπο που ούτε καν τον εχω ζήσει αρκετό καιρό?Πως γινεται να μου αρέσει κάποιος που δεν ξέρω καν τι ρόλο βαράει σε αυτόν τον κοσμο?

"Να όμως που γίνεται", ακουω την συνείδηση μου να μου απαντάει τοσο απλα και εγω νιώθω να χάνω τον εαυτό μου παρατηρωντας τον Fire καλύτερα.Απορώ πως ένας άνθρωπος μπορεί να είναι τόσο όμορφος , τόσο γαλήνιος και ήρεμος εξωτερικα αλλά ακριβώς το αντίθετο εσωτερικά.

"Δεν ειμαι η Emmie."λέω βιαστικα και την ίδια στιγμή βριζω τον εαυτό μου.Νιώθω τόσο ηλίθια...

"Έχεις πάρει τίποτα?"με ρωτάει γελωντας και εγω στριφογυριζω νοερά τα ματια μου.Ο παλιός , καλός Fire επεστρεψε.

"Απλά προσπάθησα να αστειευτω."του λέω ψέμματα παιζοντας το χαλαρη και τον βλέπω να με κοιτάζει συνοφρυωμενος.Προχωράει για λίγο και κάθεται στα σκαλοπατακια ενώ μου κάνει νόημα να κάτσω δίπλα του.Βλέπω τους φίλους του να μας κοιτάζουν πονηρά και όταν το αντιλαμβάνεται αυτό ο Fire , αυτομάτως τους ρίχνει ένα αυστηρό βλέμμα.Αυτοί παιρνουν το μηνυμα και μπαίνουν στο σπίτι.

Και κάπως ετσι μένουμε μόνοι μας.Τελείως μόνοι μας.

"Λοιπόν γιατί ήρθες?"σπάει την σιωπή ο Fire ενω σηκώνεται χαλαρά και ανάβει ένα τσιγάρο.Τα τατουάζ και η γενικότερη μορφή του με αποσπά από το να σκεφτώ την ερώτηση του.Είναι σεξυ.Πολύ σέξυ.

"Απλά περνούσα από εδω τυχαία."απανταω τελικά αρκετά ικανοποιημενη με την απάντηση του.Μπορούσα να τα παω και χειρότερα.

"Μέσα στην ερημια , περνούσες τυχαία?"μου λέει ενώ σχηματίζει κυκλακια με τον καπνό του τσιγάρου του ενώ παράλληλα με κοιτάζει ειρωνικά.Δεν ειναι χαζός , ξέρω ότι έχει καταλάβει τα παντα.

Baby , Save MeWhere stories live. Discover now