Κεφάλαιο 21

3.2K 476 129
                                    

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας , με βρίσκει μόνη μου , να σκέφτομαι -τιποτα άλλο- παρα τον ίδιο τον Fire.Πλεον μπορώ να δηλώσω κολλημένη μαζί του , κάτι που δεν ξερω αν με χαροποιεί η με βάζει σε πιο βαθιές και περίπλοκες σκέψεις.

Οι τύψεις για τα σενάρια που έχω φανταστεί , χτυπάνε συνεχώς στο μυαλο καθώς γνωρίζω πόσο κακο κανω στον John.Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο και η κουβέντα μας ήταν περιορισμενη.Όχι ότι ποτέ συζητάμε για ώρες , σαν τις ταινίες που η κοπέλα ξαπλώνει στο κρεβατι της , κάνοντας τις πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με το αγόρι της , αλλα συνήθως η συνομιλία μας ειχε πιο πολύ προθυμία και από τους δυο μας.Σήμερα μάλλον αυτό το στοιχείο έλειπε από την πλευρά μου.

Καταλαβε πως κατι δεν παει καλα μαζι μου και θέλησε μάλλον να μου φτιάξει την διάθεσή.Για αυτο μια ώρα μετα το τέλος της κλήσης μας , μια ανθοδέσμη με πολλά τριανταφυλλα ήρθε στο δωμάτιο μου.Ευγενική κίνηση αναμφίβολα , κάτι που με κάνει να τον σέβομαι και να τον συμπαθώ ίσως ένα "κλικ" περισσότερο , αλλα μεχρι εκει.Επρεπε να ξερει άλλωστε ότι τα τριανταφυλλα είναι από τα λουλούδια που μισώ , οπότε το σχέδιο του "να μου φτιάξει την διάθεσή " απέτυχε.

Αναστεναζω προσπαθωντας να ξεφυγω απο τις σκεψεις μου ενω οποιοσδήποτε συνειρμός διακόπτεται από ένα χτύπημα της πόρτας.Βαριεστημένα γυρνάω το βλέμμα μου προς εκείνη την πλευρα.

"Emma."ακούω τη φωνή του Max να ηχεί στα αυτιά μου και ένα χαμόγελο σχηματιζεται στο πρόσωπο μου.

"Έλα εδώ."του λέω καθώς ανοίγω τα χέρια μου για να του χαρίσω μια μεγάλη αγκαλιά.Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτές οι λίγες μέρες που είναι εδώ πέρα μας έχουν ενώσει οσο ποτε άλλοτε.Δεν ξέρω γιατί , αλλα πλέον δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς τον αδερφό μου.Έστω και μια μερα , δεν θέλω να ξαναλειψει από το σπίτι.

"Που πας?"τον ρωτάω ενώ παρατηρώ το ντύσιμο του οταν φευγει απο την αγκαλια μου.Αναμφίβολα μου θυμίζει τα ρούχα που είχε φορεσει πριν λίγες μέρες όταν τον βοηθούσε με όλο το θέμα "άμυνας " o Fire.

"Βασικά πήγα και γύρισα.Είχα κανονίσει με τον Fire , αλλα δεν ήταν σπίτι.Δεν μου το ακυρώσε παρόλα αυτά και ανησυχησα."μου λέει την ίδια στιγμή που αφήνω ένα έντονο συνοφρυωμα να χαραχτεί στο πρόσωπο μου.Γιατί να μην προειδοποιησε τον αδερφό μου , για να μην πάει τζάμπα?Όσο λίγο και αν τον ξέρω εγώ καταλάβει ότι είναι αρκετά συνεπής και για κανέναν λογο δεν θα άφηνε ειδικά τον Max να κανει κατι ασκοπα.

Baby , Save MeWhere stories live. Discover now