8

2.4K 114 4
                                    



- Esti gata? peste 2 zile avem prima zi de facultate! ma intreaba dylan iar eu dau afirmativ din cap.

LAris este la drept cu nicolas, eu si Dylan suntem la medicina, Bred cu Julliette sunt la jurnalism iar Yce este la limbi straine. Fiecare au dat unde si-au dorit. noi suntem o echipa unita, iar asta ne-a ajuata la realizarea acestui vis.... ACnd aveam un examen sau ceva ne ajutam unii pe altii sa invatatm, astfel toti am avut posibillitatea sa intram unde ne-am dorit. Ne ducem in bucatarie unde incepem sa luam micul dejun. Mancam cu greu din acuza glumelor foarte amuzante pe care le tot spuneau Yce si Nicolas. NE spalam vasele apoi mergem in sufragerie si ne punem un film de comedie. Eu stateam intre dylan si Yce. care se tot imbranceau iar eu ajungeam aia ranita. CAteodata sunt asa niste copii.




Ziua trece foarte repede si a venit timpuls a merg la Harry acasa. ma ridic de pe canapea si imi iau ramas bun dela bunii mei prieteni si plec. drumul a fost linistit si placut. Ajung repede la casa unde parchez masina apoi intru in casa. ii vad pe baieti pe canapea, iar cand aud usa inchiazandu-se se inrorc cu fetele spre mine.

- Hei spun in timp ce ma descalt.

- Hei spun ei inca holbandu-se la mine.

Urc la mine in camera, unde ma schimb in ceva mai comod. care consta intr-o pereche de pantaloni de trening gri si un tricou larg albatru. imi pun in piciore papucii mei in gorma de pinguini.

bUtonez pe telefon pana cand mi se face pofta de ciocolata. Cobor jos unde ii vad pe toti inafara de hArry care cred ca e in camera. Merg in bucatarie unde imi iau o ciocolat cu lapte. ma intor in living unde baietii se uitau la un film animat, care mie imi place foarte mult.

- hei baieti. pot sa ma uit si eu cu voi? spun si le zambesc dulce ei intorcand-mi gestul.

- DA, dor cu o conditie spune niall serios iar eu imi ridic o spranceana.

- iar aia ar fii... continui eu.

- sa imi dai si mie ciocolata. Ma asez pe canapea langa baieti, Deschid ciocolata si impart in mod egal. Ne uitam la film si ardeam in continu la fazele amuzante dar si cand louis comenta filmul intre replici.



MA ridic de pe canapea can vad ca filmul s-a terminat.

- UNde mergi? ma intreaba LOuis iar eu arat nedumerita spre camera mea.

Imi zambeste strengar si scoate de la spate partea a doua a filmuluui. Un zambet mi se imprimeaza pe fata si incep sa tip.

_ eu fac popcurnul.

- si eu. Spune nIall si plecam pre bucatarie. In cinci minute ne-am reintors si ne-am asezaqt pe canapea. PArtea a doua e mult mai amuzanta... RAdeam ca ultii handicapati dar era frumos.

- POt sa ma joc in parul tau? ma intreaba Zayn iar eu ii zambesc si aprob.

Imi zambeste fericit si se apoca sa faca o impletitura sau ceva de genul. Nu ma prea pricep de felul meu la chestii daste. Prefer parul meu assa cum e. brunet si cu niste bucle lejere.

- Ce ati patit de radde... spune harry dar temina cand ma vede pe mine... bine... stateam ciudat. Eueram pe jos, ZAyn c u mainile in parul meu. nIall peste mine sa imi ia bolul de floricele ca pe ale lui le-a terminat, lOuis era langa minecu bratul pe dupa gatul meu iar liam statea pe canapea langa Zayn.

- Sunte-ti bine?/ intreaba Harry si se uita la mine. esti bine?

- Da.. dece nu as fii? intreb eu desii stiu la ce se refera. BAIETI EU PLEC, SPUN SI URC SCARILE.

- Stai si maine seara cu ni? MAA intreaba lIam iar eu ezit putin..

- HAIDE, EU FAC POPCORNUL SPUNE nIALL IAR EU CHICOTESC.

- ahIDE. STIU UN film foarte amuzant. spune louis si da din sprancene.

- air eu o sa iti fac parul sa arate dementia imi spune zayn iar eu le zamb4esc.

- Bine fie. ne vedem diseara.

- A.. Poti sa mananci cu noi maine. tE rog... spune Harry iar eu a uit putin mai urat la el.

- ma mai gandesc spun si urc la mine iin camera.


# Am revenit cu un alt capitol. sper ca v-a placut. nu uitati sa votati si sa comentati. VA iubesc. scuze de greseli..

bay minionilor!!!!!!

Sora lui Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum