#11#

2.1K 107 3
                                    

Capitolul acesta o sa fie mai scurt dar sper sa va placa. tocmai m-am intors de la teza, unde m-am descurcat, iar la hambal am castigat pe locul 1 si ne-am calificat in etapa urmatoare... nu cred ca va pasa asa ca o sa revin la capitol.

-imi spui dimineata.. Acum dormi. Spun eu catre LOuis.

- Nu cred ca o sa mai am curaj. spune iar o liniste apasatoare se lasa in camera. Incet incet intru in lumea viselor...

MA trezesc si ma ridic din pat dupa ce ii indepartez manile lui louis. Merg in bucatarie unde observ ca m-am trezit prima, asa ca ma pun pe gatit pentru baieti.. Decid sa le fac clatite cu Nuttela. cand le termin le pun in farfurii, apoi umplu pentru fiecare cate un pahar cu apa si langa le pun o pastila de cap. La cat au baut baietii aseara o sa aiba nevoie.

Ma duc la mine in camera unde ma imbrac, deoarece vreau sa merg sa imi iau cateva lucruri pentru facultate. ma imbrac asa:

Ma urc in masina si merg la o librarie

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ma urc in masina si merg la o librarie. Ajung repede si imi iau cateva pixuri caiete etc.( nu cred ca va pasa) Ajung inapoi acasa. Cand intru ii aud pe baietii cum intrau in bucatarie planganduse e cap si pe Niall cum tipa:

-Clatite!

Merg si eu în bucătărie sii ii vad pe baieti nedumeriti.

- hei baieti. Ce faceti?

- unde ai fost/ ma intreaba Harry.

- Sa iau niste chestii pentru facultate.

- Tu ai facut astea? intreaba Zayn si arata spre clatite si ce mai era pe masa.

Dap.

- Te iubesc! Spune Niall si ma ia in brate si ma pupa pe toata fata.

- ok, ok, hai sa mancam.



am inceput sa mancam, eu vorbind si prin mesaje cu Yce care se plictesea.

- Safaa ma auzi? imi tipa Harry in ureche.

- Da te aud. tip si eu in urechea lui.

- Nu cred. spune Zayn.

- Te-am intrebat ceva. spune Louis, iar eu imi musc buza.

- pOti sa mai repeti o data. spun si fac o fata de copil nevinovat.

- Ai treaba azi?

- PAi ma vorbit cu yce sa stau cu el ca e blonav, iar gasca a plecat in oras.. spun si fata lui se intristeaza.

GAsca a plecat la film si la cumparaturi si pe unde au mai vrut ei, dar eu nu ma mers cu ei, deoarece, e ultima zi si vreau sa lenevesc. Yce aparent are febra, assa ca m-am decis sa vin la el dupa masa.

_ bun baieti. eu tre sa plec. spun si imi spal bolul.

- pa, spun ei putin cam ciudat. ii pup pe fiecare pe obraz si plec la apartament.

Cobor din masina si intru in lift. Apartamentul este unul foarte mare, construit din toate camerele de la un etaj legate intre ele. Intru si il vad pe Yce pe canapea înfofolit din cap pana in picioare.

- a venit sora ta. spun iar fata i se lumineaza. Buun, am cumparat supa si ciocolata calda, asa ca ma intorc imediat dupa ce le fac.

- te iubesc.

- si eu.

Merg in bucatarie, unde scot un bol, pun apa si continutul plicului de supa si il pun la microunde si astept sa se faca magia. intre timp, laptele a fiert pe aragaz, adaug ciocolata, si le pun pe toate pe o tava. Le asez pe toate pe masuta de cafea din living, si ma asez langa Yce. ii pun mana la frunte si vad ca arde.

-bun, mananca tot. spun si ii pun supa in brate.

- Merci Saf.

- oricand.

- bun, ce zici de un film?

- de acord.

 aleg un DVD in timp ce yce manca supa. pun un film animat si ma asez langa el.ma bag in plapuma langa el, si ii dau ciocolata calda. yce este un baiat minunat. cel mai bun prieten dupa Dylan, care imi e ca un Frate.

La sfarsitul filmului imi  pun mana pe fruntrea lui Yce si vad ca temperatura e aproape de normalitate.

- Fratelo, eu ma duc sa iti iau ceva de la farmacie, ca sa ma asigur ac te faci bine. da? spun si ma ridic de pe canpea. 

- Nu! spune si ma trage de mana, eu picand peste el. Spatiul dintre buzele noastre fiind aproape inexistent. Ochii lui erau asa de frumosi parca ma trageau mai aproape. Respiratia lui calda se oprea pe fata mea si imi aducea mii de fiori pe sira spinari.

- La naiba. spun si il sarut. Imi raspunde  si incepem un dans lent si pasional plin de dorinta. era o dorinta care ardea in mine de mult timp, dar eu am inchis-o in adancul inimii si nu i-am dat voie sa ma acapere.

Eu chiar il iubesc pe Yce?



# un alt capitol... sper sa va placa. Am muncit mult la el. Scuze de greseli..

# bay minionilor!

Sora lui Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum