#19#

1.7K 82 8
                                    

Azi este sambata. toata noaptea m-am gandit a ce voi face in privinta Safei.. desii cred ca am luat ce-a mai mare greseala... Asta cred ca e cel mai bine.

Ii astept pe toti in living. Toti se uitau la mine,a steptand sa le spun de ce i-am chemat.

- Am luat o decizie. si o s-o spun direct.. nu vreau sa ma lungesc prea mult... Safaa, am vorbit cu mama, si i-am spus ca poti sa iti reei planul cu apartamentul si ca poti sa te muti cu prietenii tai, chiar azi. spun iar baiaetii tipa in cor un:

- ce?

- harry? Esti sigur/

- da.. asta e cel mai bine.. Deci poati sa il chemi pe dylan sa te ia. O sa fi aproape de iubitul tau, si ei bine... de prieteni, chiar si de fratele adevarat. spun si ma ridic plecand in camera. Baietii vin dupa mine, iar safaa cred ca s-a dus in camera ei sa impacheteze.

- frate1 De ce ai facut asta? (zayn)

- Nu pot sa  o protejez ca un  frate adevarat. Mai bine o las cu prietenii ei.

- HArry! Ce naiba! De abia ne imprietenisem! ( louis0

- Are drepatate. In sfarsit ne-a accepatat iar acum ii spui sa plece? (Niall)

- frate.. Nnu cred ca e ce-a mai buna decizie.. dar te sustin orice ar fi. (liam)

- O iubesc.. credeam ca macar o pot avea aproape ca prietena, iar acum ii spui sa plece? (Louis) spune si iese din camera.

Liam si Niall pleaca probabil la Safaa, dar Zayn sta si se uita la mine.

- E cea mai proasta decizie pe care puteai sa o iei. in loc sa incerci sa fii un frate mai bun.. tu alegi calea usoara si o pasezi altei persoane. Cred ca esti constient ca acum chiar o s-o pierzi daca o lasi  sa plece. Ai abandonat-o iar pentru ca esti prea las sa iti iei responsabilitatile de ferate mai mare in maini.

Spune si cu asta pleaca...

E cel mai bine pentru ea. o sa stea cu prietenii ei.. o sa fie protejata si inteleasa. eu nu pot sa ii asigur astea. eu a trebuit sa o oblig sa stea cu mine.. si am gresit. O las libera. 


- perspectiv.a Safei -

M-a lasat balta.  poate nu s-a schimbat. imi impachetam esentialul, iar restul lucrurilor o sa le iau in alta zi. L-am sunat pe Dylan, care a zis ca vine imediat sa ma ia. BAietii au venit si s-au oferit sa ma ajute. O sa imi lipseasca ce e drept. Glumele lui Louis, Sfaturile lui LIam, Zayn, care se juca in parul meu, si Niall cu care ma uitam noaptea cand restul dormeau la filme si mancam. Dar si de HArry, care se pare ca nu s-a schimbat..

dylan intra in camera, ii saluta pe baieti iar pe mine ma pupa pe obarz si ma ia in brate.

- pregatita sa vii ACASA?

- DA!

Imi ai geamantanele si coboram jos. BAietii isi iau la revedere. ma uit dupa HArry, dar cred ca nu vrea sa isi ia ramas bun.. desii o sa fim la 20 de minute distanta.. nu cred ca o sa ne mai vedem.

- Pa baieti. sper sa ne mai vedem!ma urc in masina mea, Dar dylan conducand.. A venit pe jos ca sa pot sa imi iau si masina.


- perspectiva lui louis -

A plecat. iubirea mea, a plecat!



# un alt capitol, sper sa va placa. Ce credeti ca va urma? LAsa-ti parerile voastre in comentarii. imi place extrem de mult cand sunteti activi. Scuze pentru greseli.

bay minionilor!

Sora lui Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum