[4]

32 3 0
                                    

Semestrul se apropie de final și tu tot nu ai venit la școală. Mă îngrijorezi, iubire. Ce faci, unde ești și ce s-a întâmplat? Alunec pe podea, lipindu-mă cu spatele de gresia rece din baie. O lacrimă mi se scurge încet pe față, simțind-o fierbinte. Îmi e foarte dor de tine, Aiden, am șoptit. Îmi simțeam sufletul cum se zbate de durere, cum se lovește de pereții cutiei toracice căutând o cale de a ieși. Îl simt cum se agită și se tot răsucește și zvârcolește, strigându-ți numele încontinuu. Îl simt cum plânge din cauză că nu îți poate simți prezența. Lacrimile îmi curg șiroaie, scâncetele mele răsunând în baie. Simt un nod puternic în gât care mă sufocă, simt cum o furtună se creează și tot crește înăuntrul meu, distrugând orice formă de rațiune și moralitate. Mă simt secată de puteri, lipsită de viață. Mă simt moartă. Cum de un străin mă face să mă simt așa? Mâinile îmi tremură, la fel și picioarele. Mi se zguduie pieptul, inima lovindu-se cu putere de piept. O forță care mă cuprinde din vârful degetelor și până în creștetul capului mă face să îmi pierd controlul. Și, punându-mi mâinile în cap, strângându-mi genunchii la piept, încep a-ți țipa numele. Și simt cu toată ființa mea urlă după tine. Sufletul aproape că-mi iese pe gură, urlând din toți rărunchii numele tău. Simt cum toată încăperea se umple de sunet, fiecare literă din numele tău răsunând cu putere. Simt cum toate legăturile nervoase din corp se unesc și creează o electricitate puternică în interiorul meu, dând mai multă putere țipătului. Parcă totul se oprește în jurul meu, vrând să-ți audă numele, să vadă cum sufăr după tine și în același timp mi se alătură, primind ecoul numelui tău și făcându-l să sune și mai puternic. Simt cum mă arde gâtul, dar nu îi acord importanță. Eliberarea sufletului meu de această povară este mai importantă.

Și acolo, în sanctuarul meu de sunet, m-am simțit mai bine ca niciodată. Deși m-am oprit din țipat, numele tău încă urla prin toți pereții, lovindu-se violent de ei.

Te iubesc Aiden, te iubesc mult și îmi este foarte dor de tine. Te rog întoarce-te, de oriunde ai fi, căci nu mai pot rezista fără să te văd.

AidenWhere stories live. Discover now