Proloog

21.1K 392 248
                                    

pov kate-lyn
"Alleen de dode puntjes er af graag". "Oké ga maar zitten" zegt de kapster die mijn haar gaat knippen. "Dan gaat er dus ongeveer zo'n stukje af is dat goed?". "Ja perfect".

*i'm sexy and i know it* Ik pak mijn telefoon en zie dat kian me belt. Ik neem op. "Kian wat is er?" vraag ik blij. " Mam heeft iets dringends te vertellen kom nu naar huis". "Twinnie ik kan nu niet naar huis komen ik zit bij de kapper". " Oké ik zeg wel tegen ma dat ze nog even moet wachten dan". "Doei handsome". "Bye beautiful".(Kian is de tweelingbroer van Kate-lyn)

Na nog een kwartiertje bij de kapper te hebben gezeten ben ik eindelijk klaar. " En ben je er blij mee ?" vraagt ze. "Ja heel erg dank je wel!" zeg ik blij. Ik loop mee naar de kassa en reken af. "Doei en tot de volgende keer " zegt de vrouw die mijn haren had geknipt. "Doei" roep ik terug.

Ik loop snel naar mijn fiets toe en wil mijn sleutel pakken maar ik kan hem niet vinden. Fuck waar heb ik dat ding nu gestopt. O ja ,ik voel in het voorvakje van mn tas en pak mijn sleutel er uit. Oké en nu snel naar huis.

pov kian
Waar blijft ze nu, zolang doe je nu toch ook niet over haren knippen. "Kian ik dacht dat jij Kate-lyn had gebeld" zegt mn moeder geïrriteerd. "Ma ze is bij de kapper heb wat geduld" zeg ik geïrriteerd. *i'm too sexy for your love ,too sexy for my shirt, so sexy* Kate-Lyn belt. "Hey waar ben je, Ma word echt ongeduldig" zeg ik terwijl ik door de kamer loop. "Ik ben er bijna daarvoor belde ik je". "Mooi zo want ik mis je". "Ik jou ook twinnie, Ik ben er over 5 minuutjes beloofd" zegt ze hijgend. "Tot zo" zegt ze nadat ze wat op adem is gekomen. "Tot straks" zeg ik en druk haar weg.

pov kate-lyn
Shit nu moet ik echt opschieten ik wil Kian niet alleen laten bij mn boze ma. Automatisch ga ik harder fietsen. Als ik even later helemaal uitgeput mijn straat in fiets zie ik een onbekende auto staan. Zo snel als ik kan pleur ik mijn fiets in de garage en ren naar binnen.

"Eindelijk daar ben je dat duurde lang" zegt mn moeder geïrriteerd. Ik loop naar Kian toe en geef hem een knuffel. "Hey twinnie je haren zijn mooi geworden". "dank je" zeg ik terwijl ik mijn donkerblonde haren in zijn gezicht zwaai. "Hey nu zit er allemaal haar in mn bek". tegelijkertijd schieten we in de lach. "Kate-lyn en Kian ga zitten" hoor ik mijn moeder zeggen. We gaan naast elkaar op de bank zitten. "We moeten jullie iets vertellen" begint mijn moeder en terwijl ze dat zegt komt mijn vader binnen lopen. Kian en ik kijken hem boos aan. "Ja je moeder is door de selectie gekomen voor een liefdesprogramma" zegt mijn vader. "Ja dus, dan moet ze dat toch lekker doen of niet soms Kian?" zeg ik en haak kijn schouders op. "Ja ik snap niet waarom dit ons word vertelt hoor". "Daarom ben ik hier" zegt mijn vader. "Want jullie kunnen niet alleen thuis blijven voor 1.5 jaar" vertelt mijn moeder. "Nou dan gaan we toch bij vriendinnen leven?, Ik kan best Isabella of Ryan bellen" zeg ik snugger. "Niet voor 1.5 jaar Kate-lyn dat snap je toch ook wel" zegt mijn moeder een beetje bozig. "Dus we hebben onderdak voor jullie geregeld" zegt mijn vader. "Kian jij kan met je vader mee dus ga je spullen maar pakken" zegt mn moeder zonder ook maar enige emotie te laten zien.

"Wacht effe alleen ik dat gebeurt er dan met Kate?" zegt Kian boos. "Kate-lyn gaat naar een internaat". "Wat! dat meen je niet!" zeg ik en sta boos op. "Eerst zeggen dat je weg gaat, En papa er bij halen terwijl je weet dat we hem haten" ga ik verder met mijn geklaag. "En ons dan ook nog scheiden van elkaar, Een tweeling hoort bij elkaar te zijn". "Wij horen bij elkaar te zijn" zeg ik en pak Kian's arm vast. "Hey je kunt er wel nieuwe vriendinnen maken". zegt Kian om me op te vrolijken. Maar ik zie dat jij het net zo gebroken is als ik. "Ja daar willen we het ook met je over hebben, Alle internaten zitten vol dus we moesten je wel naar een jongeninternaat sturen" zegt mijn vader. "WAT!" zeggen Kian en ik in koor. "Dit kunnen jullie echt niet maken waarom moet Kate naar een jongens internaat, stuur mij daar dan naartoe" zegt Kian die nu boos voor mijn vader staat. "Dat kan niet Eva wilt Kate niet in huis nemen" Zegt mijn vader nog steeds kalm. "En wie is Eva dan wel niet" schreeuw ik naar mijn vader toe. "Dat is mijn vriendin" verteld mijn vader zelfverzekerd. Ik pak mijn jas en loop naar buiten.

Eenmaal in de garage pak ik mijn fiets en fiets weg. Ik heb geen idee waar ik naar toe ga. Uiteindelijk vind ik mezelf in het park. Ik gooi mijn fiets in het gras en ga op een bankje bij het water zitten. Hoe kunnen ze me dit aan doen?!. Even later zie ik Kian aan komen fietsen. Hij gooit zijn fiets bij die van mij neer en rent naar me toe.

pov Kian

Het deed me pijn om haar daar zo gebroken te zien zitten snel pleur ik mijn fiets bij die van haar en ren naar haar toe. "Kate-lyn!" roep ik. "Hey Kian" hoor ik Kate zachtjes zeggen. Haar ogen zijn helemaal rood. Hoe durven ze mijn zusje zoveel pijn te doen!( Kian is 2 minuten ouder). Ik geef haar een dikke knuffel. "Sorry dat je shirt nu helemaal nat word" hoor ik Kate zeggen. "Hey beautiful dat geeft toch helemaal niets jij bent veel belangerijker" zeg ik en ga met mijn hanf door haar haar.

"Kate!". Isabella en Ryan komen op ons af rennen. "Wat doen jullie nu hier" hoor ik Kate zeggen. "Kian had ons gebeld hij zei dat het een noodgeval was" zegt Ryan bezorgd. Kate laat me los en geeft Ryan en Isabella een knuffel. "Nu gaat het wel weer wat beter" zegt Kate al wat minder verdrietig. "Vertel het eens meid". Ik werp Isabella een blik toe van 'Het is serieus hoor'. "Mijn ouders sturen mij naar een jongens internaat en Kian gaat met mijn vader mee" vertelt Kate ze. "Met je vader!" roepen Ryan en Isabella tegelijk. "Ja ik kan het ook niet geloven" zeg ik. "Oh gossie, groepsknuffel!" roept Ryan. Een moment later word ik in een de groepsknuffel getrokken maar ik struikel over Isabella's voet en daardoor pleuren we met ze allen in het gras. Ineens hoor ik de beste lach ever: die van Kate.

Ik sta op. "Kate ik weet dat het slechte timing is omdat je het nu gezellig hebt maar maar we kunnen beter terug gaan als we onze ouders niet nog bozer willen maken" zeg ik en kijk haar spijtig aan. "Ja goed idee " zegt ze een beetje teleurgesteld. Kate geeft Ryan en Isabella nog een knuffel en loopt dan samen met mij naar de fietsen

Pov Kate-lyn

Ik geef Ryan en Isabella nog een knuffel en loop dan samen met Kian naar onze fiesten. Als we thuis komen zeg ik dat ik mijn koffer ga pakken en loop ik naar boven. Ik pak mijn roze koffer met de unicorn emoji uit mijn kast en begin hem in te pakken. BH's ,onderbroeken, shirtjes alles moet mee.

Als ik alles heb doe ik mijn koffer dicht en draag hem naar beneden. Kian en mijn vader staan op het punt om te vertrekken. "Kian!" schreeuw ik. Hij draait zich om en komt naar me toe gerent. "Ik ben je heel snel weer" zegt hij terwijl hij mijn handen pakt. "En probeer niet zwanger te raken ej" fluistert hij in mijn oor. Ik duw hem lachend weg. "Ik ga jou ook missen" Kian zeg ik sarcastisch. "Kian we gaan" zegt mijn vader ongeduldig. "Ik ga je missen" zegt hij nog voordat hij me in een snelle knuffel geeft en daarna naar de auto loopt.

Even later rijd er een taxi onze straat in. Ik pak mijn koffer, geef mijn moeder nog een kwade blik toe en stap dan in.

-----------------------------------------------------------
Dit is het eerste deel van dit boek. hopelijk hebben jullie genoten. Aangezien dit mijn eerste boek is zou ik het fijn vinden als er niet te veel word gehaat. Ook zal ik wat over mijzelf vertellen.

Ik ben Norah

Ik ben 14 jaar oud

Ik zit in Havo 3

Ik schrijf al zo'n 4 jaar (toen der tijd nog gewoon op papier)

Ik ben dus begonnen toen ik 10 was
(met simpele korte verhalen van dingen die ik had meegemaakt )

Ik zit op dansen

En als laatste Relatie status: Single

love Y'all

follow

vote

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu