Hoofdstuk 24

4.1K 140 4
                                    

Snel ren ik naar de kamer waar de rest al lekker aan het drinken is. "Geef mij ook maar wat" zeg ik terwijl ik mijn hand uitsteek. Quinten pakt de fles en vult het glaasje en geeft het daarna aan mij. "Jow Simon hier neem ook wat" zegt Wouter als Simon de kamer in komt. Als hij mij ziet zie een een grijns op zijn gezicht komen. Ik steek mijn middelvinger naar hem op en giet de alcohol in mijn mond. "Laten we verder gaan" zegt Teresa als iedereen al een beetje aangeschoten is. "Kate truth or dare" vraagt Simon aan mij. "Dare" zeg ik. "Doe je BH uit". Ik zie hem grijnzen en rol met mijn ogen. Ik zoek met mijn handen naar de sluiting en maak hem dan los. Ik doe de bandjes van me schouders af en haal hem er daarna uit. Gelukkig is de jurk niet zo doorschijnend. Ik hou hem nog even in de lucht en gooi hem dan naar zijn hoofd. We spelen nog lang door totdat het laat is en we allemaal moe zijn. De meiden de ik lopen naar het kingsize bed van Ari en gaan er op liggen. "Misschien moeten we eerst onze pyjama's aandoen" zeg ik terwijl ik opsta. Ik rommel wat in mijn koffer om er vervolgens mijn pyjama uit te halen. Ik doe hem snel aan en ga dan als een van de eerste onder de dekens liggen. "Slaap lekker" zeg ik als ook Teresa en Arianna in bed liggen. Ari pakt haar telefoon en doet de lichten uit.

De volgende ochtend word ik wakker door een plens water in mijn gezicht. "Wtf!" roep ik. "Ja wat the fuck doen jullie" zegt Teresa die nu ook haar natte gezicht probeert droog te krijgen. "Het is 12 uur en we hebben honger" zegt Quinten. "Jullie zijn grote jongens jullie kunnen heus wel zelf eten maken" zeg ik terwijl ik uit bed ben gestapt. "Ja maar dan staat het huis waarschijnlijk in de fik". Ik rol met mijn ogen en loop dan richting de douche. "Nou ik ben dan even douchen". "Ik ben zo klaar hoor" zeg ik richting de meiden die hun haren aan het uitknijpen zijn. Ze knikken en daarna sluit ik de deur. Ik doe mijn pyjama uit en zet de douche aan. Als hij warm genoeg is stap ik er onder en laat het water over mijn lichaam stromen. Ik was mijn haren en mijn lichaam en stap er dan van onder. "Kan ik een handdoek uit het kastje pakken!" roep ik naar Arianna. "Ja tuurlijk!" hoor ik daarna door de deur. Ik pak een handdoek en droog me er daarna mee af. Als laatste doe ik de mijn haren in de handdoek en open dan de deur voor een kiertje. De jongens zijn alweer de kamer uit dus loop ik uit de badkamer. Snel pak ik een BH en een string uit mijn koffer en doe ze aan. Daarna pak ik een grijs shirt met Zwarte tekst en een simpel kort spijkerbroekje. Ik trek het aan en loop dan naar de keuken toe waar de jongens al zitten te wachten.

Outfit Kate-lyn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit Kate-lyn

Ik rol met mijn ogen en pak dan een pan uit een kast. Ik draai me om naar de jongens die aan het keukeneiland zitten. "Wie wilt er een gekookt eitje?" vraag ik aan ze. "Ik" zeggen ze alledrie en daarna draai ik me weer om. Ik doe er 6 eitjes in omdat Teresa en Arianna ook wel een eitje lusten.

Als de eitjes bijna klaar zijn pak ik 6 borden en 6x bestek en leg het op tafel. "Gaan jullie maar de tafel dekken aangezien jullie helemaal niks doen" zeg ik terwijl ik het allemaal naar hun toe schuif. Daarna pak ik nog wat glazen en schuif die er ook nog achteraan. De jongens staan eindelijk op en pakken de spullen op en lopen naar de tafel. Ik richt me weer op de eitjes en giet het water uit de pan. Daarna stop ik alle eitjes in een eierdop en zet ze op tafel. Ik loop weer terug naar de keuken en pak nog brood en beleg en loop dan weer naar de kamer van Arianna. Ik hoor ze praten in de badkamer dus loop ik naar binnen. Teresa en Arianna staan in de badkamer hun haar af te drogen wat betekent dat ze samen hebben gedouchet. Ze hebben gelukkig al wel lingerie aan. "Het ontbijt is klaar dus jullie kunnen straks gelijk aanschuiven" zeg ik en loop dan de badkamer uit. Ik zie dat de jongens als zijn begonnen met eten. "Jongens we moeten nog op Ari en Teresa wachten" zeg ik boos. "Maar we hebben honger" zegt Simon. Ik kijk hem boos aan en ga dan naast Quinten zitten. "Ja maar ik ook en toch wacht ik". Ik hoor ze allemaal mompelen maar daarna stoppen ze toch met eten. Een paar minuutjes later lopen Ari en Teresa de kamer binnen en gaan zitten. "Nu mogen jullie gaan eten" zeg ik kinderachtig tegen de jongens. Gelijk schieten hun handen weet naar het eten. Ik rol weer met mijn ogen en pak ook een broodje. Ik doe er een plakje ham op en neem een hap. "Teresa kan ik met jou meerijden naar het vliegveld?" vraag ik aan haar. "Ja tuurlijk dan moet je wel mee naar mijn huis ik moet namelijk mijn koffer nog pakken. Ik knik en eet verder. Na het eten pakken ik en Teresa onze spullen en rijden naar Teresa's huis. Daar aangekomen racet ze gelijk naar boven en pakt haar koffer. Ze rent hysterisch van haar kast naar haar koffer en weer terug. Lachend kijk ik naar het schouwspel. Als ze even later is gestopt met het heen en weer rennen probeert ze om haar koffer dicht te doen. "Een beetje hulp graag" zegt ze lachend. Ik zucht sarcastisch en loop dan naar haar toe. Ik ga op haar koffer zitten terwijl zij hem dicht  doet. Als hij eindelijk dicht is tilt ze hem van het bed en zet hem naast mijn koffer in de woonkamer.

-----------------------------------------------------------
niet veel te zeggen

love Y'all

vote

follow

comment

~Norah

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu