Hoofdstuk 26

3.8K 131 4
                                    

Als na 35 minuten de deur open gaat staan Teresa en ik op. Ik hoop met heel mijn hart dat het Mimi en Melissa zijn. Helaas zie ik blonde lokken door de deur komen wat betekend dat het de modellen van 'Black star' zijn. Dus daar zit Duncan ook bij. Als ze allebei binnen zijn zien ze ons staan. "Heey, ik ben Kate" zeg ik terwijl ik mijn hand naar het meisje uitsteek. Ze kijkt er even naar met een afkeurende blik en loopt een gang in. "Okee wat een vriendelijk persoon" zeg ik als ik mijn hand weer terugtrek. Nu richt ik me weer op Duncan. "Hey lang niet gezien" zeg ik tegen hem. "Inderdaad" zegt hij terwijl hij me een knuffel geeft. Ik ben even verbaasd maar knuffel hem dan toch terug. "Maar goed ik ga maar eens een kamer uitzoeken". "Eehm Duncan?" vraag ik verlegen. Hij draait zich om en kijkt me aan. "Zijn jullie een stelletje?" vraag ik wijzend naar de gang waar het meisje net in liep. "Nee ze is echt een bitch, Ik probeer een kamer te vinden met 2 aparte bedden" zegt hij met afgunst. "De 2de deur aan de rechterkant van die gang is een slaapkamer met 2 aparte bedden" zeg ik en loop dan terug naar buiten. "Dat was echt heel ongemakkelijk" zeg ik tegen Teresa die me is gevolgd. "Het komt wel goed, Hij date in ieder geval niet met die barbie pop". Ik schiet in de lach. "Zullen we gaan Shoppen?" vraagt Teresa ineens. "Ja is goed". Ik sta op en loop naar de kapstok waar ik mijn jas pak. "Wij zijn shoppen" roep ik nog het huis in. Daarna sluit ik de deur en lopen we naar de stad. Na 10 minuutjes zijn we er. "Gelukkig dat we super dicht bij de stad verblijven". "Ja inderdaad". "Kom hier gaan we kijken" zegt Teresa als ze me mee trekt. "Teresa dit is een superdure winkel" zeg ik als ik een paar prijskaartjes heb bekeken. "Ik betaal wel voor je aangezien dit je eerste klus is". "Dat kan ik echt niet aannemen hoor". "Jawel en je doet het ook". "En nu hup een setje kleren uitzoeken" zegt ze terwijl ze me een duwtje geeft.

 Na een halfuurtje heb ik eindelijk iets leuks gevonden en ben ik op zoek naar Teresa. Als ik haar heb gevonden lopen we samen naar de kassa. Ik leg de kleding op de toonbank en laat Teresa de kleren betalen.

Jurkje Kate

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Jurkje Kate

jurkje Teresa

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

jurkje Teresa

We lopen de winkel uit en halen dan  nog een ijsje. Als we het ijsje hebben beginnen we naar huis te lopen.  Daar aangekomen zijn Mimi en Melissa ook al aangekomen. Ik geef ze een knuffel en laat ze de overgebleven kamer zien. "Zullen we gaan zwemmen?" vraag ik aan Teresa als we in onze kamer zitten. "Ja is goed" zegt ze. We doen onze badkleding aan en lopen naar de woonkamer. "We gaan zwemmen dus wie dat ook wilt moet naar het zwembad komen". Daarna lopen we verder en springen in het water. Even later komt Duncan aangelopen. Ik smelt als ik zijn sixpack zie. Ik richt me weer op Teresa die op een donut drijft. "Wat moet ik nu doen dan, Hij komt het water in" vraag ik wanhopig. "Maak hem nat en doe speels" zegt ze zonder me aan te kijken. "Wow dank je wel voor het geweldige advies" zeg ik sarcastisch. Ik voel dat Duncan achter me in het water springt. Ik voel hij mijn heupen vast pakt. "Boe" fluistert hij in mijn oor. Ik draai me om en duw hem onder water. Ik schiet in de lach maar even later voel ik dat hij aan mijn been trekt dus word ik onderwater getrokken. Als we beiden weer boven water komen spetter ik water naar hem toe. Zo blijven we elkaar nog even irriteren totdat Mimi naar buiten komt om te zeggen dat het eten klaar is. "We moet maar eens gaan" zeg ik als ik naar de kant zwem. Hij volgt me en samen slaan we een handdoek om en lopen we naar binnen. Ik ga eerst naar mijn kamer en doe daar mijn kleren weer aan en loop dan weer terug naar de woonkamer. Ik ga tussen Duncan en Teresa inzitten en begin met eten. "Wie heeft dit gemaakt want het is echt superlekker" zeg ik als ik mijn mond leeg heb. Mimi en Melissa steken hun hand op. "Nou het is heerlijk"  zeg ik tegen ze. Na het eten ging iedereen weer naar zijn eigen kamer en hun eigen dingen doen. Nadat Teresa en ik nog 2 uur hebben genetflixt doen we onze pyjama aan en gaan slapen.

~De volgende dag~

Ik word wakker door de geur van versgebakken broodjes. Ik sta op en doe mijn nieuwe jurkje aan en doe nog een diadeem van bloemen in mijn haar. Daarna loop ik naar de eetkamer. Ik zie dat Mimi en Melissa druk bezig zijn. "Kan ik helpen?" vraag ik lief. "Als je zo lief zou zijn om de tafel te dekken zou dat heel fijn zijn". Ik knik en begin de tafel te dekken. 15 minuten later staat alles er en is het eten ook klaar. "Nu moeten we ze alleen nog wakker krijgen" zegt Melissa. "Daar zorg ik wel voor" zeg ik en loop naar Onze kamer toe. "Wakker worden Teresa, Er is eten". Haar ogen springen wagen wijd open en ze springt gelijk uit bed. "Ik zie je zo" zeg ik lachend. Daarna loop ik naar de andere kant van de villa totdat ik bij de slaapkamer van Duncan en Amber ben. Ik klop hard op de deur. "Het ontbijt is klaar" schreeuw ik zodat ze me duidelijk kunnen horen. Als ik hoor dat er iemand op staat loop ik terug naar de eetkamer en ga zitten. 5 minuten later zit iedereen aan tafel. "Er lag vanochtend een briefje bij de deur" zegt Mimi. "Er staat op: Jullie worden om 12:00 verwacht op het strand zorg dat je op tijd bent voor je chauffeur" vertelt Mimi terwijl ze een brief vasthoud. Ze legt hem weer weg en gaat verder met eten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoop dat ik dit boek na de vakantie af heb.

love Y'all

follow

vote

comment

~Norah 

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu