Hoofdstuk 17

5K 169 20
                                    

Als we dan eindelijk zijn aangekomen parkeren we de auto en pakken we de spullen. "Kom op jongens een beetje opschieten " zeg ik terwijl ik allemaal spastische bewegingen maak. de jongens schieten in de lach. "Ik ben bloedserieus hoor" zeg ik nep-boos. "Aw is mijn noesjoe boos?"  Vraagt Jayden poeslief. "Ik ben heel boos" mompel ik bijna onverstaanbaar. "Oke is iedereen klaar om te gaan?!" roept Tom. "Ja!" roept iedereen en samen lopen we naar de ingang.

 We lopen langs de kassa's want ik heb de kaartjes online bestelt. "Mag ik de kaartjes van jou schoonheid?" zegt de jongen bij de poortjes. Ik negeer zijn opmerking en geef hem de kaartjes. "Jullie mogen doorlopen" Hij geeft de kaartjes terug en geeft er nog een briefje bij.  Ik loop door de poortjes en kijk wat er op het briefje staat. "Wauw". De jongens kijken me verbaasd aan. "Hij heeft zijn nummer gegeven". "Wacht even" eg ik tegen de jongens terwijl ik terug loop naar de poortjes. "Ehm mag ik wat vragen?". "Jij mag altijd iets vragen" antwoord de jongen. "Waarom heb je me je nummer gegeven?". "Eh zodat je me kunt bellen duh". "Oke alsjeblieft dan". Ik pak zijn hand en duw het papiertje er weer terug in. "Wat doe je?". "Ik wil je niet bellen geef het maar aan het volgende meisje die je schoonheid noemt". Ik geef hem nog een knipoog en loop dan weer naar de jongens toe.

 "Hoe reageerde hij?" vraagt Scott. "Verbaasd". We schieten in de lach en lopen het park in. "Duss..... waar gaan we naar toe ?" vraag ik met een kinderstemmetje. "Naar de Pyton!" roept Boaz. "Laten we eerst naar de Baron 1898 gaan" stel ik voor. "Ja daar is het altijd superdruk" zegt Jeremy. "Dus we stemmen allemaal in?" vraag ik. We knikken allemaal en lopen dan richting de Baron. "Dus hoe zit het nu tussen Duncan en jou?" vraagt Jayden terwijl hij een arm om mijn schouders legt. "Hij wilt geen relatie meer dus ik hoef het ook niet te proberen".


Pov Jayden
"Hij wilt geen relatie meer dus hoef ik het ook niet meer te proberen" zegt Kate. Aan de ene kant vind ik dit geweldig want dat betekent dat ik  nu een kans heb bij haar. Maar aan de andere kant is ze nu zelf niet gelukkig. "Laten we er maar een leuke dag van maken" zeg ik vrolijk. "Je hebt gelijk dit moet een leuke dag worden" zegt ze vrolijker. "Maar... Heb jij een meisje op het oog?" vraagt ze aan mij. "Ja al best lang eigenlijk". "Hoe ziet ze er uit?". "Lang haar, Mooie blauwe ogen en ze is heel lief". "Wanneer kan ik haar ontmoeten?". "Snel genoeg hoop ik" zeg ik met een glimlach. "Ik ben echt heel nieuwsgierig". Ik schiet in de lach. "Toch moet je geduld hebben noesjoe". Nep-boos slaat ze haar handen over elkaar heen. "Ben je nu al weer boos?" vraag ik Quasi-verdrietig. "Hahah nee Prenk!" roept ze en rent dan vooruit. Ik weet even niet wat ik moet doen maar kom dan weer terug in de werkelijkheid en ren achter haar aan. Als ze eindelijk stilstaat staan we voor de Baron 1898. "Zullen we dan maar in de rij gaan staan?" vraagt Cameron. "Maar wie gaan er op de eerste rij?" vraagt Duncan. "Ikke" roept Kate. "Ik ook" roep ik na haar. Na 5 minuten hebben we besloten dat Kate , Duncan , Tom, Cameron , Jeremy en ik vooraan gaan en de rest op de 2de rij. We splitsen op en wachten totdat we aan de beurt zijn.

Pov Kate-Lyn
Als we er allemaal met verwildert haar uitkomen besluiten we om even ergens te gaan zitten en te beslissen waar we allemaal naar toe willen. "Ik wil wel in de Pyton en de vliegende Hollander" zegt Boaz. "Ja en ik wil in Joris en de draak" Zeg ik. Als we alles hebben uitgestippeld lopen we richting de vliegende hollander. Wanneer we ook de Pyton , Joris en de draak en de pinata (Ik schrijf het fout)zijn geweest lopen we naar een restaurantje om wat te eten. "Wat willen jullie eten?" vraagt een meisje die me heel bekent voorkomt. "Iris" zeg ik een beetje bozig. "Kate-lyn" zegt ze boos als ze mij ziet. "Ik zie dat jij slet bent geworden met al die jongens om je heen". "Iris! hoe durf je zo tegen klanten te praten" roept waarschijnlijk haar baas. "Sorry baas!" roept ze terug. Ze geeft me nog een vuile blik maar laat die dan ook gelijk weer verdwijnen. "Dus weten jullie al wat jullie willen bestellen?". Als iedereen heeft bestelt loopt ze weg en worden alle ogen op mij gericht. "Hoe kennen jullie elkaar en waarom doen jullie zo bot tegen elkaar?" vraagt Nick. "Op mijn oude school deed Iris mavo en pestte ze mij heel erg". "Niet dat ik er iets om gaf want ik deed net zo hard dingen terug". "En zo begon onze haat relatie". "Toen ze haar mavo diploma had gehaald was ze ineens nergens meer te bekennen". "Maar blijkbaar was ze dus al die tijd aan het werk in de efteling". "Hier is jullie eten" zegt Iris terwijl ze de borden op tafel zet.

Na het eten lopen we naar de droomvlucht en gaan daar in de rij staan. "Hebben jullie ook zin in kikkertjes?" vraag ik aan de groep. "Jaa!" roepen ze tegelijk. Ik pak mijn portemonnee en koop kikkertjes in het winkeltje van de rij. Na nog 25 minuten te hebben gewacht mogen we eindelijk het wagentje in.

Pov Jayden 
We mogen na 25 minuten eindelijk het wagentje in. Ik stap samen met Kate het karretje in. Ik ga dicht tegen haar aan zitten en sla een arm om haar heen. Als we halverwege zijn heb ik eindelijk de moed gevonden om het tegen Kate te zeggen. "Kate er is iets wat ik je moet vertellen". Ik draai me naar haar toe en kijk haar diep in de ogen. "Ik weet eigenlijk niet hoe ik het moet zeggen dus doe ik het maar gewoon". Ik kom dichterbij en druk mijn lippen tegen die van haar. Even later laat ze los. Ik kijk in haar ogen en zie pure verwarring.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry dat ik vorige week niet heb geupload. Ik moet iedere dag tot laat naar school en kon daardoor niet schrijven. En het weekend zat vol met verjaardagen maar voor wat de vakantie betreft wil ik iedere dag een hoofdstuk gaan plaatsen. (Ook voor mijn andere boek). dus ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Follow

Comment

Vote

~Norah 

All boys schoolWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu