|TWO|

198 11 48
                                    

||LAURA||

'Soof wacht nou' schreeuw ik mijn zusje achterna maar ze stormt het huis uit. Ze rent keihard de bocht om en ik ren haar achterna. Ze begint steeds langzamer te lopen want ze heeft niet zo'n goeie conditie. 'Sofia wacht' schreeuw ik nu boos. Maar ze hoort me niet. Ze steekt de weg over en daar komt een auto aan, ik herken dat gezicht uit duizenden. Justin. Hij raakt haar net niet maar mij, hij raakt mij keihard. Het wordt zwart en hoor de auto weg rijden.

'Roos, blijf bij me je moet weten dat ik van je houd ik heb al jaren gevoelens voor je' hoor ik een stem huilen het lijkt op de stem van Niall. Hij had me toch verlaten? Ik zeg niks en zak steeds veder weg.

|^_^|^.^|^_^|^.^|^_^|^.^|

'Laura gaat alles goed je sliep zo onrustig' roept mijn moeder. Gelukkig het was maar een droom. Dit was de eerste keer dat Niall er in voor kwam. 'Gaat het?' Ik knik voorzichtig maar toch voelde ik een traan over mijn wang. 'Meid probeer nog maar wat te slapen dan zorg ik dat Bertha een warme chocolademelk maakt voor je als je wakker bent, ik ga zo naar het vliegveld.' Ik knik en draai me nog een keer om in m'n bed. Slapen? Nee dat lukt niet meer.

'Lauuu ik ben er we moeten zo weg' schreeuwt er iemand tegen mijn dichte deur. 'Ben je al klaar?'

'Nee ik lig nog op bed ik voel me niet lekker' roep ik terug maar Jenna komt naar binnen en sleurt me uit bed. Ik pak het jurkje wat ik gister gekocht heb en doe hem aan. Wauw wat logisch Laura natuurlijk doe je hem aan. Terwijl ik me aankleed begin ik Bad Blood van Taylor Swift te zingen. Ik draai me om en zie Jenna als een standbeeld zitten. 'Best we blijven hier de hele dag als een standbeeld in m'n kamer ik heb er geen probleem mee' lach ik. Ze zegt niks en sleurt me mijn kamer uit. 'Doei Bertha je bent vrij voor vandaag, roep ik nog snel en we vertrekken naar de hel. Nou iedereen wil bijna met me ruilen want he ik ga naar een One Direction concert nou best please ruil met me. Jenna moest beslist rijden want ja als ik rijd zouden we een andere eindbestemming hebben en nu al helemaal omdat ik gewoon niet heen wil maar anders was de eindbestemming het ziekenhuis. Sorry hoor ik ben een chauffeur gewend, dat is een nadeel van het luxe leventje wat ik heb. We staan stil op een parkeerplek en Jenna begint te gillen. 'Lieve lieve Jen wil je dat niet de hele avond doen ik hoef nog niet doof.' Ze negeert me en stalt de auto uit.

'We hebben eerst een meet and Greet en daarna mogen we meteen naar binnen en staan we op de eerste rij.'

'Ik zei alleen het concert en veder niks anders dus no way dat ik daar naar binnen ga.' Stiekem hoop ik dat op een of andere reden het concert niet doorgaat en dat als er weer een concert is dat ik dan al een afspraak heb maar helaas niet.

'Sorry meid je moet me overal mee gaan steunen hier bij het concert anders ga ik freaken en dat wil ik niet' zegt ze terwijl ze op en neer springt. Raar kind. Oke wie ben ik om dat te zeggen? Ik ben de kerstman. Ik heb een voordeel Niall en ik hadden tegelijkertijd ons haar geblondeerd dus misschien is hij mij vergeten met me echte haar. Na dat ik het 2 jaar blond had ging ik het een jaar lang in verschillende kleuren verven en toen weer blond totdat hij me verliet. 'Nou meid waar denk jij aan?'

'Een klootzak die m'n hart brak' zeg ik voordat ik besef wat ik gezegd heb sleurt ze me mee naar de ingang naar de bewaker en laat de tickets zien. Al snel zijn we bij de jongens ze klopt bijna op de deur maar houdt net voor de deur haar vuist stil. Fijn. Ik klop op de deur wat je normaal doet maar Jenna is niet normaal dus dat is wel weer eens zo'n actie van haar.

'Oh my gosh' fluistert ze zachtjes gezien een gekrulde jongen voor haar neus staat. Oh my gosh I did it again, I. Ho stop terug hou je mixer fangirl stil.

'I know you' zegt de gene met krullend haar en hij laat ons binnen. 'You are that girl from the mac.'

'Jullie waren dat in de mac?' Shit. Natuurlijk het was Niall zijn lach. Hij zit daar op de bank chips te eten en heeft niet door dat er fans zijn.

I'm over you {ONHOLD}Where stories live. Discover now