|TEN|pt 2

78 6 9
                                    

Wattpad dacht even om een klein deel niet mee te gaan uploaden. LEUK IK VIND DIT ZO AARDIG. hier is het laatste stukje.

|ROOS|
Ze knikken en Harry gooit mij op de bank. 'Je had me mogen waarschuwen, sukkel' lach ik. Ik ben zo dom om te gaan rollen op de bank dus ik val op de grond. 'Van wie zijn deze lelijke schoenen, dit is nike en jullie weten dat het adidas of asics moet zijn verader' lach ik. Ik kijk nu omhoog naar Niall.

'A D I D A S' zegt hij expres langzaam.

'ALL DAY I DREAM ABOUT SHH WITH YOU' krijs ik dan ook meteen uit. 'Sorry niall had je dat maar niet moeten zeggen' lach ik. 'Je bent nog wel een verrader.'

'Dacht het niet' hij begint achter mij aan te rennen.

'Sukkel je weet dat ik de vorige keer heb gewonnen' lach ik. Hij knikt en versnelt nog een beetje. Ik spring behendig over de tafel heen naar de deur. 'LIAM AAN DE KANT IK KAN NIET REMMEN' roep ik. Ik kan wel remmen maar dan knalt Niall op me. Liam gaat aan de kant en is zo aardih k de deur open te doen.

'Roos sta gewoon stil. Dit is niet meer leuk' roept hij. Ik begin te lachen en ren de meisjes wc in. 'Je weet dat ik gewoon naar binnen ga' lach Niall. Ik begin ook te lachen en de vrouwen om me heen kijken me raar aan.

'Niall ik ben in mijn ondergoed dus niet binnenkomen' roept iemand. Ik kijk om me heen en zie dat Lottie voor me staat.

' Ik ga al' horen we hem tegen een dichte deur mompelen. We barsten in lachen uit.

'Waarom zei je dat?'

'Iemand moest je helpen' lacht ze. De vrouwen om ons heen kijken ons raar aan. 'Sorry maar dat was haar ex die dacht dat hij helemaal vergeven was' lacht Lottie. Ik sla haar maar ze reageert niet.

'Meisje als ik jou was zou ik je ex proberen te negeren' zegt de vrouw behulpzaam. Ik knik en probeer zo snel mogelijk de wc uit te gaan. Lottie loopt achter me aan nog steeds in de slappe lach.

Dit is zo slecht😂
Michelletjeeuhh verdient wel wat aandacht. Ga haar boek ook maar lezen want dat is zoveel beter dan die van mij.

Zondag wordt mijn vaste upload dag want dan heb ik in het weekend iets meer tijd om te schrijven want ik ben een druk bezeten persoon


I'm over you {ONHOLD}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu