|TEN|pt 1

74 8 3
                                    

IK HEB TOTAAL GEEN INSPIRATIE MEER DUS HET IS SUPER SLECHT

|ROOS|

Niall en ik hebben natuurlijk het kussen gevecht gewonnen. Ik moet wel weer eens gaan hardlopen te lang niet gedaan. 'Doe dat dan' zegt Harry droog. Vragen kijk ik ze aan. 'Je was luid op aan het denken' mompelt hij. Oops. Oops my baby you woke up in my bed oops we broke up we better of as friends. Wat is er mis met mij? 'Van alles'

'Hou gewoon op met luisteren ik ga jullie echt niet mijn liefdesleven vertellen als je dat denkt' lach ik. Ze kijken nu al helemaal op.

'Liefdesleven? Die jongen moet eerst bij mij gekeurd worden' lacht Harry. Niall zegt niks en kijkt een beetje bedroefd.

'Wat voor dag is het vandaag?' Niall laat op zijn telefoon zien dat het donderdag is. 'Shit ik heb een optreden vandaag' roep ik uit. 'Waar is mijn masker ik moet over een uur op het podium staan' stress ik.

'Ga zonder masker' mompelt Liam. 'Wat houdt je tegen?'

'Dat ik iedereen alles moet uitleggen, misschien?' Nog steeds loop ik helemaal te stressen. 'Hier je masker, heb je een vigasist nodig of heb je er een?' Ik kijk op mijn telefoon en zie dat Jessica op vakantie is.

'Nodig' mompel ik.

'LOTTIE' roept Louis. Oh ja zijn zus. 'Kom de auto in, ik bel Lottie en jij maakt je zover als je kan klaar' zegt hij. 'We can do this.'

'Hebben wij nog een inbreng lou?' Hij schudt zijn hoofd en drukt mij de kamer uit. Iedereen volgt ons.

□■□■□■□

'THANK YOU! LOVE YOU SO MUCH!' Glimlachend schuil ik achter mijn masker. 'Mensen, ik wil wat kwijt' zeg ik ineens zonder dat ik het door heb. 'Niall kun je even komen om dit te filmen zodat ik het niet tien duizend keer hoef te zeggen?' Al snel komen ze allemaal. 'Jullie weten waarschijnlijk wel af van Niall zijn best friend of Harry zijn zusje.' De fans schreeuwen dat ze met de boys mee zullen leven en dat soort dingen. 'Mijn naam is Rosanna Laura Styles' er valt een stilte in de zaal 'Ik ben het zusje van Harry de beste vriendin van niall' zeg ik trots. Niall loopt als eerste naar me toe om mij een knuffel te geven en dan volgt de rest. 'Ik hoef niet gestikt te worden' lach ik. 'De reden dat ik mijn dood fakete is nog al privé en ik ga het jullie vertellen als ik er klaar voor ben, dit is mijn face' ik haal het masker van mijn gezicht en op de doeken zie je nu een close up van mijn face. 'Ik wil me niet meer verstoppen achter dit masker, ik wil weer kunnen leven zoals ik deed voordat ik een dubbel leven ging lijden.' Iedereen begint te joelen van geluk en ik weet dat dit mijn toekomst is. Dat Niall mij hier half naar toe heeft gebracht. 'I LOVE YOU GUYS SO MUCH' huil ik bijna van geluk. Ik treed op in een klein theater want niemand wou mij. Niemand wou mij omdat ik mijn naam niet wou zeggen.

'Volgende?' De vrouw kijkt raar rond. 'Wie is anonymous?' Langzaam sta ik op.

'Hallo ik wil graag anoniem blijven daarom staat dat daar' zeg ik vriendelijk. De vrouw knikt en brengt me naar het kantoor van Simon. Ik ben nu al bij de zoveelste platenmaatschappij. 'Dank u wel' bedank ik de vrouw als ze bij een deur stopt. Ze klopt aan en laat me dan binnen. Ik draag mijn masker want ik wil niet dat iemand mij gaat herkennen.

'Hallo ehm anonymous?' Hij kijkt nog raader dan die vrouw. 'Mag ik vragen waarom je niet gewoon je naam hebt doorgegeven?' Ik knik voorzichtig. Ik wil niet teveel zeggen maar ook niet te weinig.

'Ik wil anoniem blijven vanwege privé redenen, ik wil niet dat mensen mij gaan vergelijken met iemand. Ik wil mezelf zijn.' Hij knikt en doet zijn mond open om wat te zeggen maar iemand stormt naar binnen. Simon ziet geërgerd op.

'Oh sorry Simon ik wist niet dat je in een gesprek zat' mompelt Liam die net binnenkwam. 'Ik denk dat we het alleen wel redden bij de vergadering' zegt hij met een nadruk op vergadering.

'Sorry ik had al een afspraak en was vergeten het te melden. Ik kom zo wel om bij jullie te kijken. Hoe gaat het met niall en Harry?'

'Ik kan anders ook wel weggaan' zeg ik zacht en mijn stem slaat een beetje over.

'Nee jij moet je gesprek afmaken' zegt Liam. Nu snap ik pas wat Jenna bedoelde dat hij zo bezorgd was. Ik wil hem nu vertellen dat ik nog leef maar ik durf het niet. 'Ik ga wel weer' zegt hij. Zonder op antwoord te wachten gaat hij weg.

'Jij wil een platencontract maar je wil anoniem blijven?' Ik knik voorzichtig. Ik sta bijna op het punt van janken maar ik weet dat niemand dat kan zien. 'Ik denk dat wij daar niet aan mee kunnen werken, mensen willen weten wie jij bent en dat willen wij ook' zegt hij. Telleurstellend sta ik op en loop ik weg zonder doei te zeggen. Dit was al de zoveelste die mij afwees.

Ik zie de zaal leegstromem en De jongens voor mij staan. 'Wat was er je was zo diep in gedachten?' Liam kijkt me bezorgt aan.

'Flashback. Niemand wil me omdat ik anoniem wou blijven' huil ik nu bij hun uit. Ik heb dit er nog niet uitgehuild maar het voelt nu wel even goed. Ze knuffelen mij weer. 'Zullen we naar de kleedkamer gaan?' Ze knikken en ik ga bij Harry op zijn rug zitten.

'Ro was jij dat meisje laatst bij Simon' vraagt Liam. Ik knik. 'Hij heeft je een contract aangeboden?'

'Nee hij wou niet met me samenwerken omdat ik anoniem wou blijven.'

'Ik dacht echt dat hij ja tegen jou zou zeggen' roept Liam verbaasd uit. 'Als Simon je geen platencontract heeft aan geboden wie heeft dat dan gedaan?'

'Liam stop met die vragen' lach ik. 'Ik ben bij niemand, ik was een straatartiest tot iemand mij gefilmd had en op Twitter had gezet kreeg ik fans en nu bieden mensen mij zalen aan om op te treden. Nu geen vragen meer please?'

I'm over you {ONHOLD}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu