24.Bölüm: MUTLU SON

6.2K 412 162
                                    

Jimin elindeki telefonu sakin  olmaya çalışarak masaya bıraktı. "Bunlar ne Seulgi?" Diye sorduğunda.  Seulgi yerinden kalkıp telefonu elinde aldı. Gördüğü fotoğraflarla şaşırırken,

"Bu işte bir şey olduğunu anlamıştım zaten." Dedi Jimin ona bakmaya devam ederken Seulgi bakışlarını Jimin'e çevirdi.

"Neden öyle bakıyorsun? Umursanacak  bir durum yok. Hatta gidip adamın dersini ben vereceğim asıl soru bu fotoğrafları kimin çektiği "

"Seulgi sen benimle dalga mı geçiyorsun?" Diye soran Jimin ile Seulgi Jimin'in bu işi ciddiye aldığını anlamıştı.

"Jimin saçma şeyler düşünmüyorsun değil mi? Fotoğrafta gördüğün şeyler bugün oldu ve her şey çok garipti adam kasıtlı olarak bana çarptı ve.."

"O adam sana nasıl dokunur Seulgi!" Diye bağıran Jimin ile tüm bakışlar onlara dönmüştü.

"Adamı tanıyor musun ?"

"Sence bunun bir önemi var mı? Şu anda konumuz sana o adamın dokunması buna nasıl izin verdin Seulgi? "

"Jimin ben tabiki buna engel oldum saçma saçma konuşma! Adama bağırdım çağırdım ve hemen yanından ayrıldım "

"Tanışıyor musun onunla ? Hiçte sinirlenmiş  gibi görünmüyorsun?" Dediğinde Seulgi şaşkınlıkla Jimin'e baktı.

"Jimin! Aklını başına al neyi kastettiğinin  farkında mısın sen? Şimdi sakin ol ve sahneye çıkıp gerekeni yap bunu daha sonra konuşuruz " Deyip Jiminin yanından ayrıldı. Jimin Seulgi'nin kolunu tutup onu hızlı bir şekilde dışarı sürükledi.

Arabanın yanına geldiklerinde Seulgi  kolunu çekip, "Canımı yakıyorsun farkında mısın!" Diye bağırdı.

"Peki ya sen şu an ne yapıyorsun ? Canımın yandığının  farkında mısın?" Diye bağırdı ateş püsküren  gözleriyle,

"Jimin bak anlatıyorum dinlemiyorsun. Bugün Namjoon ilr buluşmaya giderken bu adam bana çarptı  ve sonra ben de anlamadım ve bana asıldı. Buna engel olmadığımı ve sinirlenmediğimi  nasıl düşünürsün?"

"Merak etme o adamı da bulup bir güzel ebesini ağlatacağım ama ben hala sana inanamıyorum Seulgi. Sana böyle şeyler yapma dedikçe nasıl buna izin  verebildin benim olana nasıl o adam dokunur !"

"Jimin bunu ben de istemişim gibi konuşma. O an ne yapacağımı bilemedim gelip terbiyesizlik yapan o adam. O an kadın gücümle ne yapabilirdim ki?"

"İstesen onun cezasını bir güzel verebilirdin ama yapmadın!"

Seulgi hayal kırıklığına uğrayarak Jimin'e bakarken,

"Haklısın zaten adamı da ben çağırdım. Gel bana dokun  elimi tut dedim. Ha bir de  akşam da gel beraber olalım dedim. ÇÜNKÜ BEN BUYUM DEĞİL Mİ JİMİN! BEN KARNIMDA SENİN BEBEĞİNİ TAŞIRKEN BUNU YAPACAK BİRİYİM DEĞİL Mİ ?" Diye bağırıp giderken, Jimin duyduğu sözün şokuyla öylece kalmıştı.  Seulgi sinirle taksi çağırıp hızlı bir şekilde binip giderken, Jimin olayın şokundan  çıkıp hemen arabasına bindi.

Seulgi sinirden ağlamaya başlarken nereye gideceğini düşündü bir süre, Hei'ye gitmenin daha mantıklı olacağını düşündü. Hei'yi arayıp adresi öğrendikten sonra oraya gitti.

WILL✔ (PARK JIMIN) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin