29. bölüm : Hamileyim

6.2K 381 89
                                    

1 ay sonra

Bugün evden emin olmak için ikinci çıkışımdı ve bunun ilkinde olduğu gibi sonuçlanmasını istemiyordum. Hei ile anlaşıp hastaneye gitmeye karar verdik. Benim şüphelerim vardı ama bundan emin olmam gerekirdi. Ne ara olduğu konusunda pekte bir fikrim yoktu cünkü Jimin ve benim durduğum pekte söylenemezdi. Ah çok utanç verici ama bir o kadar da güzel.

Büyükannem her ne kadar bu özel anımda yanımda olamayacak olsa da onu kalbimin en güzel köşesinde yaşatmaya devam edecektim ve eğer bir kızım olursa onun ismini yaşatıcaktım. Mutluydum ama bir o kadar huzursuz..

Ellerim terlemeye başladığında hastaneye geldiğimi farkettim. Hei bana seslediğinde yanına gittim. Bir şey söylemedim ve onu takip ettim.

Gerekli tahlilleri verdikten sonra ben bahçeye çıkmayı tercih etmiştim.  Sonucu yine Hei öğrenecekti ve gelip bana haber verecekti ama bu sefer Jimin'in bu  haberi sağsalim  almasını sağlayacaktım.

Hei önümde durduğunda yerdeki şekilleri izleyip defalarca ezberlemeyi bırakıp ona baktım.

"Hamilesin Seulgi " dediğinde ise dünyaları sanki bana vermiş gibiydi..

**
Bu güzel haberden sonra eve döndüm ve akşam için harika bir sofra hazırlamaya başladım. Zaten yarın düğün yüzünden bolca meşgul olacaktık şu an da öğrenmesi en iyisi olucaktı. Ertelemeyecektim emindim ve bu bebeği gerçekten istiyordum. Bize iyi geleceğini biliyordum.

Her şeyi hazır ettikten sonra tek yapmam gereken Jimin'in gelmesini beklemekti. En son aradığım da şirketten çıktığını söylemişti. Eve varması çok uzun sürmezdi koltuğa uzanıp elimi henüz filizlenmeye yeni yeni başlayan bebeğimin olduğu karnıma koydum. Beni şimdiden hissetmeye başlamalıydı bakışlarımı tavana çevirip elimi karnımın üzerinde gezdirmeye devam ettim.

"Bu sefer izin vermeyeceğim sana söz veriyorum bebeğim. Sana çok iyi bakacağım" Diye mırıldanıp gülümsedim.

Kapı çaldığında ise kalbim büyük bir heyecanla çarpmıştı. Yerimden kalkıp kapıyı açtığımda sevgili kocacığım gülümseyerek içeri girdi. Kapıyı kapattıktan sonra beni kollarının arasına alıp dudaklarıma uzun ve her zaman olduğu gibi ateşli bir öpücük bıraktı. Ardından masayı gördüğünde,

"Neyi kutluyoruz ?" Diye sordu.

"İlk olarak yiyelim sonra neyi kutladığımızı  söylerim. Deyip elinden tutup onu sandalyesine oturttum. Yerime oturduğumda Jimin yemeklere göz gezdirip

"Bunların hepsi senin sevdiğin yemekler. Bana özel olması gerekirdi " deyip dudak büzdüğünde güldüm.

"Çünkü benim bol bol yemeğe ihtiyacım var " deyip yemeğe başladım. Daha fazla bir şey demeyip o da yedi acıkmış olmalıydı.

"Ayrıca üzerindeki elbise de neyin nesi ? Yoksa bu akşam için güzel fikirlerin mi var ?" Diye sorduğunda kahkaha attım. Bu adam her geçen gün beni deli ediyordu.

"Evliliğimizin yüzde doksanı cinsel ilişkimiz oldu zaten ama bu gece öyle bir amacım yok. " deyip yemeğe devam ettim.

"Ben halimden memnunum' dediğinde kıkırdadım. Her zaman utandırmak zorundaydı.

Yemekten sonra büyük bir merakla gözlerini bana dikti."Ee artık konuya gelsek?" Diye sorduğunda. Ellerini tutup bakışlarımı gözlerine sabitledim. Ardından sağ elini alıp karnıma götürüp koyduktan sonra.

WILL✔ (PARK JIMIN) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin