26. Bölüm: Yapılamayan sürpriz

5.6K 380 60
                                    

~26~


Seulgi huzurlu bir uyku çektikten sonra uyandığında. Jimin'i yanında görmemişti. Yatakta diklenip,

"Acaba benim için kahvaltı mı hazırlıyor" deyip heyecanla yataktan çıktıktan sonra.

Hızlı adımlarla alt kata indi. Ancak evde sessizlik mevcutt surat asarak mutfağa gittiğinde ise koca bir boşluk vardı. Başını öne eğip koltuğa doğru ayaklarını yere sürte sürte ulaştıktan sonra. Kendini bir anda koltuğa bıraktı.

"Ne yani ? Onca şeyden sonra sabahın köründe kalkıp şirkete mi gitmiş. Hah !" Diye söylenip bir anda yerinden kalktı.

"Sen görürsün Park zibidi Jiminiee" dedi kararlılıkla ve kendine çeki düzen verip kırmızı rujuyla görünümünü tamamladı. Üzerine onu oldukça seksi gösterecek beyaz kısa bir şort üzerine ise siyah renk omuzları açık kalıcak şekilde büzgülü bir büstiyer giyindi. Göbeğinin hafifçe görünmesinin Jimin'i kızdıracağını iyi bilerek çantasını ve eşyalarını alıp evden çıktı.

Taksiye binip şirkete vardığında ise telefonunu çıkarıp Jimin'i aradı. Ancak telefonu açılmamıştı sinirle merdivenleri çıkarken,

"Seulgi!" Diye bağıran Taehyung ile adımını durdurdu. Taehyung nefes nefese kalarak yanına geldiginde toplarlanıp gülümsedi. Ardından "Senin ne işin var burda?" Diye sordu.

"Ne demek ne işim var Tae? Jimin'i görmeye geldim "

"Jimin bugün çok meşgul görebileceğini hiç sanmıyorum en iyisi sen eve git !" Deyip onu bir yandan hafifçe ittirirken,

"Ya! Beni delirtme Tae. Ne işler karıştırıyorsunuz siz?"

"Ne işi karıştıracağız Seulgi. Doğruyu söylüyorum ' dedi Taehyung onu inandırmaya çalışarak. Seulgi baş parmağını tehditkar bir şekilde sallarken,

"Eğer bana yalan söylüyorsan Tae. Üst kata çıktığımda bir kadın hatta bir dişi sinek bile Jimin'in yanında görürsem o zaman sen bittin şimdi çekil!" Deyip onu ittikten sonra merdivenleri hızlı bir şekilde çıkıp içeri girdi. Koşar adım üst kata çıkarken Taehyung ardından koşturuyordu.

Seulgi , Jimin'in odasının önüne geldiğinde. Jimin ile odadan çıkan kadın gülümseyerek sarıldığında Seulgi ağzı bir karış açık adımını durdurdu. Taehyung oraya ulaştığında ise ikisinin onu öldüreceğini düşünerek çoktan telaşla ordan oraya gidip gelmeye başladı. Jimin Seulgi'yi farkettiğinde sakince kadını uğurladı. Kadın gittiğinde ise Seulgi odadan içeri girip camın önüne kadar yürüdü. Ardından kollarını göğüs hızasında birleştirdi. Jimin ardından tedirgin adımlarla giderken bir yandan dua etmeye başlamıştı.

"Seulgi " deyip elini Seulgi'nin omzuna koyduğunda

"KİM O KADIN!" Diye bağıran Seulgi ile irkilip gülümsedi. Gözleri mahçup bir şekilde bakarken

"Sevgilim arkadaş işte beni ziyarete geldi de ondan "

"Arkadaşlarınla ne zamandır sarılır oldun Park Zibidi Jimin !"

"Neden? Sen sarılmıyor musun?"

"Onla o aynı değil bir kere hem bu kadını daha önce neden görmedim madem arkadaşınmış"

WILL✔ (PARK JIMIN) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin