25. Bölüm : ESKİSİNDEN DE GÜZEL

6K 416 37
                                    

~25~


Seulgi hıçkırıklarla ağlarken Jimin geri çekilip,"Nasıl oldu Seulgi? Bir anda.."diye sordu. Seulgi burnunu çekip,


"Hastaneden çıkıp geldikten sonra onunla kısa bir konuşma yaptık. Sonra odama gittim ve dinlenmeye başladım ama gece olduğunda annemin çığlıklarını duydum ve sonra zaten acı gerçekle karşılaştım. Hayatımda benim için anlamı büyük olan büyükannemi de kaybetmiştim. Tıpkı bebeğimi kaybettiğim gibi "

"Özür dilerim Seulgi dediğin gibi böyle olmasının nedeni sadece benim ve merak etme cezamı her gün çekeceğim "

"Jimin yurtdışı işini hızlandırmayı düşünüyorum. Bir süre ayrı kalmamız bence ikimize de iyi gelecek hem bu şehir bana artık hiçte iyi şeyler hatırlatmıyor. Boşanalım demiyorum ama bir süre ayrı kalmamız daha iyi olucak gibi "

"Seulgi yapma ben senden bir gün bile ayrı kalamazken aylarca nasıl ayrı kalabilirim?" Dedi Jimin hafif titreyen sesiyle.

"Bir ay Jimin sonra gerçekten iyi olan bir Seulgi olarak geleceğim ve hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Lütfen ikimizin iyiliği için bunu yapmama izin ver yoksa başka türlü sana her baktığımda bu kötü anı hatırlamak zorunda kalacağım "

"Buna izin veremem" dedi Jimin gözleri dolarken.

"Baksana bana, sence gerçekten ben ilk gün ki Seulgi miyim? Hiç sanmıyorum ben çoktan benliğimi kaybettim Jimin ve sen benliğime kavuşmama yardımcı olacak insan değilsin " Jimin Seulgi'nin ellerini tutup

"Daha önce de sen benliğimi bulmama gerçek Jimin olmama yardımcı oldun lütfen sana kanıtlamama izin ver. Sana yardım edecek kişi sadece benim "

Seulgi ellerini geri çekip "Seni daha fazla sözlerimle üzmek istemiyorum. Senden izin almıyorum gidiyorum Jimin bir ay sonra hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliriz umarım " deyip eve girdiğinde. Jimin ardından öylece bakabilmişti sadece.

"Lanet olsun! HER GÜN, HER GECE BU VİCDAN AZABIYLA ZATEN YAŞIYORUM SEULGİ. SENDE GİDERSEN, BIRAKTIĞIN JİMİN'İ BULACAĞINI SANMIYORUM. SEN GİDERSEN BEN YAŞAYAN BİR ÖLÜYE DÖNERİM SADECE BUNU BİL!" Diye bağırdı.

***
Seulgi bavulunu kapatıp odasından çıktı. Onu bekleyen annesine ve babasına sıkıca sarılıp "Her gün görüntülü konuşuruz. Müsait oldukça arayacağım. Sizde tatile çıkmayı düşünün eminim ikinize de iyi gelir ve beni merak etmeyin ben iyi olacağım Ayrıca Jimin'den de haberiniz olsun ona iyi bakın " deyip bavulunun sapını tutup bavulu peşinden sürüklemeye başladı.

Taksiye bavulu koyulurken uzaktan ona bakan ailesine el sallayıp taksiye bindi.

**
Havaalanına ulaşmış ve bavulunu sürükleyerek ilerlemeye başladı. Seul'e ilk gün geldiğinde Jimin ile karşılaşmasını hatırlayıp tebessüm etti.

"Seulgi !" Diye bağıran Jimin ile arkasını döndü. Jimin ona yaklaşıp aralarında bir iki adımlık boşluk bıraktı elindeki defteri Seulgi'ye uzatıp

"Her gün buna benim için bir şeyler yaz. O gün her nasıl hissetmişsen hepsinden bahset ve beni ara sesine hasret kalmayayım. Buna izin veriyorum ama geldiğinde tanıdığım Seulgiyi geri istiyorum ve seninle yeniden aile olmak istiyorum bana söz verebilir misin ?" Seulgi süzülen gözyaşlarını silip başını salladıktan sonra Jimin'in boynuna sıkıca sarıldı.

WILL✔ (PARK JIMIN) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin