YouTube

241 69 15
                                    

      YouTube-ul in tara noastra este in curs de dezvoltare. Acesta atrage anual din ce in ce mai multi utilizatori dornici sa-si arate "extravaganta" si "incredibila" lor viata. Ce nu-si dau ei seama e ca nu toti suntem asa prosti incat sa le inghitim toate prostiile. YouTube-ul aduce multe beneficii, de la fani si popularitate la o Suma decenta de bani si ocazia de a calatori in alte tari doar pentru ca faci parte din comunitate. Lasand la o parte creatorii de content, ajungem la simplii utilizatori ce nu se obosesc sa ne minuneze ochii.
      Pentru ca aceasta carte este un pamflet, uite cinci lucruri ce fac YouTube un site si mai nasol decat cartile unei fetite de unsprezece ani cu Harry Styles:
1-Oricine isi poate filma fața spunand orice ii trece prin minte sperand ca o sa devina mare popularitate.
2- Trendul 666. Nu-i nevoie de descriere, trendul asta e absolut groaznic de cretin. Mai bine apelau la 112 ca sa-i duca la spitalul 9.
3-Clickbait. Acest clickbait este o strategie pentru a atrage vizualizari. Cel mai adesea este ceva fals neavand legatura cu ce se afla in videoclip. Din pacate, aceasta strategie functioneaza si a ajuns si la noi. Partea si mai rea e ca suntem de abia la inceput.
4- Haterii fara mamã. Acesti hateri nu au ce face decât să injure la nesfarsit orice sta in cale, de la creatori de continut pana la utilizatori. Pe langa faptul ca injura fara noima, gramatica lor lasa mult de dorit.
Și, in final locul 5 care este cel mai cretin lucru de pe Youtube-ul din toata lumea: Promovarea unui stil de viata nesanatos. Cola, fastfood si alte nenorociri alcatuiesc imaginea unei vieti cool oferite de creatorul videoclipului.

      Pe final, evident ca nu puteam scrie un capitol fara cuvintele magice fimear scarba.

Fimear scarbaWhere stories live. Discover now