Capitol special

277 50 50
                                    

Salutare tuturor. Sunt incredibil de fericit pentru ca "Fi-mi-ar scarba" a facut 36.000 vizualizari. Va multumesc foarte mult si in semn de apreciere am facut ceea ce mi-ati cerut, un Q&A. Nu o sa fie un Q&A propriu zis ci o descriere in care sa integrez toate intrebarile voastre.

Numele meu este Alin Emanuel, locuiesc in Targoviste, resedinta judetului Dambovita, sunt nascut pe 6 octombrie 2002, sunt pasionat de limbile straine, istorie si geografie. Imi place sa socializez si sa ajut, nu sunt genul de om care se indragosteste (deci n-am crush, ma uitam prin intrebari)
Din pacate, sau din fericire (nu am habar) nu vreau sa fac un liceu ci o scoala profesionala. Vreau sa devin bucatar. Mancarea mea preferata nu exista, imi plac aproape toate. Cu toate ca vreau sa devin bucatar, visul meu cel mai mare este de a deveni cercetator sau explorator (sunt destule jungle si oceane neexplorate alaturi de pesteri) si sa emigrez catre Japonia. Cea mai mare frica a mea sunt obiectele ascutite. Imi este foarte frica sa le tin in mana atunci cand este cineva langa mine, nu pot explica lucrul asta. Imi plac toate genurile de muzica ( cu exceptia manelelor).

Probil sunteti socati pentru ca sunt baiat. Da, sunt baiat, chiar am ras mult cand am aflat ca voi ati crezut ca-s fata. Uite aici o poza cu mine, pentru cei ce nu stiu cum arat:

Si asta a fost capitolul. Va multumesc mult de tot pentru sustinerea acordata acestei carti. Pace ;)


Vrea cineva in Fimearscarba pe wapp?
Astept inscrieri :*

Fimear scarbaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum