Lucruri de care mi-e scarba

226 50 3
                                    

Simteam de mult timp sa fac un capitol de genul. Chiar am tinut neaparat sa fac un fimear scarba cu lucrurile astea, asa ca trec direct la subiect.
Mi-e asa scarba de oamenii aia cu tupeu jegos, care se cred buricul pamantului. Nu e nimic mai cretin decat un grasan cu lanturi la gat ce se crede mafiot. Sunt oripilat de cocalari, mafioti, interlopi si asa mai departe.
Mi-e scarba de persoanele narcisiste, mandre si sictiriste care nu stiu ca pamantul asta gazduieste lucruri mult mai frumoase si inteligente decat ele. Fimear scarba. Urasc smecherasii aia de cartier, cu manele si alte genuri muzicale la maxim in boxa portabila. Stai! Ce?! NU E NORMAL! D E R A N J E Z I oamenii si cu muzica dar si cu prezenta ta inutila.
Urasc parintii care dau fastfood la copii. Cum poti da shaorma unui copil de 5 ani? Cum poti sa ii dai atatea dulciuri dar un fruct sau o ciorba nu? TU nu vezi ca pruncul tau nu mai incape in banca scolii? Ii inteleg pe parinti ca nu pot respinge dorintele copiilor lor dar nu il abuza cu fastfood. Nu ii da fastfood!
Urasc persoanele care deranjeaza linistea publica.
Urasc oamenii cu pile. Nu suport ideea ca unii pot avea ceva pe pile si altii muncesc. Nu. Fimear scarba.
Urasc popii falsi. Urasc sa vad si sa cunosc preoti falsi, care sunt acolo doar pentru bani si pentru a impartasi (cica) niste oameni. Daca esti preot fa ce face un preot. Nu-ti face casa pe terenul bisericii ca sa nu platesti impozit!

Acest capitol a fost Lucruri de care mi-e scarba partea I.

Multumesc pentru atentie ;)

Byeee

Fimear scarbaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora