Sfantu' Valentin

259 66 51
                                    

         Sfantu' Valentin  sau "Aducatoru' de pagube" este ziua in care orice fata se crede regina portofelului baiatului, in alte cazuri regina portofelelor barbatilor.
Cand soarele rasare, divele noastre isi dau cu glet pe fata pe care ele il numesc machiaj. Dupa asta isi golesc geanta pentru cadourile ce le vor primi. Se imbraca in cea mai stransa rochie posibila, isi rujeaza exagerat buzele si se incalta cu niste tocuri cu care, desigur, nu prea pot merge fiind fortate sa mearga pe stilul omului beat si schiop.
Ajung la intalnire unde isi asteapta printul plin de fixativ si gel, plin de gesturi specifice cocalarilor si de un parfum sacaitor ce te face sa te intrebi "Cu cate bidoane de parfum si-a dat si ala?" .
Printul soseste si diva comanda un fel extravagant de mancare de care nici n-a auzit pana sa ia meniul in mana. Comanda si printul si o saruta in asa fel incat se machiaza si el fara se vrea. Printul incepe sa o certe apoi pe diva pentru ca n-a gasit rochie mai stramta, cum sa fie posibil asa ceva? In acel moment nasturele camasii printului cedeaza sub presiunea imensa a burtii eliminand tone de parfum in atmosfera si un sunet mai ceva cum s-a tras in 89' la revolutie.
Chelnerul aduce tuica si felul extravagant de mancare, il lasa cu grija pe masa plina de scrum de tigara, cu toate ca exista o scrumiera acolo si pleaca.
Printul isi bea nerabdator tuica iar diva se chinuie sa-si manance mancarea fara sa atinga cutitul si furculita.
Dupa ce termina cu restaurantul, printul isi scoate diva la o plimbare prin centrul orasului unde ii vireaza o suma buna de bani in contul acesteia.
Se face deja tarziu si diva noastra se duce acasa. Se dezbraca si se demachiaza, ia telefonul unde ii scrie printului "Ne despartim". Inchide telefonul si se pregateste de urmatoarea prada. 

        Pentru iubitorii de rap si de lucrari originale vi-l recomand pe SuD2000.
Intrati acolo si hai sa ne marim comunitatea cartilor originale!

        Aceasta lucrare a fost o parodie, nu o luati in serios. Sunt convins ca exista fete frumoase si fara machiaj sau materialiste.
        Multumesc pentru atentie, nu uitati ca sunt dornic sa va ascult propunerile pe care le puteti lasa in rubrica de comentarii. Saloot XD

Fimear scarbaWhere stories live. Discover now