İlk Gün(5)

1.3K 138 14
                                    

(Karla'nın sandalyede yaptığı dans multidekine benzer bir şey)

*Lauren*

İlk gün her zaman en sakin olanıdır, sadece tanışmalar olur. Richard, eski müdür, her şeyin nasıl yürdüğünü göstermeden gitti. Günün başında, bu zorlu görevde bana eşlik edecek bayanı tanıttı. Camila Cabello. Çekingen tavrına rağmen, çalışkan ve yetenekli biri gibi görünüyordu. Richard'ın önerilerine göre, Camila şirketteki her detayla ilgilenecekti, iyi bir sekreter veya sağ kol gibi bir şey. Çok dikkat çekici bir bayan olmasının yanında, ona seslendiğim gibi, Bayan Cabello, latin vücut özellikleriyle güzel bir esmerdi, ince suratı güzel oranlara sahipti, burnu küçük ve dudakları dolgundu, gözlerinin kahverengi olduğunu fark etmiştim. Kıvrımlarını belli eden, sıkı ve turkuaz bir elbise giyiyordu. Saçları koyu renk, düz ve belinin ortalarına geliyordu, bir kısmı arkadan bir kurdele ile tutturulmuştu. Bakışı korku doluydu ve biraz benden korkmuş gibiydi. Gerçekten onu o kadar korkutuyor muydum? Benim hakkımda ne biliyordu? Tanrım! Olabildiğince naziktim, ki normalde pek değilimdir, ama korkmuş genç bayan buradaki partnerim olacağı için kibarlığı hak ediyordu. Ona nasıl çalışmayı sevdiğimi anlattım, ve her gün ihtiyacım olan şeyleri söyledim, Camila her şeyi çok iyi anlamış görünüyordu, küçük mavi defterine birkaç not aldı ve gitti.

Günün geri kalanında birkaç rapor okudum, görünene göre burada her şey iyi gidiyordu. Ama geliştirilebilir diye düşündüm. Kağıtlara odaklanmışken bile bir şey, daha doğrusu, biri dikkatimi dağıtıyordu. Dün geceden beri dansçı aklımdan bir dakika bile çıkmıyordu, dans edişi düşüncelerimde takılı kalmıştı. Lanet olsun, Lauren! Tek bir kelime bile konuşmadığım bir kadının aklımı ele geçirmesine nasıl izin verirdim? Kafamı salladım, esmer kadının önümde benim için seksi bir şekilde kalçasını salladığı düşünceleri yok etmeye çalıştım. Ama bu imkansızdı, onu tekrar görmek zorundaydım. Performansından sonra müşterileri kabul etmediğini öğrenince hem üzgün hem de mutlu hissettim, bir sürü para verecek insanları kabul etmiyorsa iyi bir karakteri var demektir, bu yüzden onu görmeyi daha çok arzuluyordum, ama arzum içime gömülmüştü.

-Bayan Jauregui? –Birinin bana seslendiğini duydum, Karla'yı düşüncelerimden çıkardım.

Camila utangaç bir şekilde ofisime girdi.

-İstediğiniz kahveyi getirdim, sıcak dikkat edin. –Kahveyi masama koyarken konuştu.

-Teşekkür ederim, Bayan Cabello, Richard şirkette mi?

-Çoktan gitti, efendim, neredeyse herkes gitti.

Kafam karışmış bir şekilde ona baktım, herkes şimdiden gidiyor muydu? Saat kaçtı? Telefonumu aldım ve saate baktım, saat 8'i geçmişti.

-Aman Tanrım! Saat 8'i geçmiş, hala burada ne yapıyorsunuz, Bayan Cabello?

-Benden istediğiniz raporları bitiriyordum, efendim.

-Onları yarına bırak, eve gidebilirsin, bazen saati unutuyorum. Senden bu konuda da bana yardım etmeni istiyorum, yoksa bütün gece çalışırsın.

-Gidebilir miyim?

-Tabii ki de, yarın görüşürüz, Cabello.

-İyi geceleri Bayan Jauregui.

-İyi geceler, Bayan Cabello.

Ofiste bir saat daha durdum, kendi içimde club'a gidip gitmeme konusunda savaşıyordum, birilerinin beni orda görmesine izin veremezdim, neler derlerdi? Ama onu tekrar görme arzusu çok yoğundu, Karla beni onu sadece bana isteyeceğim bir biçimde etkilemişti. Vero'yu aramayı ve benimle Imperium'da buluşmasını söylemeyi düşündüm, ama belki de yalnız gitmeliydim.

The Stripper ||CamrenWhere stories live. Discover now