Öpücük(8)

1.8K 137 33
                                    

*Lauren*

Gözlerim fular ile kapalıyken ellerimi maskeden kurtulmuş yüzünde gezdirdim. Dansçının muazzam özellikleri vardı, yüzü inceydi ve çok güzel tasarlanmıştı. Baş parmağımı dolgun dudaklarına ulaşana kadar yüzünde dolaştırdım. Dokunuşlarımla yerinde kaldı, parmak uçlarımı yüzünde gezdiriyordum.

-Çok güzelsin, Karla.

Gülümsedi, o kadar yakındık ki sıcak nefesini yüzümde hissedebiliyordum, öne doğru eğildi, ne olacağını biliyordum.

Dudaklarının benimkilere dokunduğunu hissettim, sıcak ve yumuşaktılar. Küçük bir bağlantıyla içimde oluşan duyguları açıklayamam, alt dudağını emdim ve öpüşmemizi derinleştirmek için izin istedim. Karla ağzını açarak bana geçiş izni verdi, yavaşca dilimi onunkinin yanına yaklaştırdım, dudaklarım usta bir şekilde dilini emerken hızlı bir hareketle onu kendime çektim. Öpüşünün tadı kiraz ve alkol gibiydi, insanı kendinden geçirici bir histi. Boynumdan tutup beni kendine çekti ve tırnaklarını yavaşça omzuma sürttü.

Tüm mekan, müzik, öpücük, hepsi şehvet ve arzu içeriyordu. Dudaklarının üzerinde dilimin ucuyla gezindim, ve tekrar dudaklarını dudaklarımın arasına aldım, vücudunu duvara ittim ve üzerine baskı uyguladım. Basit bir öpücük ile zevkli karanlıkta kaybolmuştum. Öpüşmemiz sona ererken, Karla alt dudağımı dişlerinin arasına aldı ve çok seksi bir şekilde çekti, yavaş bir şekilde inlememi sağlamıştı, inlemeden etkilenip daha şiddetli ve vahşi bir öpüşmeyi başlattı. Belini daha çok sıktım böylelikle vücuduma iyice yapıştı, vücudum ateş gibi yanıyordu, içimdeki onu hemen burada benim yapma isteği çok fazlaydı. Kıyafetinin düğmelerini açtım ve zarif tenine dokundum. Dilim hızlıca nabız noktasının üzerinde gezerken boynunu öpüyordum. Dokunuşlarımla titrediğini hissedebiliyordum, bende ondan farklı değildim, vücudum her dokunuşuna tepki veriyordu.

-Lauren... -Boğuk bir şekilde fısıldadığını duydum.

Durmadım, parmaklarım hacimli kıçına ulaşana kadar sırtında dolaştı, dudaklarım boynundan kulak memesine çıktı ve hızlıca emerek inlemesini sağladım, bu sırada tırnaklarımı istekle kalçasına bastırıyordum. Saçlarımdaki parmakları sıkılaştı ve zevkli bir acıya sebep oldu. Ama daha sonra beni itti, durmamı sağladı, göğsünün nefes nefese kalmasından dolayı hızlıca inip kalktığını hissedebiliyordum.

Bir elimle yüzümdeki fular'ı çıkardım, ona baktığımda çoktan maskesini takmıştı. Dudaklarında kışkırtıcı bir gülümseme vardı.

-Gitmeliyim. -Hala hızlı hızlı nefes alırken konuştu.

Gözlerimizi ayırmadan, yoğun bir şekilde birbirimize baktık.

-Ne? Hemen mi? Benimle kal.

-Yapamam...

-Yapabilirsin Karla, bir öpücük yeterli değil, Tanrım! -Ellerimi boynuna götürürken konuştum.

-Çok hızlı gidiyoruz ve bak neredeyiz.

-İstersen buradan giderbiliriz, seni başka bir yere götürürüm.

Gülümsedi ve fularımı alıp kendi boynuna doladı.

-Yarın gel, seni burada bekleyeceğim. -Kollarımın arasından çıktı ama elini tutup bana dönmesini sağladım. Kendime doğru çektim ve tekrar dudaklarınızı birleştirdim, bu seferki daha kısaydı, hızlıca geri çekildi.

Bu kadın üzerinde bir baskım yoktu, beni kendi emir ve isteklerine göre hareket ettiriyordu, uzaklaşırken bana kazanmış bir şekilde şeytani bir gülüş attığını gördüm. Bu kadın benim sonum olacaktı.

The Stripper ||CamrenWhere stories live. Discover now