Karışıklık (12 part 2)

1.2K 99 34
                                    

Not: Daha iyi bir okuma deneyimi için bölümün başından başlayarak Beyonce-Haunted (Bird Peterson Remix) dinlemenizi tavsiye ederim :)

*Lauren*

''Cosmopolitan'', Miami – Öğleden önce 12:47.                                              Bu geceki 7.bardak olan viskiyi de içiyordum ve itiraf etmeliyim ki normalden daha canlıydım. Vero her zamanki gibiydi, Alfredo, uzun süredir tanıdığımız arkadaşımız, ile heyecanla konuşurken yiyip içiyordu. Alfredo New Yorktan Jauregui's Industry'nin müdürü olmak için birkaç saat önce gelmişti.

-Burası çok güzel! -Alfredo konuştu.

-Miami de ki en iyi clublardan biridir.

-Her zaman neyin en iyisi olduğunu bilirsin, değil mi Veronica?

-Tabii ki, Veronica Iglesias bu tür şeylerde uzmandır.

-İnsanları kötü yola sürüklüyor, Alfredo. –Gülerek konuştum.

-Haksızlık etme Jauregui! Sadece insanların hayatını daha eğlenceli hale getiriyorum.

Gülümsedi ve göz kırptı.

Dans pistinde dans eden insanları izlerken viskimden bir yudum daha aldım. Şarkı sert ritimli ve yavaştı, bu bana ondan başka birini hatırlatmadı, Karla. Bu şarkılarla kalçasını sallayış şekli aklıma geldi, neden bu kadar seksi olmak zorundaydı ki? Şu an tek istediğim şey benim için dans etmesiydi, ama bu imkansızdı.

Vero masamızın yakınlarında Alfredo ile dans ederken ben insanları izliyordum, bir sürü insan vardı. Eğer tek düşündüğüm Karla olmasaydı şu an biriyle takılabilirdim.

''Salaklık ediyorsun, Jauregui.'' –Bardağıma buz parçaları koyarken kendi kendime konuştum.

Beni şimdiden etkilemeye başlayan içkimden bir yudum daha aldım. Hafif hissediyordum, çok gülüyordum ama hala ne yaptığımı biliyordum. Güzel vücudunu etkileyici bir şekilde sallayan sarışına dikkat kesildim, her saniye dikkatimi daha çok çekmeyi başarıyordu. Ama bilmesi gereken bir şey vardı, ben sarışınları sevmem.

Dikkatimi ondan uzaklaştırdım ve gözlerimi daha tanıdık birine çevirdim.

Hayır...

Çok içmiş olmalıyım.

Çok etkili bir şekilde dans eden dalgalı ve kahverengi saçlı genç kadını daha net görebilmek için gözlerimi ovaladım. Arkası bana dönüktü hala onu tanıdığıma dair yemin edebilirdim.

Lauren, deliriyorsun.

Bana hiç yabancı değildi, o sallayışı, o vücudu biliyordum. Hayal ediyor veya halüsinasyon görüyor olamazdım, bu o, Karla.

Oturduğum koltuktan kalktım ve esmer kadına doğru yürümeye başladım. Club'ı dolduran ritimde durmaksızın dans eden insanların arasından geçiyordum, yanıp sönen ışık her şeyi daha da zorlaştırıyordu.

Sinir sistemim daha hızlı çalışmaya başladı, ellerim terliyordu, görme ve duyma yetim yavaşça kayboluyordu, bu büyük ihtimalle vücudumda dolaşan yüksek miktarda alkolün etkisiydi.

Ritmik bir şekilde kalçasını sallayan kadından bir metre uzakta durdum, yalnış değildim, o Karlaydı. Kendini yere yaklaştırıp saçlarını kavrayarak kendimi kaybetmemi sağladı. Yaklaştım ve belini kavrayarak bana dönmesini sağladım.

-Ne yapı... -Konuşmaya başladı ama beni gördüğünde durdu.

Gözlerimi bir kaç kez kırptım, yanlış bir şey vardı. Bu o değildi.

The Stripper ||CamrenWhere stories live. Discover now