Hediye, Eve Bırakma Ve Muhabbet(13)

1K 94 37
                                    

Camila

Bütün randevularına baktım ve hiçbir şey yoktu, Lauren bütün gün şirkette kalacaktı. Daha ne kadar şanssız olabilirdim acaba? Tek planım Austin'le yemek yemekken dün gece biraz sorunluydu. Neredeyse Lauren ile aramızda gerçekleşecek öpüşmeden sonra dikkatim dağılmış bir şekilde mekanı terk ettim.

-Her şey yolunda mı, Mila? -Yanımdaki adamın sesini duydum.

-Evet, tabii ki. Sadece biraz başım ağrıyor, beni eve götürür müsün?

Sinir olmuş bir bakış attı, bu geceden daha çok şey beklediğini biliyordum ama Lauren benden birkaç metre uzaktayken Austin hakkında düşünmek imkansızdı, değil mi? Omuz silktim ve çantamı aldım.

-Tabii ki, hadi gidelim. Seni eve bırakıyım.

Lauren'ın önceden oturduğu masaya son bir kez baktım ama ona dair hiçbir iz yoktu, yalnız mı gitmişti yoksa başka bir kızla mı ayrılmıştı? Veronica Iglesias da orada değildi, büyük ihtimalle birlikte gitmişlerdi.

Eve dönüş tamamen sessiz geçmişti, bir kilometre öteden bile gecenin başarısız geçtiği belli olabilirdi, aslında tam olarak değil, Dinah ve Ally'nin geceleri başarılıydı, Austin yanımda Lauren'ı gördüğü an sinirlenip söylenmeye başlarken, Alfredo ve Troy iyi birer flört olduklarını kanıtladılar. Acaba Austin Lauren ile aramızda olan değişik bir şeyleri mi hissetmişti? Hayır, bunun hakkında düşünme Camila.

-Geldik. -Arabayı binanın önünde durdurup söyledi.

-Bu gece için teşekkür ederim, güzeldi. -Yalan söyledim, ya da söylemedim, Lauren'ı görmek çok güzeldi.

-Gerçekten beğendin mi? Ben biraz can sıkıcı olduğunu düşünmüştüm, ama beni anlıyorsun değil mi? İçimde bir şeyler o kadından hoşlanmıyor.

-Lauren? Anlamıyorum, o iyi biri.

-Seninle, değil mi? Ki bu bana çok tuhaf geliyor, o sadece beyhude ve boş bir kadın.

-Hayır, çünkü onu tanımıyoruz. Ayrıca onun hakkında bu şekilde konuşmamalısın.

-Ondan korkmuyorum Camila, daha yeni geldi ve şimdiden her şeyi mahvediyor, o bilançoya harcadığın saçma saatleri hatırlasana.

-Austin, gerçekten baş ağrısından ölüyorum, şu an iş hakkında konuşmak istemiyorum. -Sıkılmış bir şekilde konuştum.

-Özür dilerim, ben bir aptalım. Bu gecenin en iyilerden biri olmadığını biliyorum, ama onu daha iyi yapabiliriz.

Gözlerine baktım, bu arada güzellerdi, ama bakmak istediğim gözler onlar değildi. Bugün için her şeyin çok fazla olduğunu söylemenin en kibar yolunu ararken kafamı indirdim. Ancak onun bana yaklaşmaya başladığını fark ettim, ona bakmam için çenemi kavradı.

-Sen güzel bir kadınsın, Camila.

-Teşekkür ederim, ama gitmem gerek. Yarın görüşürüz. -Başka bir şey demeden arabadan çıktım.

-Seni 2 dakika içinde ofisimde istiyorum. -Bütün vücudumu titreten kulak tırmalayıcı sesi duydum.

Yukarı baktım ve Lauren'ı ofisine girerken gördüm, dün geceden bir şeyler hatırlamaması için Tanrı'ya şükrediyordum. Defterimi elime aldım ve yavaşça ofisine doğru yürümeye başladım.

The Stripper ||CamrenWhere stories live. Discover now