Kap 3- Forklaringer

69 4 5
                                    

"Så dere fulgte etter oss?" Begge nikker og stirrer ned på bakken. Vi er akkuratt nå i rommet mitt. Ming og Ari sitter på senga min med hunden min Minty imens jeg og Kendra står.  Jeg rister på hodet. "Og hvorfor det?" Jeg høres ut som en mor nå.. oi da. "Vi var nysjerigge.. du finner alltid på unnskyldninger når vi spør om å besøke deg og når vi spør om hvor du bor så bare nøler du" Sier Ming imens Ari klapper på Minty. Jeg sukker og Kendra står intil veggen med armene i kors. "Bare ikke si det til noen plis?Og ikke si til noen her at dere er fra jorda eller så kommer vi i trøbbel. Og jeg kan bare si til noen gode venner jeg stoler på hvis vi møter dem idag..Ugh nå er det vel min tur å forklare" Begge nikker og ser opp på meg. "Som dere sikkert har fått vite er jeg en prinsesse av dette landet som heter Phantasia. Dette er ikke noe som jorda. Langt ifra. Her er det mange magiske vesner. Det finns neko folk (neko er katt på japansk) alver, feer, hekser, havfruer, drager, trollmenn o.s.v og det værste vampyrer." Jeg stopper og ser på reaksjonen dems. Begge har munnen åpnet  og øynene er like store som klinke kuler. "Hva er det du er da?" Sier Ming og står opp. "Er du menneske?" lol tror hun at jeg er en alien? Har to ben, to armer, ti fingre, jupp er menneske. Eller er ikke akuratt det.. Kendra rister på hodet og går mot oss. "Kira er ikke helt menneske." Både Ming og Ari ser rart på henne som at hun har noe på ansiktet. "Kira har magi i seg og det er like sterkt som et heks og trollmann sitt" Jeg dytter henne med skulderen min. "Ikke så mektig.. kan bare flytte og åpne ting det er det eneste" Første gang magien min ble vekket var når jeg var 9 år gammel. Jeg var ute i hagen lekte med noen kaniner til det plutselig kom en stor fugl susende mot oss. Jeg strakte hånda mi ut for å blokke den men isteden for skøyt jeg lilla magi ut og jeg skøyt fulgen sånn at den fløy høyt og langt vekk. Når det skjedde så var jeg liv redd men når jeg tenker over det så var det litt morsomt at jeg skøyt en fugl med lilla magi. Jeg er ikke så god men en av de mektigste trollmannene hjelper meg med det. Han heter Clyde og er 23 år gammel. Han er egentlig ung til å være så mektig ,uansett Clyde er som en storebror for meg, han passer på meg og er veldig glad i meg. Jeg husker den dagen Clyde var interisert i en fyr og jeg prøvde å være vingedama...eh vel det gikk ikke så veldig bra, men Clyde er over det for han holder på å bli sammen med en neko fyr som heter Laurence. Laurence er en hyggelig og søt fyr med fint lyse brunt hår og fine lilla øyner OOOOOG har de søteste og mykeste katte ørene ever! I tots ship it.

Ariana  kommer mot meg og klemmer meg plutselig. "Det er helt utrolig Kira! Plutselig får vi vite at du er en magisk prinsesse som lever i en verden med mange... mange rare skapningen når vi trodde for noen timer siden at du var en helt vanlig jente." Jeg smiler til dem "Vi lover at vi ikke skal si det til noen. Ikke engang Alexia." Jeg klemmer dem begge. De skjønner meg, eller ikke helt, de skjønner ikke hvordan det er å være en fricking prinsesse fra en helt annen verden. "Så først så kan vi møte familien min, sånn at jeg kan forklare til dem også kan vi gå ut" Begge nikker samtidig og jeg ler litt av det. Det så litt morsomt ut.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi står nå utenfor døra til trone/ball salen. Jeg ser en gutt med fint nutella håfarge og fine blåe øyne komme ut døra. "Lukas!" sier jeg og gir han en klem. Han sukker og ser på meg. "Prinsesse du vet at det er bare Luke." Sier han og klemmer meg tilbake. Jeg himler med øynene. "Og Luke du vet at det er bare Kira og pluss å kalle deg Lukas er mye mere morsommere." Han himler med øynene og ser på Ming og Ariana. "Og hvem er dette?" Sier Luke mens han nikker mot dem. "Luke dette er bestevennene mine fra jorda Ariana og Ming, Ariana og Ming dette er Lukas min andre bestevenn fra Phantasia and the royal guard sammen med Kendra" Jeg ser tilbake på Luke og han ser litt sjokkert ut. Hva er det med alle? Ser sjokkert ut og greier. Han tar tak i hånda mi og klemmer den. "Prinse- jeg mener Kira.. vær forsiktig.. du har tatt med mennesker og folk her kommer til å få deg i fare hvis de får vite" Sier han med et fint smil. Jeg rødmer og smiler tilbake. "Jada mamma" sier jeg og slipper tak i. "Snakkes Luka- Jeg mener Luke" sier jeg før jeg åpner de tunge dørene.

Når jeg kommer inn ser jeg Matt og Thea leke og mamma, pappa sitte på tronene der mamma viser pappa noe på telefonen. Ja vi har teknologi her også. Vi er ikke gammel dagse duh. Jeg går bort til dem og mamma legger telefonen vekk. "Mamma, pappa jeg har noen jeg vil dere skal treffe." Pappa får øye på Ming og Ari og spretter opp for å hilse på dem og mamma kommer etter. "Ming! Ariana! Hvordan har dere det? lenge siden sist!" Pappa, Ariana og Ming snakker sammen imens jeg må forklare til mamma. Wow mye forklaring på en dag. "Og hvem er de Kira?" Jeg ser ned på bakken. "Vennene mine fra jorda"Mamma sukker og rister på hodet. "Kira kjære bare vær glad at det var vennene dine som faren din også skjenner enn en fremmed. Vær forsiktig neste gang du går gjennom den portalen og sørg for at det er ingen som ser dere gå inn okay?" Ey var ikke det Luke sa til meg? Jeg nikker og klemmer henne. "Takk mamma" Mamma går mot jentene og hilser også på dem. "Jenter det hadde vært fint vis dere også kunne komme til ballet. Den er om to uker og det skal være mat, musikk og jeg håper også det blir morsomt." Begge virker hyper og kjempe glade for at mamma spurte dem. Har vært på disse ball greiene siden når jeg var liten og de har vært veldig kjedelige, men når måne og jeg ble venner så ble ballet mye mere morsommere. "Det ville ha vært en ære dronning" Sier Ariana og bukker, det samme gjør Ming. Jeg cringer veldig av dette. "Vi går nå ut mamma, ses etterpå" Mamma nikker og setter seg ned på tronen igjen. "vær forsiktig!" sier hun når vi går ut døra.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Så Kira du sier at det fins forskjellige farger vann?" jeg nikker. Vi er nå ved havfruenes elv og slapper av her. Det er nesten ingen havfruer her men noen få og det er andre skapninger her som svømmer. De andre havfruene er sikkert i dems hus eller noe sånt. "Kira!" jeg ser opp og ser Angelina svømme  bort til oss. Jeg gir henne en klem og hun klemmer tilbake. "Hva gjør du her?" Jeg peker på Ariana og Ming. "Vennene mine fra jorda fulgte meg og Kendra inn i portalen så nå viser jeg dem rundt." Angelina nikker og vi går mot dem, eller jeg går, Aneglina svømmer. "Ming,Ariana dette er vennen min Angelina" Begge går ned på knærne og ser eller begynner å studere Angelina. "Du er så pen" Sier Ariana. Angelina smiler og komplimerer begge. "Angelina kan vi få se noen triks?" Angelina nikker og begynner å gjøre masse kule triks og hopper rundt i vannet. "DET VAR DØDS KULT!" Sier Ariana mens hun strekker armene ut og opp. Angelina svømmer mot oss og smiler. "Awe takk"Ariana smiler til Angelina og det ser ut som begge kommer til å bli gode venner. "Oml er det feer?!" Sier Ming og peker på noen feer. "La oss si hei!" Sier Ariana og drar Ming bort til dem. Angelina ler og ser bort på dem. "Du har noen spesielle venner Kira" Sier hun og snur seg mot meg. Jeg nikker."Du er også spesiell, du er en fricking havfrue som kan puste under vann." Hun ler igjen. Angelina og jeg har vært venner siden jeg var 10. Jeg var veldig lei meg når måne dro og jeg ville ikke være hjemme så jeg dro til denne elva her og gråt. Så dukket det plutselig en vakker havfrue unge som trøsta meg opp. Jeg husker veldig godt den dagen... Måne hvor er du nå?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Etter en time så viste jeg jentene de forskjellige skapningene, besøkte dem og hengte sammen ... eller de fleste kasta oss ut fra cafeer fordi Ming og Ariana ropte på de forskjellige skapningene og det var veldig flaut. Så nå er vi på vei hjem over. * pling pling*. Jeg ser ned på telefonen min og ser at jeg har fått et melding fra Clyde. «Kom til meg om du har tid, trenger hjelp -Clyde» Jeg sender tilbake en melding og skriver at jeg skal komme og legger telefonen tilbake. "Hvem var det?"spør Kendra." Jeg stopper og gå og drar en hånd gjennom håret som de fudgeboiene gjør. "Det var Clyde og han vil at jeg skal dra til han. Kendra ta Ming og Ariana hjem, jeg drar" Jeg begynner og gå men så stopper Ming meg med å ta tak i hånda mi. "Vi blir med deg Kira. Vi sier ifra til foreldrene våre at vi kommer litt senere." Jeg smiler til dem og Ming slipper meg. "La oss gå da jenter"

Måne sin POV

Det kan ikke være henne nei? Hun har samme navn... og utsende... men jeg må være 100% sikker på at min Kira er henne. Kira jeg skal finne deg.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Waaaaat så måne lever fortsatt?

Endelig har Ming og Ariana fått vite om Kiras liv. Men hvem kan måne være? Jeg vet ofc hvem det er men lol ikke dere dah. Dere får vite det snaaart. Jeg var veldig sliten når jeg skrev dette så sorry om det var ikke så bra!

Hva trenger Clyde hjelp med? Welp det får vi finne ut i kap 4 snakkes!

En helt annen verdenTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang