Kap 4- Kysset på panna

56 2 2
                                    

Ariana's POV

"Clyde?" Roper Kira og banker på døra til Clyde fyren. Vi er akkurat nå i et pent house som har kjempe flott utsikt! Sikkert fordi Clyde bor på den nest øverste etasje. Jeg hører noen snakke inne også er det endelig noen som åpner den. "Kira! Fortsatt den vakre prinsessen ser jeg" sier fyren med mørke brunt hår og som sikkert er Clyde. "Aww Clyde, stawp it" sier Kira og gir han en klem. Huh jeg hadde rett. "Så hvem er vennene dine?" Sier han og ser på meg og Ming. Kira tar hendene våres og drar oss fram. "Clyde dette er Ariana" Sier Kira mens hun peker på meg. Clyde strekker hånden ut og jeg rister den. "Hyggelig å møte deg Ariana" sier han med et smil. "Og dette er Ming" Så snur Kira seg og peker på Ming. Clyde gjør det samme og strekker ut hånda og Ming rister den. "Og hyggelig å møte deg Ming, så la meg få gjette.. de er fra jorda hm?" Wow hvordan visste han det? Kira nikker. "Ja.. de fulgte meg og Kendra inn i portalen heheh.." Clyde ser blankt på Kira så sukker han. "Hvor dum går det ann å bli?" Kira geiper til han og går inn døra. Vi andre kommer etter. "Såå du trenger hjelp?" Clyde nikker. "Ja, det er bare en trylledrikk greie, vennene dine kan gå til Will og Kayla, de er i stua, Kendra du kan også bli med dem." Kendra nikker også går Clyde og Kira inn i et rom. Kendra fører oss til et kjempe stort stue med stor flat skjerm og et bar, store sofaer og masse annet rart som ser ut som trylledrikk. "Å hei Kendra" sier en gutte stemme som kommer fra sofaen. VENT SNAKKER SOFAEN?! En gutt spretter opp fra sofaen og hilser på Kendra med å gi henne et klem.

Denne

Gutten

Er

Søt

Han har alve ører og fint krøllete hår. Øynene hans er grønne og kjempe vakre. "Um hei?" Jeg ser opp på han og rister på hodet. "Hæ? Uh hva?" Han ler. "Jeg spurte nettopp om hva du het." Jeg nikker og ser opp på han. Han er litt høyere enn meg."Åja sorry.. Jeg heter Ariana" sier jeg og streker hånda mi ut. Han tar den imot og rister. "Will" sier han og smiler. Å ma gad.. jeg tror han har smile hull. Aww. Ok hva er galt med meg? Jeg ser noe suse fort gjennom luften og jeg snur meg for å se hva det var. Når jeg snur meg tilbake til Will så er det en liten fe sitte på skulderen hans. Aww så søt. "Hei jeg er Kayla." Hun strekker ut den lille hånda si. Aw det er kjempe søtt. Jeg har en stor hånd i forhold til hennes så jeg hilser med lille fingeren min. "Ariana" sier jeg og senker hånda mi. Kayla er egentlig veldig pen. Hun har fint blondt hår som går til skuldrene hennes og hun har en liten sløyfe bak hodet hennes og fin kjole som går til knærne. Hun har ingen sko på men blomster på ankelen. Det. Er. Kjempe.Søtt.

Vi sitter nå på den veldig myke sofaen og drikker eple juice? Jeg håper det er eple juice.. "Så Will går det bra med trening?" Spør Kendra. Will nikker og tar en sip av eple juicen. "Det går, Luke og Kira hjelper veldig mye med det" Så ting vi har fått vite om Will er at han er samme alder som oss, han trener for å bli en kongelig vakt. Og Kira og han er også gode venner. Er det ikke en person den jenta ikke er venn med? "Så" starter Will og legger glasset ned på bordet. "Hvordan er det på jorda?" Jeg ser på Ming om å spørre om jeg eller hun skal svare, hun nikker til meg så det betyr jeg snakker. Vi har sånn hemmelig språk. "Det er ok der, det er ikke flyvende feer og drager der da.. men det fins fly" Will ser rart på meg. "Fly? Hva er det?" Jeg tar et til sipp av eple juicen. Er veldig usikker på at det er eple juice, smaker litt rart. "Det er en ting, en stor metall ting som folk styrer og som kan fly. Setene kan være komfortable og du kan kjøpe mat der" han nikker langsomt mens Kendra og Ming ser rart på meg. "Vi bruker bare drager og portaler..Fly høres mye mere kulere ut" jeg legger glasset ned og er veldig sjokkert. "Hva?! Det er sikkert mye bedre å fly en drage eller reise med portal og fly koster penger" Will rister på hodet og står opp og setter seg ved siden av meg. Jeg rødmer litt og ser på han. "Ja men du kan kjøpe mat der!" Jeg smiler og rister på hodet "Men du kan reise gratis med portal og gå overalt!" Jeg vil ikke dra hjem. Jeg har det kjempe morsomt her!

Kira's POV

"Så du finner han ikke ennå?" Jeg himler med øynene. "Clyde det har ikke gått et dag. Vi har ikke begynt å lete." Sier jeg og pakker flaskene. Eksperimentet gikk helt ok.. bare at jeg fikk katte ører og hale i 10 min. De var veldig søte og jeg ønsker jeg kunne ha beholdt dem. "Uansett.. hva med deg og Laurence?" Han ser på meg og rødmer." Hva mener du?" Jeg smiler og lener meg mot veggen. "Skal du ikke spørre han ut?" Clyde rister på hodet og lukker skapet til de forskjellige drikkene. "Det er ikke så enkelt Kira.. Og tenk om at han ikke liker meg tilbake.. det vil ødlegge vennskapet vårt." Jeg har egentlig ikke noe å si til det. Jeg er ikke en cupid,  jeg er ikke flink når det gjelder kjærlighet. Jeg sukker. "Du må jo prøve noe da" sier jeg og åpner døra. Jeg ser Will og Ariana sitte ved siden av hverandre.. litt for nærme. Og Kendra, Kayla og Ming på den andre siden ser rart på dem. "Dere på tide å gå" Ariana og Will sukker. "Plis bare litt til Kira" sier Ari og gir meg puppy fjes. Nope nope nope jeg klarer meg. "Ari det er fortsatt skole imorgen så få rompa di opp fra sofaen." Ari geiper til meg og står opp. Kendra og Ming er allerede ved døra klare og venter på oss. "Takk for at du kunne komme Kira. Dere og jenter." Sier Clyde og smiler til oss. Jeg gir han en klem også gir jeg Will en klem. Tror Kayla sover så får ikke klemme henne da. *sad music* eller er hun et sted i huset idk "Du har nummeret mitt nå så text meg når som helts" sier Will og gir Ariana en klem. Ew. Eller det er litt søtt men ew. "Da snakkes vi da, og det var veldig hyggelig å møte deg Ming" Ming nikker og vinker hade til dem. "Ses Will, Clyde" sier jeg og går ut døra.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Så?" Jeg sitter på senga mi og facetimer Ariana. " Så hva?" Jeg sukker og tar en chips og spiser det. "Så hva synes du om Will?" Jeg kan se Ariana rødme. Hun må prøve å holde det men hey, jeg er ikke noe bedre. Når jeg rødmer så blir jeg sikkelig rød.. og det er ille. "Han er søt og sikkelig morsom og han virker veldig snill. Ørene hans er søte og håret hans er fluffy" jeg ser rart på henne og tar en til chips. "Du...skjente...på...håret...HANS?!" Ariana nikker og blir helt rød. "Ja jeg vet jeg er rar men de krøllene var så søte!" Denne jenta... Uff hun trenger hjelp. Hun er obsessed med folk som har krøller. Jeg hadde det før men nå er håret mitt bølgete.

Jeg hører at noen banker på døra mi. "Ari jeg må gå nå, ses imorgen" Hun vinker og jeg ender samtalen. "Kom inn" sier jeg og står opp. Luke kommer inn med et kopp med enten kakao eller te. "Her er kakaoen din" ja det var kakao. Det er egentlig ikke så kaldt her men jeg bare elsker varmt kakao. Jeg tar den og setter den på natt bordet. "Takk Luke" sier jeg og smiler til han. "Du burde søve nå prinsesse." Jeg snur meg og tramper foten min ned og armene i kryss. "Jeg vil ikke" tuller jeg og sier med den barnslige 5 åring stemmen min. Luke himler med øynene og tar meg opp og bærer meg brudstilling. Han setter meg ned på senga forsiktig og drar dyna over meg. "Sov eller så skal jeg ta telefonen fra deg" Jeg geiper til han ."jada mamma, la meg få drikke kakaoen ferdig da" sier jeg og gliser. Luke går nærmere og kysser meg på panna. "Natta prinsesse" sier han og går ut av rommet. Jeg holder meg for panna og rødmer. Hva var det for noe... den gutten. Jeg tar en sip av kakaoen min og går til youtube. Welp jeg kommer ikke til å få sove i natt..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lol Will x Ariana, Luke x Kira waaaat??

Jeg har egentlig laget en shipping liste: WillxAriana, LukexKira, MånexKira en annen som jeg ikke kan si/skrive fordi spoilers duh og ClydexLaurence

Don't hate mate cuz man kan skrive Laurence navnet på forskjellige måter.

Lawrance
Laurance  og ja

Baii!❤❤

En helt annen verdenWhere stories live. Discover now