Kap 5- Brevet

41 2 5
                                    

"Hva syntes du Kira?" Sier Ace mens han driver å stirre på meg med det ekle blikket hans. Jeg snurrer blyanten rundt og ser ned på bordet. Kan ikke han bare holde kjeft og gjøre jobben sin? "Samme for meg" sier jeg og legger blyanten ned. Klokka er 11:28 og det er bare 12 min igjen til spising. Jeg er på gruppe med Marco og skolens største fugboy Ace. Marco står opp. "Jeg går og henter kladdeboka" Begge nikker og Marco går ut døra og det er bare Ace og meg igjen. "Da er det bare oss to da" sier han og blunker til meg. Har han noe i øyet eller? Jeg tror jeg må spy.. æsj. Han kommer nærmere. "Du er ganske søt Kira" Han ser på meg og tar hendene sine på kinnene mine. "Så synn at du har kjæreste" jeg stirrer på han. "Jeg har ikke kjæreste." sier jeg og fjerner hendene hans. Han smiler ekkelt og tar armen rundt meg. "Da så.. Da har vel jeg en sjanse på deg da" Jeg fjerner armen hans og rister på hodet. "Nei takk" Han sukker og drar meg nærmere. "Hvorfor ikke prinsesse?" Kalte han meg nettopp for prinsesse? Vet han.. nei han kan ikke.. han kaller alle for det. Jeg ser tomt på han. "Prinsesse Kira av Phantasia, jeg er en venn av Chris" Han tar armen rundt meg igjen og jeg prøver å dytte han vekk men han er sterkere enn meg "Han vil ha deg tilbake Kira. Gi han en til sjanse" Jeg rister på hodet. "Si til han at han kan bare drøme videre" Ace ser på meg og smiler "Du er så utrolig vanskelig prinsesse" Jeg prøver igjen å dytte han men failer. "La meg være Ace!" Marco kommer inn døra og har kladdeboka og snickersbar i hånda. Han lukker døra og stopper helt. Jeg dytter Ace og drar stolen nærmere. "Forstyrte jeg ?" Spør Marco. Ace sukker og drar en hånd gjennom håret. "Ja du-" "Nei det gjorde du ikke, Ace her var bare en fukboy som vanlig." Ace tar armen igjen rundt meg og drar meg nærmere han. "Jeg vet du liker meg Kiki" Jeg snur meg og slår han på kinnet. Ingen andre får lov til å kalle meg det enn måne...og Kendra da. Ace tar på kinnet sitt og jeg står opp. "Kom deg ut Ace" sier Marco og drar han opp. "slapp av jeg går nå sheesh."Sier Ace, tar bøkene og går ut døra.

Jeg setter meg ned igjen. "Kira.. går det bra?" Jeg nikker og drar håret bak ørene."jeg ønsker at han flytta.. langt vekk" Marco nikker og tar tak hånda mi. Jeg ser på hendene våres og rødmer. "Det går bra nå, og jeg skal passe på at den dusten ikke kommer nær deg igjen." Jeg ser på Marco. Jeg smiler og rødmer. Han er den søteste og mest clichee gutten jeg har møtt. "Takk Marco.." Han smiler til meg.. og plutselig klemmer meg. Jeg står helt stille og vet ikke hva jeg skal gjøre men jeg klemmer han tilbake. "Marco?!" Vi snur oss og ser Jackie og vennene hennes bak henne. SHhhhhhit. Marco sukker og slipper meg. "Hvorfor klemmer du henne?" Sier miss bitch jeg mener Jackie og har armene i kors. Vennene hennes bare blunker til meg og har en tommel opp. Jeg smiler til dem. De er veldig snille eller unntatt en som heter Rachel. Hun er akkurat det samme som Jackie bare litt mindre sporty. "Fordi hun var lei seg?" Ok det var en løgn.. men er glad for at han holder det som skjedde hemmelig. Jackie senker armene og ser på meg. "Å.. går det bra?" Sier hun med den falske "bekymrings" tonen hennes. Jeg nikker og pakker bøkene mine sammen. Hun går inn og tar Marco i armen. "Ok da, Marco la oss gå" sier hun og drar han. Marco snur mot meg og vinker. Jeg vinker tilbake. Hva skjedde nettopp...? Hvorfor bryr han seg? Jeg kunne forsvare meg selv.. jeg... bare... OKAY! Jeg trengte hans hjelp..
Shit.. nå kommer Jackie og Rachel til å hate meg enda mer.. flott.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeg tar opp engelsk bøkene og begynner å tegne. "Kira det er engelsk ikke kunst og håndverk" sier Ming og sitter seg ned på stolen. "Uansett hvordan gikk det i norsken?" Jeg rister på hodet. "Forferdelig. Du vet han Ace fyren?" Ming nikker og retter blikket mot meg. Jeg kan fortelle om det til henne nå fordi Marco er ikke her ennå, eller han andre fyren. "Vi var også arbeids partnere i norsken...Marco gikk ut for å hente kladdeboka så det var bare oss to alene.Han tok armene rundt meg og det var bare helt forferdelig og ubehagelig. Marco kom inn og kasta han ut.. og han klemte meg" Ming mister blyanten sin og åpner munnen. Jeg tar hendene foran ansiktet og rødmer. "Awe Kira du ligner på en tomat" Jeg geiper til henne og hun bare ler. "Men du, hva skjer mellom deg og Luke?" Sier Ming og løfter et øyebryn. "Luke? Hvem er det?" Jeg ser opp og Marco setter seg ned på stolen. Jeg rister litt på hodet og smiler. "Bare en venn" Hvorfor skal han liksom blande opp i alt? "Bare en venn? Kira er du sikker på det? Dere virket ikke bare som venner når jeg og Ariana var hos deg" Hun smiler og gir med et pedoblikk. Hva er det med denne jenta? Jeg begynner å le og rister på hodet. Jeg ser opp og ser på Marco. Han ser irritert ut. "Hva er så spesielt med Luke..?" Mumler han men høyt nok at jeg kan høre han. "Hæ?" Sier jeg. Marco rister på hodet og står opp "Ikke noe" sier han før han stikker til vennene sine..... Var Marco nettopp ...... sjalu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jeg bare fatter ikke at ballet er snart og JEG må være med!" Sier jeg og drikker jordbærsmoothien min. "Du er jo prinsessen Kira, du må være der." Jeg himler med øynene og sukker høyt. "Men jeg vil ikkeee!" Sier jeg og sutrer. Clyde rister på hodet og gir Laurence en drikke. Laurence sitter ved siden av meg og han er suuuuper adorbs. "Går det bra Kira? Hvorfor stirrer du sånt på meg? Har jeg noe på fjeset?" det er stille i noen sekunder så begynner jeg å le. "haha nei, du er bare sååå søt!" sier jeg og klemmer han og han klemmer tilbake og ler. "EYEYEY MIN BOYFRIEND!" sier Clyde og kaster en pute på meg. "Men han er så kyuute! Og han har katte ører!" Jeg klør han bak øre og han begynner å male. Jeg ser bort på Clyde og han ser sjalu .Jeg geiper til han og han tilbake. Jeg ser ned på telefonen og sukker. "Jeg må dra nå folkz" Laurence sukker og gir meg en klem. Har ikke tatt med meg jakke, fordi det er varmt ute så tar bare på meg skoene. "Vent Kira!" Clyde kommer susende med et brev i hånda. "Den er til deg" han gir meg brevet. Det ser ut som at den er ny og den er ikke åpnet. "Hvem er det fra?" spør jeg og ser på det. "En gammel alv mann sa til meg at det var fra noen som heter måne." Jeg fatter det ikke... måne endelig... endelig så får jeg høre fra han igjen. "Jeg fikk det for 3 dager siden men har glemt å gi deg det.." jeg nikker. "Takk Clyde.." jeg klemmer han. "Hade dere to, og ikke gjør noe dumt i natt mk?" Jeg blunker til Laurence og han begynner å rødme sykt mye. "bai bai" sier jeg og går ut døra. Måne jeg virkelig håper at du vil møte meg igjen etter alle disse årende..

~~~~~~~~~~
Olalalalalalal Måneee x Kira timu! Welp skal gå nå og spise mat ses i neste kap!

En helt annen verdenWhere stories live. Discover now