New part of my life [20.part]

3.2K 282 3
                                    

*v televizích se nemluví o ničem jiném než o smrtelné autonehodě*

"Ve večerních hodinách na obchvatu u Dublinu havarovalo osobní auto,v němž jel řidič taxi služby a mladá dívka. Tuto nehodu nepřežil řidič taxi ani řidič kamionu,který byl účastníkem nehody. Mladá dívka bojuje v edinburgské nemocnici,kam byla převezena vrtulníkem,o život. Více nám o samotné nehodě řekne Tom Gregson. Tome,jak se vůbec nehoda stala a cítí se už dívka lépe?"
"Dono a milý diváci,sami policisté,kteří tuto autonehodu vyšetřují zatím neví,kdo byl viníkem nehody a jak se celý událost udála. Podle svědků prý nehodu zavinil řidič taxíku,který nedbal upozornění o zúžené vozovce"

*z telefonátu
domů*
"Dobrý večer,volám správně panu Ianovi Shawovi?"
"Dobrý večer,stalo se něco?"

"Vaše dcera měla autonehodu. Bojuje o život v nemocnici v Edinburgu. Lékaři dělají,co mohou,bohužel vaše dcera bude mít možná i trvalé následky"
"Moment,co jste to říkal?! To nemůže .. ne! To nemůže- to není pravda!!"
"Pane Shawe,uklidněte se. Děláme všechno,co je v našich silách,jen nám musíte věřit"


Mám těžká víčka,necítím malíček na pravé ruce a .. Cože?! Moje nohy! Já necítím nohy!! Proboha,co se mi to stalo? Nic si nepamatuju,je to jako by mi někdo vymazal poslední dny mého života. Sakra,vím vůbec,jak se jmenuju? Jediné,co můžu dělat je dýchat a zase jen dýchat. Ani otevřít oči nebo pusu nemůžu. Kolem mě každou chvíli někdo projde,změří mi pulz na ruce nebo mi vytáhně Bůh ví co z ruky.. Občas taky slyším,jak na mě někdo mluví,ale já jsem jim zatím vůbec na nic neodpověděla. Jsem v kómatu? Nebo v umělém spánku? Nesmysl,to bych si přece nemohla povídat sama se sebou. Nevnímám vlastně nic. Kromě věcí,které slyším okolo,nevnímám nic. Absolutně nic. Je to hrozný.. Kdy mi už konečně někdo řekne,co tu dělám a co se mi stalo? A proč necítím nohy?! Je to deprimující.. To už ty nohy neucítím nikdy? Panebože,proč já?! Jediné,co teď chci,aby tu byl někdo,na koho si vzpomínám a kdo mě má rád..

Big Bad Boy [Czech story]Kde žijí příběhy. Začni objevovat