7

2.6K 261 143
                                    


Keyifli okumalar
💎

Bir türlü aydınlanamayan ve cevabı bilinmeyen sorular.

Jungkook elinde tuttuğu siyah kapaklı defteri incelerken kafasında dönen sorularla boğuşuyordu. kendine Mantıklı bir açıklama yapmaya çalışıyordu fakat bunların mantıklı bir açıklaması olamazdı.

Bakışları küçük odada gezinirken aklındakileri toparlamaya çalıştı. Birazdan mezarlığa inecekti ama ondan önce yapması gereken başka bir şey vardı.

Defterin kapağını açtı ve eline kalemini alarak bir süre boş sayfayı inceledi. Bundan sonra tanıştığı herkesi bu deftere not edecekti.

Kanıt toplaması gerekiyordu bunun içinde zaman gerekliydi. Bu notlar sayesinde kafasındakileri daha kolay toparlayacağını düşünüyordu.

Şu ana kadar tanıştığı insanlar gözünün önüne gelirken en çok şüphelendiği kişiyi bir numaraya yazdı.

Yoongi=fazla soğuk. Katil potansiyeli var.

hoseok=pansiyon sahibi. insanlara karşı fazla ilgili. Sürekli gülümsüyor.

Taehyung=en masum.

Namjoon=belirsiz.

Yazmayı bitirdiği sırada kalemi defterin arasına koydu ve eliyle anlını ovuşturarak dikleşti. Yoongi ve hoseok ona göre şüpheli listesinin başında geliyorlardı.

Yoongi fazla soğuk ve acımasız görünüyordu yemek sırasında jungkook'un yüzüne bile bakmamıştı. Bu yüzden jungkook için listenin başındaydı.

Hoseok ise gülümsemesinin arkasında bir şeyler saklıyor gibiydi üstelik insanlara karşı fazla ilgiliydi.

Taehyung hakkında nedensizce kötü düşünmüyordu. Saf birine benziyordu.

Yoongi'nin kuzeni olduğunu öğrendiği namjoon ile daha tanışmamıştı ama onunda yoongi gibi olduğuna emindi.

Siyah defteri yatağın yanında ki çekmeceye koydu ve yataktan kalkarak odadan çıktı. Mezarlığa inerek etrafı gözleyecekti.

Holdeki korkunç ve garip portrelere aldırış etmemeye çalışarak pansiyondan dışarı adım attı. Bugün hava güneşli olmasa da değişik bir şekilde ılık ve güzeldi.

Derin bir nefes alarak havayı ciğerlerine doldurdu ve pansiyonun karşısında ki mezarlığa girdi.

Mezarlığa girer girmez hissettiği kasvetli ve boğucu havayla yüzünü buruşturdu. Buraya gelmekten hoşlanmıyordu özellikle de kardeşi ile ilgili olaydan sonra buradan iyice nefret etmişti.

Kardeşinin mezarının önüne gelince acıyla gözlerini mezara dikti. Mezarın boş olduğunu bilmek kalbini acıtıyordu.

bir kaç dakika boyunca mezarla bakıştıktan sonra ileriden gelen seslerle başını merakla o tarafa çevirdi. Arkası dönük uzun boylu bir adamın bir şeylerle uğraştığını fark etti.

Kalbi heyecanla çarparken adamın ne yaptığı öğrenebilmek adına ona doğru ilerledi. Her adımda biraz daha endişeleniyordu.

Adamın yanına geldiğinde hafif aralanan dudaklarıyla ne yaptığını inceledi. Elinde ki kazma ve kürekle bir mezarın üzerinde bir şeyler yapıyordu.

Korkuyla gözleri irileşirken kardeşinin mezarını kazan kişinin bu adam olabileceği olasılığını düşündü. Elinde ki aletlerden dolayı jungkook'a bunu andırıyordu.

Tereddüt etsede adama doğru iyice yaklaştı ve tam yanında durdu.

"Merhaba."

Adam hafif irkilerek başını jungkook'a doğru çevirdi ve yalandan olduğu belli olan bir şekilde gülümsedi.

 𝑴𝒆𝒛𝒂𝒓𝒍ı𝒌|𝑱𝒖𝒏𝒈𝒌𝒐𝒐𝒌✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin