final

3.5K 321 265
                                    

Keyifli okumalar

"Güney kore'nin seoul kentinde insanları dehşete düşüren bir olay yaşandı. Ünlü cerrah park jimin'in seuol'de ki evine yapılan baskında 150'ye yakın oyuncak bebek bulundu. işin korkunç tarafı ise şu. internetten hakkında bilgiler topladığı kız çocuklarını mezarlarından çıkaran park jimin evinde hepsini oyuncak bebeğe çevirmiş. Hatta onlara makyaj bile yapmış. onlarla konuşmak adına göğüs kafeslerine kaset yerleştirip bebekleri konuşturmuş. Evin içinde bebeklerle parti yaptığı da söyleniyor. Park jimin akıl sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle şu anda bir akıl hastanesine kapatıldı."

                            *

Jungkook boş gözlerle duvarı izlerken ağlamaktan kızarmış acıyan gözlerini yumdu. Başka insanlardan şüphelenirken hiç ummadığı bir yerden vurulmuştu. Öz kardeşi gibi gördüğü ağabeyi hiç beklemediği canice bir şey yapmıştı.

Hala aklı almıyordu. Bu dehşet bir şekilde korkunç bir durumdu ve jiyoon'da bu durumun içindeydi.

Jimin'e karşı büyük bir öfke besliyordu ama bir yandan da onun için üzülüyordu. Jimin hiç beklemediği biri çıkmıştı. Yıllardır tanıdığı üvey ağabeği bambaşka biri çıkmıştı.

Beyaz bir kağıt çıkararak eline kalem aldı. Üvey anne ve babasına bir mektup yazacaktı. Onlarla konuşmaya cesaret edemiyordu. Öz oğullarının yaptığı bu iğrençliği detaylı bir şekilde öğrenmeleri gerekiyordu.

" bu mektuba nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Güvendiğim ağabeğimin yaptığı bu pisliği düşündükçe delirecekmişim gibi oluyorum. O sizin öz oğlunuz ve her şeyi bilmeye hakkınız var.

Bundan yaklaşık 2 ay önce doğum gününde jiyoon'u ziyarete gittim ve mezarında garip bir not buldum. ilk başta şaka olduğunu düşündüm fakat bir not daha gelince her şey değişti. Polise gittim ama bana yardım edemeyeceklerini söylediler.

Ben de bu işin peşini bırakmadım ve jiyoon'un mezarını kazdım. Korktuğum şeyle karşılaştım jiyoon'un cesedi mezarda değildi. Tekrardan polise gitmek yerine mezarlığın karşısında ki pansiyonda bir süre kalmaya karar verdim çünkü pansiyon mezarlığa yakın olduğu için jiyoon'un cesedini çıkaran kişi orada kalıyordur diye düşündüm. Bu süre içerisinde bir çok insanla tanıştım. Min yoongi, jung hoseok, kim taehyung ve kim namjoon. Neredeyse hepsinden süphelendim ama şüphelerim doğru çıkmadı.

Bir kaç gün sonra amir kim seok jin beni aradı ve sadece jiyoon'un değil başka kız çocuklarınında cesetlerinin mezarlarından çıkarıldığını söyledi. Daha sonradan polis mezarlığı gözlem altına aldı ve şüpheliyi buldular.

Hiç beklenmedik bir şey oldu ve cesetleri mezarlarından çıkaran kişinin ağabeyim yerine koyduğum PARK JIMIN olduğunu öğrendik. ilk başka inanmadım fakat her şey ortadaydı. Polis jimin'le bir konuşma yaptı.

Aslında Busan'da olduğunu düşündüğümüz jimin hastanedeki görevinden atılmış ve seoul'e taşınmış. Tam bir yıldır bizden habersiz  seoul'de yaşıyormuş. Jiyoon aslında 1 yıldır diğer oyuncak bebeklerle birlikte onunla o evde yaşamış.

Jimin'in yaptığı meslekten dolayı zamanla psikolojisinin bozulduğunu söylediler. o polise Kötü bir niyetinin olmadığını söylemiş ama bu hiçbir şeyi düzeltmiyor.

Ona kızgınım ama kalbimde acıyor. Yaptığı şey akıl almaz bir durum. Jimin şu anda seoul'de bir akıl hastanesinde kalıyor.

Ben ise ne yapacağımı bilmiyorum. Bu olanlardan sonra nasıl yaşayacağımı bilmiyorum."

                         

Dark'tan sonra bir kitabım daha final oldu. Kısa, değişik bir konuydu. Umarım beğenmişsinizdir. Görüşmek üzere...♥


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
🎉 𝑴𝒆𝒛𝒂𝒓𝒍ı𝒌|𝑱𝒖𝒏𝒈𝒌𝒐𝒐𝒌✔ hikayesini okumayı bitirdin 🎉
 𝑴𝒆𝒛𝒂𝒓𝒍ı𝒌|𝑱𝒖𝒏𝒈𝒌𝒐𝒐𝒌✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin