Lažljivica!!

772 61 34
                                    

IGOR P.O.V

Držim bele gaćice u ruci i pitam se gde sam pogrešio u proceni male lije. Deluje tako slabo i podvodljivo, a onda me iznenadi svojim postupcima. Sebe prikazuje kao milog anđela, stvorena da predstavlja dobrotu, skromnost, stabilnost, lepotu, pravičnost...

Ali, večeras sam video malog đavolka, kojeg drži zaključanog duboko u njoj. Onaj sjaj u očima koji je imala, kada mi je pokazala gaćice, nabrajala koliko puta me je prešla i kada se vešto izvukla iz moje igre sa buketom cveća, jasno poručuje koliko je uživala u igricama. Đavolko se smešio, srećan zbog trenutne slobode. Moram izvući tog mališu napolje, na neko duže vreme.

Daću joj đelić grešnog zadovoljstva, kao što je ona meni dala parče raja, kojeg držim u rukama. Parče slatkog mirisa, da osetim deo mira kojeg želim, kojeg mi njen anđeo neće dati u celosti. Zato đavolak mora napolje!
Potreban mi je plan,ali sve na šta sada mislim je kako želim da odem i uzmem je celu. Ne!! Želim da je odvedem daleko od svih i imam je samo za sebe. ,, Šta lupaš bre budalo, smiri strasti??! Prvo moram da vidim koliko jako đavolko želi napolje? Napraviću vernika od nje, a ja ću biti njen lični đavo.

MIONA P.O.V


Koliko bedno možeš da se osećaš, dok muškarac koji sedi pored tvog dečka ima tvoje gaćice u svom džepu? Koliko bestidan isti muškarac može biti, dok ih nekoliko puta vadi iz džepa i nimalo diskretno prislanja svom licu, kako bi ih pomirisao? Ah, živote.... Svakog puta mi se stomak okrenuo, a telo grčilo od iščekivanja da će ga Nikola pitati šta toliko miriše?! Plašio me je njegov odgovor. Odakle znam šta će idiotu pasti na pamet da mu odgovori? Možda je to namerno radio samo da bih me nervirao.

Da li vam se desilo ikada, da ostanete smrznuti, kada imate dve opcije, a ne znate koja vas više plaši? Srce je počelo da udara sve jače i brže. U stomaku mi je nemir igrao neku poskočicu. Hiljadu mogućih ishoda mi je jurilo kroz misli, kada me je Nikola upitao da li da me ostavi kući ili da vozi kod njega?! Ako odem kući ovaj manijak može da kaže nešto što ne bi trebalo. Ako krenem kod Nikole, mogu bar malo da kontrolišem situaciju. Ali, možda ga baš moje prisustvo podstakne na neku glupost?! Kako izabrati jedno od dva zla? Rešila sam da idem kući i nadam se najboljem. Izabrala sam manje zlo, nadam se!

Ležim u krevetu, a san ne dolazi već satima. Mentalno lupam sebi šamare,zbog želje i razočarenja koje sam osetila, kada je Igor izašao iz auta da me isprati do vrata mog stana. Stavio je ruku nisko na mojim leđima, i dopustio sebi da prođe samo jednim prstom bliže mojoj zadnjici. Tamo gde bi trebao biti rub mojih gaćica. Hteo je da istakne ono što je već bilo očigledno. Nedostatak veša ispod moje haljine. Celo telo mi se napelo od želje da zavuče ruku ispod haljine, i dodirne me. Ne znam da li je osetio moju reakciju na njegove ruke? Ali me je privukao bliže sebi da me "prijateljski" poljubi u obraz, kako je to izgledalo nekome ko gleda sa strane. Osetila sam njegovu erekciju na svom stomaku,i vlažnost između mojih nogu. Zatim razočarenje, jer se odvojio od mene i vratio u auto. Nadam se da nije svestan moje reakcije, jer ga se neću moći osloboditi, ako je primetio kako počinje da deluje na mene.

Svetlost se probija kroz polu zatvorene roletne na mom prozoru. Čujem zvono na vratima i iskačem iz kreveta. Bacam pogled na sat i vidim da je pola devet ujutru. Sigurno je Nikola stigao, jer smo se sinoć dogovorili da danas odemo samo nas dvoje na doručak. Žurim ka ulazinim vratima dok usput vezujem kosu.

,, Spavalice jedna, znao sam da nisi spremna?" Izgovara Nikola toplim glasom sa osmehom, dok glumi kako je ljut zbog mog kašnjenja.

,, Spremna sam za pet minuta. Ulazi i zatvori vrata. " odgovaram mu dok žurim ka sobi da se obučem.

,, Stani! Mogu otići i uzeti nam nešto za doručak? Ješćemo ovde ako želiš? Nisam dovoljno ljubio te slatke usne ovih dana, ako izađemo opet ću ostati uskraćen za tvoje poljupce i dodire? " pita Nikola dok mi se lagano približava. ,, Ne!" Dreknuo je glasić u meni. Ovo je prvi put da ne želim biti sama sa Nikolom. Ukočila sam se,a osećaj nelagodnosti je preplavio moje biće. To je samo psihička blokada zbog glupog osećaja da ga na neki način varam?! Proći će, samo da onaj idiot ode. Kasnije će se sve vratiti na svoje mesto.

PRINUĐENA DA VOLI Where stories live. Discover now