Kralj i luda !!!

543 36 8
                                    

MIONA POV

,, Miona da li si dobro? " trgne me iz misli Nikolin zabrinuti glas.

,,Jesam, malo me boli glava. Ništa strašno, ne obaziri se na mene, to je od onog sinoćnog alkohola."

Nesvesna da već dva sata sedim u fotelji zamišljeno, ne učestvujem u konverzacijama sa Nikolom i Igorom. Kako bih i mogla? Šta bih rekla, a da to nije laž. Pogotovu pred Igorom, jer on odmah dobaci neki dvosmisleni komentar. Gadim se sama sebi zbog trenutne situacije. Pre nešto više od dva sata, imala  sam orgazam, zbog čoveka koji sedi preko puta mog dečka. A ja sve vreme razmišljam o tome. Besna na sebe, jer želim da ponovo osetim njegov dodir, njegove usne... Ne razumem sebe....Mrzim ga isto koliko ga i želim? I evo me opet... hvatam sebe kako ne prestajem da mislim na njega. Moram se urazumiti. Okupirao je moje misli. Pijem čaj i mislim na Igora,tražim torbicu i mislim na Igora. Idem do toaleta i mislim na Igora! ...Igor....Igor....Igor.....uhhhh!! Mrzim sebe!

Jednog trenutka mi je palo na pamet,da kažem Nikoli odmah sada,tu,pred Igorom, šta se dešava. Ali neka jeza se podvukla ispod moje kože od same pomisli na tako nešto. A i šta bih rekla? Tvoj brat me ucenjuje da spavam sa njim, nekoliko puta smo se poljubili i da... zadnji put sam doživela vrhunac sa njim, ali nisam htela??! Miona, glupačo jedna! Mislim da je najbolje udaljiti se od obojice neko vreme? Samo kako? A da ne izazovem sumnju kod Nikole?

Druga stvar je,da moram prestati sama upadati u nevolje,kao sa vožnjom motora, gaćicama... jao... one su još uvek kod Igora! Kako me samo navlači na tanak led sa svojim izazovima. Mene, koja uvek analiziram sve, pre nego što donesem bilo kakvu odluku. Očigledno mi mozak ne radi kada je on pored mene?!

Zvono na Nikolinom mobilnom telefonu prekida moje misli na trenutak. Podiže telefon i govori nam da ga zove direktor firme iz Švajcarske, dok se polako udaljava od nas.

Ne usuđujem se da progovorim,niti da pogledam prema Igoru. Vidim krajčkom oka da sedi kao kralj na prestolu, zadovoljan i zabavljen ludom ispred sebe. U ovom slučaju, ja sam ta luda. E neće moći, vaše visočanstvo!!!  Pogledam ka Nikoli da bih se uverila da nas ne posmatra. Okrenut je ka prozoru i zaokupljen razgovorom. Ustajem i počinjem da skupljam čaše i šolje sa stočića na poslužavniku. Odlično dve su čaše pune vode. Stajem pored Igora i "slučajno" okrenem ceo poslužavnik ka njemu.

Onaj zadovoljni pogled je prešao na moje lice, dok je iz njegovih očiju sevao bes. Zvuk lomljenja stakla privukao je Nikolinu pažnju. Brzo sam napravila nevin izraz lica i počela se izvinjavati dotičnom gospodinu.

,, Jao, Igore izvini. Bilo je slučajno.
Doneću ti Nikoline stvari." požurila sam u sobu da uzmem Nikoline pantalone i majicu jer sam bila na ivici da se počnem smejati kao luda.

Uzela sam donji deo trenerice koje su Nikoli još pre par godina postale male i najužu majicu koju sam uspela da pronađem. Malo neudobnosti nije na odmet,ja se tako osećam sve vreme od kako je on tu.

Došla sam do dnevne sobe i očima tražim Igora. Nikola podiže ruku i pokazuje mi prstom u pravcu kupatila, jer još uvek priča sa direktorom.

Kucam na vrata kupatila i podižem ruku sa namerom da predam garderobu Igoru. Prvo sam ugledala Igorove besne oči, a zatim se njegov pogled u trenutku izmenio u zlu zabavljenost. Obema rukama me je uhvatio za ruku u kojoj sam držala stvari i naglo me povukao ka sebi.

Vrata kupatila je naglo zatvorio,prislonio me uz njih i zarobio svojim telom. Da stvar bude još gora, na sebi nije imao ni komad odeće.

,, Ti si lud!Puštaj me!" šapućem, iako bih radije vrištala.

IGOR P.O.V

Samo jedan udah njenog mirisa dovoljan je da zaboravim da razmišljam, svi planovi padaju u vodu. Jedino na šta mislim je samo to koliko je želim, koliko želim da mi se preda i bude moja. Ali ne ovako, i ne ovde. Moram smisliti nešto kasnije, ali prvo moram da još jednom proverim da li reaguje na mene.

Približim se njenim usnama gledajući je u pravo u oči. Ako ne želi da je poljubim i dalje će me besno gledati u oči. Ali ako ipak i pomisli da želi pogledaće u moje usne.

,,Srećo u tvojoj blizini lud sam sto posto. " govorim drhtavim glasom od požude. I tada joj pogled odluta na moje usne. Zadovoljno podignem jedan kraj usne u osmeh. Ona brzo vrati pogled na moje oči i počinje da me odguruje od sebe.

,, Skloni se budalo jedna! Ovo mora da prestane!! Šta pokušavaš da postigneš? Pomeri se ili ću... "

,,Ili ćeš šta? Prepustiti se svojim željama? Da, to nikako ne bi bilo dobro za tebe. Ne daj Bože da samo jednom uradiš ono što želiš!
A znaš da želiš mene! ''

,, Ne znam odakle ti taj zaključak, u zabludi si momak. Već imam sve što želim! Ustvari ne...nemam?... Želim da ti nestaneš iz mog života!! To mi je za sada neostvarena želja. ''  Besno sikće kao furija na mene.

Krećem da joj zapušim usta svojim usnama, ali me u nameri prekida Nikolin glas koji doziva Mionu. Gledam u njene oči koje me nemo mole da je pustim. U glavi zamišljam sve moguće ishode, koji se mogu dogoditi ako nas Nikola zatekne ovde. Ni jedan ne ide u moju korist,pa odlučim da joj olakšam i pustim je da izađe.

MIONA P.O.V.

Pokušavam da čujem šta Nikola govori,ali lupanje mog srca i zujanje u ušima mi onemogućuje da čujem bilo sta. Udišem i izdišem da odganam ovaj osećaj krivice koji me steže. Bubnjevi u glavi se stišavaju i sada čujem po koju reč koju izgovara. Idem, nekoliko dana, Švajcarska, moram, obuka, nove mašine, trening. Zujanje prestaje kad i saznanje da ga neće biti nekoliko dana u gradu. Olakšanje preplavljuje moje biće, teret sa grudi je jednostavno nestao.

" Kad krećeš?" ispaljujem reči, a da nisam ni razmislila kako zvuče. A upravo su takve, grube, ružne
.. Intonacija u mom glasu jasno pokazuje da sam jedva čekala da se oslobodim Nikole. Ugrizem se i pokušavam da ublažim izgovoreno.

" Samo da mi se što pre vratiš" približavam mu se gledajući ga  umiljatim pogledom.

" Znaš da ne volim kada brojim dane do tvog odlaska, a kasnije i dolaska." Grlim ga oko struka i stavljam glavu na njegovo rame.

"Znam voljena. Sutra imam zakazan let, a vraćam se za nedelju dana, najviše." Stavlja usne na moju kosu i nežno me ljubi.

Drage i dragi moji,već duže vreme imam ovaj deo teksta  sačuvan. Planirala sam da dodam još neke delove ali sam na kraju odlučila da ga objavim i počnem naredno poglavlje. Dugooo me nije bilo,znam ,izvinjavam se svima vama koji pratite priču. Uživajte!!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PRINUĐENA DA VOLI Where stories live. Discover now