9.

1.7K 84 3
                                    

--------------------------------omlouvám se za chyby--------------------------------
2.4.2019

Momentálně sedím celá nasraná v autě.Do prdele proč musíme jezdit do nějakého zastraného Aquvaparku?To mě nemohly nechat doma se utápět ve svích myšlenkách?No dobře doma bych nezůstala ,ale šla asi někam sprejovat ,ale to oni neví.Doufám...Jasně ,že neví! 

"Nebuď furt napučená vypadáš jak rajče," uchechtla se Vanessa a spolu z Justinem se zasmála. Jo ,jee snáma v autě.Zbytek jede ve druhým a možná jede i třetí.Nevím.

"Buď sticha Vanesso nebo dostaneš přes drž-" zastavil mě Derek.Doprdele s ním!

"Sklidni hormon mladá dámo!" zavrčel a stiskl více volant. 

"To teda nesklidním strarý pane!"uchechtla jsme se.Moje ego se otrošičku zvětšilo ,protože jsme poprvé setřela Dereka.To je úspěch!

"Bello!" zvíšila hlas Kat.Neřvi Kat praskne ti cévka. 

"Co je?" zamumlala jsme a zamračila se.Jen jsem řekla to co si myslím a t co jsme chtěla.Pravdy si má ,kdždý cenit ,no ne? 

"Přestaň být drzá!" zasyčela naštvaně. "ty jí dej Vanesso pohlavek," dodal táta ,ale to ,už mi přilítl pohlavek.Probodla jsme Vanessu ,která se culila.

"Tam to teda moc děkuju.Ještě mě bude vychovávat nějakej malej spratek," odfrkla jsme a skřížila si ruce na prsou.Počkej ten pohlavek dostaneš a ještě dvakrát větší a možná ,že jich bude o pár víc. 

"Neříkej jí spratek.Je to tvoje sestra," řekl už klidněji Derek ,ale poznala jsem ,že je naštvaný furt.Sestra?To leda tak ve snu ani v tom ne.Nic jsme na to neřekla ,protože na to nemám co říct. 

Zastavily jsem před aquaparkem kde bylo spoustu aut.Ježiš tady bude zase narváno.Jop nejsem tu poprvé.Vylezla jsem ven a vzala si sebou svůj vak ve ,kterém mám všechny věci co potřebuji.

"Pojďte čekat do fronty Pattie za chvíli přijede.Zdrželi se na dálnici," řekla Kat a vydala se k frontě a mi jako ocásci za ní.Fronta byla vážné velká a to jí budeme muset celou vystát.Jsem vážně mohla zůstat doma.

"To tu budeme čekat dvě hodiny?" zeptala jsem se otráveně a vyndala si mobil. "Ne ,až přijde Pattie a zbytek půjdeme do vnitř," řekl táta a protočil očima.Nebudu se ani ptát jak to ,že tam budeme moct jít.Zapla jsme si mobil ,zadala heslo a najela na Instagram.Mám data.Jela jsem jela a jela ,až sem se zastavila na obrázku.Byli to grafity.Tak tohle tohle musím zkusit!Uložila jsme si obrázek do mobilu a jela zase dál.

-------------------------------------------OMLOUVÁM SE ZA CHYBY--------------------------------

Noví díííííl! Jo, nezajímaví a krátký....No ani tyhle kapitoli nesmí v knize chybět! Zejtra je prvního dubna takže Apríl....NějakýAprílky tu?

-Xoxo Týna


CRIMINAL II.Where stories live. Discover now