24.3. Úterý

1.3K 72 10
                                    

OMLOUVÁM SE ZA CHYBY

,,No konečn jsou tady," zasyčela jsem a usmála se na Rose. ,,Tak ahoj," objala jsem jí.Pak jsem objala Jacka a šla jsem k Justinovímu(? nevím jak to mám skoloňovat, kdyžtak mě opravte.) autu. Jelikož Cailin byla vepředu tak jsem si sedla dozadu.

,,Vážně? O hodinu pozdě?" vyprskla jsem a zapásala se. ,,Sorry byla jsem v krámu a viděla jsem levný krámek s oblečkama pro miminka," uchechtla se Cailin a Justin se rozjel. ,,A tak to pro mě nemohl doject Justin a pak by jsme jeli za tebou?" zeptala jsem se a vytáhla jsme mobil na ,který mi přišla správa.

,,Počkat, jakto že máš mobil?" zeptal se překapeně Justin. ,,Koupila jsem si noví," uchechtla sjem se a otevřea jsem SMS od Katherin. 

Katherin: Už jsme jeli pryč, hned po škole domů ,jasný? 

Já: Jo.

,,Kdo ti psal, kočko?" zeptala se mě  Cailin. ,,Tajný ctitel," Jo, chtěla jsem vyprovokavat Justina.Jenže ten se jen zasmál.

,,Vsadím se ,že ti psala Katherin ,že už jeli," Jak to ksakru ví? ,,Jak to víš?" zavrčela jsem uraženě. ,,Nevim, ale teď ž vlastně vim," zasmál se a já protočila očima. ,,To je fakt vtipné Justine," řekla jsme a vylezla jsem ven s auta jelikož už jsme zaparkovali.  Cailin šla do kufru ze ,kterého vytáhla TŘI TAŠKY! Panebože se ani nediím ,že tam byla tak dlouho....

,,Neboj se.Taky jsem ti něco koupila," mrkla na mě a šla ke dveřím ,které už otevíral Justin.Mykla jsem rameny a šla jsem do vnitř také. ,,Jdu se převléct a dát si věci do pokoje," řekla jsem a vyběhla jsem nahoru. Převlékla jsem se do šedých kraťasů a šedého tílka ,které jsem si zstrkala do kraťas. Tašku jsme si položila na postel a šlajsem dolů.

,,Co si uděláme k obědu?" zeptala se Cailin zatím co jedla roládu. ,,Můžu udělat špagety," nabídl se Justin.Obě jsme přikývli.Sedla jsem si za stůl.

,,A co budeš mít na vysvědčení?" zeptala se mě. Není do toho dost daleko? No dobře, mi končíme ,už v Květnu prvního. ,,Nejspíš budu mít jednu čtyřku," uchechtla jsem se.

,,Kdyby jsi na to přes rok nesrala," dal vařit špagety. ,,Nemusela by jsi mí ani tu čtyřku.Na základce si měla samí pokuď se nemílím," uchechtl se Justin a začam krájet mletý.

,,Kdy jste spolu naposledy spali?" překvapeně jsem se podívala na Cailin. ,,No v tom klubu," uchechtla jsem se. ,,A předtím?" nadzvedla obočí. ,,Na Jazzy narozky" řekla jsem a Justin se na mě otočil. ,,Na Jazzy narozky jsme spolu nespali," ou....Tak s kým sem potom spala?

---------------------------------

Máte to.Už víte ,že z Justinem nespala ,ale ještě nevíte S KÝM spala. A to se zatím nedozvíte. Muhaha! Ne dozvíte se to maximálne za tři-čtyři části.A jak se vám tahle část líbí? Napiště mi to do komentů! ;)  A moc děkuju za komnety a votes u minulé části.Moc si toho vážím. :) 

-Xoxo Týna

CRIMINAL II.Kde žijí příběhy. Začni objevovat