11.4.STŘEDA

1.1K 70 4
                                    

omlouvám se za chyby

,,No tak vstávej!" křičel na mě Twist.Otevřela jsem oči,protočila jimi a spala dál. ,,hele když nevstaneš přídeš o úžasnou snídani, jsou lívance," otevřela  jse oči.Miluju lívance. 

,,Já věděl ,že na to vstaneš," zasmálse a já nadzvedla jedno obočí. ,,Lívance nejseu, ale máš se připravit vzít si nejaký hezký šaty a jít dolů," mrkl na mě a odešel. 

,,A kdo to říka?" zařvala jsme ještě na něj ,ale odpověď se mi bohužel nedostala.  Nevím ,ale něco mi říká ,že Justin.  Vstala jsem a šla ke skříni, vyndala jsem si černé šaty a spodní prádlo.Šla jsem do koupelny kde je si udelala všechnu hgienu a upravila se.Pak jsem se navonila.Do kabelky a dala vše potřebné a šla dolů i když to s mojí sádrou nebylo lehké.

,,Moc ti to sluší zlatíčko," řekla mi mamka u schodů. ,,Děkuju,um, nevíš kam mám jít? " zeptala jsem se.Byla jsem tak ktochu víc zmatená. 

,,Ke dveřím," jak řekla tak jsem šla.U dveří stál sexy Justin.jeho vlasy byli upravené a na sobě měl džíny a bíle triko.Jak vždy...slušelo mu to. 

,,Justine co se tu děje? " zeptala jsme se. 

,,Jdeme na rande," řekl a hned na to se usmál.

,,Hele!Nevím o tom ,že by ses mě zeptal," zamračila jsem se na něj a doša k nemu blíž

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Hele!Nevím o tom ,že by ses mě zeptal," zamračila jsem se na něj a doša k nemu blíž. 

,,Ehm," ,,Taky že jsme se tě neptal, protože to mělo být překvapení," řekl a já se pousmála.nebyl to falešný úsměv.Byl to úsměv štětstí. 

,,Jo jenže já nechci jít do restarurace s rukou a noho  sádře," řekla jsem mu. ,,kdo řekl, že jdeme do restaurace?" nadzvedl obočí a otevřel mi dveře.Poraženě jsem si povzdechla a šla.Před domem stálo černé auto. 

,,neřídím, odveze nás tvůj taťka," vysvětlil mi  a já přikývla.

------------------------------------------------

Opět kratší ,ale jdou na rande, takže dobrý! :D :D  Jo jestli chcete tak se můžete ptát na růzé otázky na různé postavi v tomhle příběhu.A ne mě taky. :D :D :) Budu ráda za komenty a votes. :) 

-Xoxo Týna

CRIMINAL II.Kde žijí příběhy. Začni objevovat