2.4. PONDLÍ

1.1K 66 7
                                    

OMLOUVÁM SE ZA CHYBY

,,Mami?" seběhla jsem dolů.Ano, začala jsem říkat Katherin mami.Přijde mi to takové lepší.Přeci jen už jsem s nimi dva roky a vím ,že by to moje nevlastní mamka takhle chtěla. 

,,Co potřebuješ?" zeptala se mě.  ,,Máme popcorn?" nadzvedla jsem obočí.. ,,Ne ,ale musíme si promluit," řekla mi a ukázala na židli před ní.Ach jo.  Sedla jsem si a nadzvedla obočí. 

,,Nejprve si promluvíme o tom no co se stalo," přikývla jsem. ,,Od dneška nebudeš nikam chodit sama, vždy s tebou půjde jeden pán s tátovích bodiguardů,"  co??Já nechci ,aby mi furt někdo chodil za zadkem.

,,Mami ,ale to nejde," zakroutila jsem hlavou. ,,Chci mít taky trochu soukromí," zašeptala jsem. ,,Bello pochop nás, bojíme se o tebe," zakroutila hlavou. ,,Já vím ,ale nemůžete mi krst to vzít všechno moje soukromí!" zavrčela jsem  

,,Nevrč! Vanessa na tom bude úplně stejně!" zamračila se.No a? Já nejsem Vanessa. Vlastně ještě jsme jí od včera neviděla. 

,,Nemůžee  za zadkem chodit třeba....Justin?" usmála jsem se.Mamka nadzvedla obočí. ,,A ten ti oukromí brát nebude?" zeptala se a já se kousla do jazyka.Co jsem to zase řekla za sračku. 

,,Hele, domluv se s tátou ,až přijede," přikývla jsem. ,,A teď ta druhá věc.Lily," co s ní. Nechápavě sem zvedla obočí. 

,,Někde musí mít rodinu ,která jí musí hledat," řekla.Věděla jsem ,že má pravdu ,ale nechtěla jsme i připustit ,že by muse odjet. Chci jí tu.Tak jako chci znovu vidět Madison! ,,A nemohli by jsme jí i s Madison adoptovat?" vypadlo ze mně. 

,,Bello...nemyslíš ,že by toho bylo moc? Můžeš se s nimi výdat to ti zakazovat nebudeme! Ale adoptovat? Já myslím ,že její adoptiní rodiče by to nedovolily," řekla a já si povzdechla. 

,,A jak chcete najít její rodinu?" nadzvedla jsme obočí. ,,Jednoduše.Řekne nám kde bydleli a my tam zajedeme," přikývla jsem. ,,Tak se jí na to zeptej.Můžeš jít," usmála se na mě a já přikývla a odešla.Nechci jí znovu stratit!

------------------------------------------- :D

:D :D :3 Líbí? Mě docela jo. :3Budu ráda za komenty a votes. :) 

-Xoxo Týna


CRIMINAL II.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt