9.4. Pondělí

1.1K 79 15
                                    

Omlouvám se za chyby

Zaťukala jsem, ale nic se neozvalo. Tak jsem vešla dál.Ležel na posteli bez trika, jho vlasy byli rozcuchaný a jeho oči nateklé.

„Ahoj," šeptala jsem a šla nejistí ma krokama k posteli.Sedla jsem si na kraj postele a vzala Justinovo ruku do sví.

„Moc mě to mrzí nechtěl jsem ji zabit, nechtěl jsem se vybourat!" rozbrečel se a já ho vtáhla do obětí které mi obětoval.Bylo mi teď jedno ,že předemnou brečí sám Justin Bieber.Je mi ho líto. 

,,Zlato?" usmála jsme se. Líbilo se mi jak mi řekl, i když mi to dříve strašně vadilo.  ,,Ano?"  ,,Mám tě moc rád," šeptl mi do ucha a dal mi pusu na líčko.Můj usměv se ještě více rozšířil ,když mi tohle řekl.  ,,Já tebe taky" řekla jsem mu.Nebudu mu říkat ,že jsem do něj nejspíš zabouchlá. 

,,Pojď se najíst Justine," řekla jsem mu ,když jsem se od něj odtáhla. ,,Nemám hlad," řekl a já se zamračila. ,,Přijdeš o všechny svali a nebudeš moc boxovat," zazubila jsme se a utřela si slzy. ,,Dobře," přikývl a vstal ,,Ale vem si triko," řekla jsem mu a on protočil očima, ale vzal si ho. Společeně jsem došli dolů a sedli si za stůl. 

,,Ohřeješ nám to, prosím?" zeptala jsem se Vanessi.Justin se zarazil a já se pousmála. Sice je to všechno falešný ,ale aspoň něco. 

,,jasně," dala to do mikrovonky. ,,Já vím ,že je asi brzo ,ale," povzdechl si táta ,,Chci vám jen říct kdy bude mít pohřeb Cailin, budeme ho dělat mi a nějaký její příbuzný,"  řekla Pattie.Chtělo se mi opět brečet ,ale zamrkáním sem to zahnala.

10.4.ÚTERÝ

Ležím, to je vlastně jediný co se dá pořádně s tou nohou a rukou dělat. 

,,Můžu?" zaklepala Rose.Jsem ráda ,že jí vidím. ,,Ano," řekla jsem.Vlezla do vnitř a sedla si na postel ke mně.  

,,Ahoj," řekla. ,,Ahoj," odpověděla jsem jí ,,Donesla jsem ti čokoládu,zmrzlinu abramburky," dala  to na moje nohy.

---------------------------------------------------------------------------

Já vím, já vím.Krátké.Ale fakt!Nemám moc času.Jezdíme z rodinou hodně často pryč a když nejsme pryč tak je někdo u nás.Tuhle část jsem včera psala o půlnoci.Mohla bych napsat delší ,ale je u nás teta. :\  I tak budu ráda za komenty a votes.

-Xoxo Týna

CRIMINAL II.Where stories live. Discover now