38.

1.6K 72 8
                                    

OMLOUVÁM SE ZA CHYBY
21.6. sobota

"Proč na letiště?" zeptala jsem se překvapeně a on se usmál. "To je překvapení!" řekl a já protočila očima.Nesnáším překvapení. "Tak to s tebou nikam nejedu, co když mě chceš unést a znásilnit?" jeho smích se roznesl po okolí.Kluci se po nás ohlídli ,ale šli dál.

"Kdybych tě chtěl ošukat tak tě vezmu támhle za roh a neunášel bych tě," protočil očima a já na něj zůžila oči.Tak teď jsem zmatená úplně!Spala jsem s ním nebo s někým jiným?

" Co je?" vykřikl a rozhodil rukama.Fakt jak holčička. Roztomilá, sexy holčička. "No nic jen...to je jedno," mávla jsem rukou. "Ne, mluv," řekl jakoby ho to zajímalo.Je možné ,že ano a je možné ,že taky ne.

"Ne to je vážně dobrý....hele už tu jsme," řekla jsem a doběhla k fronťe. "Prč tu stojíš?Máme to rezervovaný," zasmál se Lil a potáhl mě za ruku.Jasný, od nich sem měla čekat že budou stát frontu.

"Občanky a rezervaci," řekl security. Přikývla jsem. Vyndala jsme si falešnou obačanku a ukázala jí pak nám zkontroloval rezervaci a nakonec pustil do vnitř. Vešly jsme dovnitř a předáma se objevila velká chodba plná dvěří. Na každé strane bylo deset dveří ve ,kterých se nacházeli pokoje kam si vedly šlapky prachatý chlapy. Taky jsem v jednom tom pokoji byla.S Jackem. Byl to pokoje osm. Prošly jsem dlouhou chodbou, vešly jsme do dveřích a objevili jsme se v místnosti kde to řvalo,smrdělo a skoro všichni tančili.

"Pojď," vzal mě Justin za ruku a táhl mě ke stolu davem lidí ,kteří se na mě mačkali.Blee to byl smrad. Došli jsme ke stolu a já jsem ihned pustila Justinovu ruku.Justin se samozřejmě nezaomněl uchechtnout. Všichni jsme si sedli.

"Tak jak se ti tu líbí?" zeptal se Ryan a já nadzvedla obočí. "Už jsem tu byla, asi tak pětkrát," uchechtla jsem se a zakroutila hlavou.

"Fakt?" zeptal se překvapeně a já přikývla.mykl rameny a mávl na číšnici. V tomhle klubu jsou i číšníci a musím říct ,že to jsou takoví sexouši! Ale k nám přišla polonahá číšnice. jen v podprsence a tangách. Samozřejmě ,že jí kluci hned začali očumovat ,ale tak já bych se na toho chlapa taky podívala.

"Co si dáte?" zeptala se a usmála se na kluky a pak i na mě. Tahle číšnice se jmenuje Chloe. Je to moje oblíbená číšnice. Sice pracuje v klubu ,ale nepije,nekouří,nefetuje,nespí s klukama a není protivná. Dokonce má i přítele. Jo, vadí mu hodně ,že tohle děla ,ale je jí osmnáct a nedodělal si školu.Nikde jinde by jí nevzali.

"Takže pro všechny pivo a dones jen jednu vodku a mně colu, prosím," usmála jsem se na ní.Ona přikývla a začala psát na papír. "Ještě něco?" prohrábla si svoje blond vlasy dlouhé po pás a zamrkala svíma zelenýma očima s přirozeně dlouhýma řasama.

"Ne, zatím to je všechno a nebo ještě mi dones brambůrky ať to mám čím zajíst," ona přikývla. "A kdo bude platit? zeptala se já se podívala na kluky.Všichni sklonili hlavu a já si povzdechla.Ti kreténi mě pozvali a budu to platit já. "Já," odpověděla jsem a ona přikývla.

"Za chvíly vám to donesu," řekla a odešla. "Ty se s ní znáš?" zeptal se Fredo ,ale nespouštěl oči z jejího zadku.

"Trošičku.Je to jediná servírka ,která není šlapka a je fajn," odpoveděla jsem.I když sama jsem se vyspala s několika klukama tak si o sobě nemyslím to co šlapky s tohodle baru.

CRIMINAL II.Where stories live. Discover now