Σοβαρη Συζητηση #1

905 59 8
                                    

Γεια σας!! Αυτο το κεφαλαιο ειναι καπως διαφορετικο απο τα αλλα γιατι ειχα αναγκη να μιλησω σε καποιον για αυτο το θεμα.. Οποτε λεω γιατι να μην μιλησω σε σας♥

Οπως ειδατε και απο τον τιτλο θα μιλησουμε για μια σοβαρη συζητηση που αφορα τα δικαιωματα των γυναικων τα οποια εχουν αδικηθει πολυ!

Οι αντρες ακουν απο τους παλιους οτι το 1800, αυτοι, ηταν πολυ πιο ανωτεροι απο την γυναικα και τωρα μας το παιζουν υπερανω.

Παμε να δουμε τα πραγματα λιγο απο την αρχη:

1)Οι αντρες ειναι πιο "δυνατοι"

Μια συνηθισμένη δικαιολογια ειναι αυτη. Νομιζουν οτι ειναι πιο δυνατοι γιατι βαζουν τον εγωισμο (δηλαδη λενε "εγω ειμαι αντρας" ) τους πανω απο ολα και προσπαθουν με αυτον το τροπο να δειξουν ανωτεροι.. Κοιτανε περισσοτερο τους δυνατους αντρες παρα τις γυναικες.
Ομως και τα δυο ειναι ισα. Καποιοι αντρες δεν ειναι δυνατοι, οπως και καποιες γυναικες. Αλλα, ισχυει και το αντιθετο. Καποιες γυναικες ειναι τοσο δυνατες οσους τους αντρες.

2)Λενε πως οι δουλειες του σπιτιου, η φροντιδα του μωρου  ειναι για τις γυναικες

Βεβαια αυτο δεν το λενε ολοι. Καποιοι αντρες βοηθουν και νοιαζονται περισσοτερο σε σχεση με καποιους αλλους.
Αλλα γιατι?
Μηπως δεν μπορουν να τις κανουν αυτοι?
Θα σας πω ενα παραδειγμα:
Καποιοι συγγενεις μας ειχαν ενα μωρο. Οταν η γυναικα πηγε για μια δουλεια, δηλαδη εφυγε απο το σπιτι,  ο αντρας αναγκαστηκε να κρατησει το μωρο. Εκεινος καθοτανε στον καναπε και χαζευε στην τηλεοραση και το μωρο το ειχε αφησει παρατημενο στην κρεβατοκαμαρα τους, με αποτελεσμα το μωρο να πεσει και αυτος να μην παρει χαμπαρι.

3.Οι αντρες ειναι πιο "εξυπνοι"
Τωρα φιλε μου αντρα εχεις καρφωθει απο μονος σου. Μου λες οτι ειστε πιο δυνατοι, οτι οι γυναικες ειναι μονο για το σπιτι, οτι δεν κανουμε για την οδηγηση κλπ... που αυτη ειναι νοοτροπια πριν 5.000 χρονια.. Οταν κολλας σε αυτη την νοοτροπια πριν 5.000 δεν μπορεις να διευρηνεις τις σκεψεις σου, οποτε το μυαλο σου κολλαει εκει, αρα δεν εισαι και τοσο εξυπνος οσο νομιζεις😉

Ενα αλλο θεμα ειναι οτι αν δεν ειστε εσεις, οι αντρες, δεν μπορουν οι γυναικες να κανουν παιδια.. Αυτα τα δυα ειναι αλληλενδετα. Δηλαδη, αν δεν υπαρχει το ενα δεν μπορει και το αλλο να υπαρξει. Γιατι, αν δεν ηταν οι γυναικες δεν θα μπορουσαν να κρατησουν το παιδι και το φυλαξουν οποτε τι σημασια εχει αν εσεις μπορειται να κανετε αυτο το πραγμα. Το να κρατησεις ενα παιδι και να το μεγαλωσεις μεσα στην κοιλια σου, ποσο μαλλον να το γεννησεις θελει κοπο, κουραγιο και δυναμη. Αλλα κατσε, εμεις δεν ειμαστε δυνατες😉

Θελω να τονισω ομως οτι δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι, οποτε αν το διαβασει κανενας να μην το παρει προσωπικα.

Αα και θελω να μου πειτε αν σας αρεσουν οι σοβαρες συζητησεις γιατι εχω και αλλες ιδεες♥

Τα λεμε στο επομενο😍Φιλιαα♥♥

Tips For GirlsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα