Πως Να Περάσεις Ένα Αξέχαστο Καλοκαίρι!

361 17 19
                                    

ΧΕΛΛΟΟΟΟΟΟΥΥ

Τι κάνετε βρεεε

Και να το κεφάλαιο που όλοι περιμεναμεεεε !

Πως να περάσετε ένα τεεελειο καλοκαίρι!

Σοου λεεεετς γκοοουυυ














Τουρουρουρουυυυυυ



















Ξεκινάει επισήμως το παρτ σε














3


















2




















1












ΚΑΙ










Tαξίδεψε. Όσο μπορείς ταξίδεψε

Οπωσδήποτε έστω και για ένα Σαββατοκύριακο στην διπλανή πολη! Αν πας με τους γονείς σου τότε άρχισε από τώρα να το συζητάς μαζί τους (γνωστό πρήξιμο) ώστε να καταφέρετε να πάτε. Τα ταξίδια είναι σίγουρα κάτι που μας μένουν αξέχαστα.

Εξερεύνησε την πόλη σου

Νομίζεις ότι γνωρίζεις κάθε γωνιά της πόλης σου; Μην είσαι τόσο σιγουρη! Βρες ένα ιστορικό σημείο, ένα πάρκο, μια ενδιαφέρουσα γκαλερί ή ένα νέο εστιατόριο που δεν έχεις επισκεφτεί ακόμα και οργάνωσε την επίσκεψη σου. Πάρε μια φίλη σου,εναν φίλο σου και οργανώστε ένα μίνι τουρ ώστε να εξερευνήσετε κάθε γωνιά της πόλης σας.


Ξεκινά ένα καινούργιο χόμπι

Προσπάθησε να εξερευνήσεις τον μαγικό κόσμο των χόμπι και των δραστηριοτήτων, από τις χειροτεχνίες, μέχρι τη μαγειρική, τη ζωγραφική ή το γράψιμο. Προσπάθησε να συνδυάσεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα με δραστηριότητες που μπορούν να σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου – το αποτέλεσμα θα σε οδηγήσει σε νέους δημιουργικούς δρόμους.

Ασκήσου περισσότερο

Η γυμναστική δεν είναι σημαντική γιατί σε κρατάει σε φόρμα και καλή φυσική κατάσταση: στην κυριολεξία μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σου.

Ο αθλητισμός είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να απελευθερώσεις το στρες και το άγχος από τον οργανισμό σου και να τονώσεις την ψυχολογία σου.

Αν έχεις ελεύθερο χρόνο, φτιάξε ένα σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο μελλοντικά θα εντάξεις στην καθημερινότητα σου.


You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Jun 11, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tips For GirlsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα